Blog

Kako koristiti Instagram fotografije kao pozadinu na iPhoneu ili iPadu

Instagram je u posljednje vrijeme poznat kao nevjerojatna aplikacija za dijeljenje fotografija i videozapisa. Korisnici mogu ne samo snimiti svoje omiljene fotografije, već ih i uređivati ​​u aplikaciji i podijeliti svoju kreativnost sa svojim prijateljima ili javnošću. Svakim lajkovima i uvažavanjima njihovih fotografija zasipaju korisnike zabavom. Što kažete na to da svoje omiljene fotografije s Instagrama postavite za pozadinu na iPhoneu? Ne bi li bilo lijepo imati prekrasnu fotografiju kao pozadinu početnog zaslona ili zaključanog zaslona ili oboje? Naravno da bi bilo.

Možda ima toliko lijepih slika za korištenje kao pozadine, ali ništa ne može pobijediti radost postavljanja jedne od vaših preslatkih slika za vaš uređaj. Krenite preko skoka da znate kako to možete učiniti.

Kako koristiti Instagram fotografije kao pozadinu na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Pokreni Postavke app.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Pozadina.

Korak # 3. Dodirnite Odaberite novu pozadinu.

Korak # 4. Imat ćete pristup mnogim mapama s fotografijama, kao što su: Fotoaparat, My Photo Stream. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Instagram mapu.

Korak # 5. Odaberite fotografija koju želite postaviti kao pozadinu i dodirnite je.

Korak # 6. Dodirnite Postavi od donjeg desnog kuta.

Korak # 7. Sad ćete imati tri mogućnosti.

  • Postavi zaključani zaslon
  • Zatim postavite početni zaslon
  • Postavi oboje

Možete dodirnuti bilo koju od tri opcije prema vašoj potrebi. Nakon što postavite fotografiju za pozadinu, izađite iz Postavke. To je gotovo!

U bilo kojem trenutku, ako želite promijeniti pozadinu drugom fotografijom na Instagramu, možete slijediti ove korake i postaviti svoju atraktivnu fotografiju kao pozadinu za zaključani zaslon ili početni zaslon ili oboje.

Znate li još neki način korištenja Instagram fotografija kao pozadine na iPhoneu? Ako da, javite nam u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found