Blog

KeepCalling iPhone, Android i Web Calling App

WhatsApp, Messenger, Skype i lajkovi već su napravili svoje mjesto na pametnim telefonima. Međutim, svaki chat klijent (osim Skype-a) na Internetu ima svoja ograničenja. Kvaliteta glasa uvijek je bila kritično pitanje s kojim se korisnici susreću. Štoviše, izvanmrežno pozivanje veliko je NE u popularnim aplikacijama za chat. Srećom, KeepCalling je smislio pravu kombinaciju značajki.

Vlasnici pametnih telefona koji moraju često upućivati ​​međunarodne pozive dobili su najbolju aplikaciju za pozive za iPhone i iPad. Našao sam ovu aplikaciju bolju od Skypea; ovaj pregled ne donosi usporedbu između dviju aplikacija, ali na kraju ovoga lako možete odabrati.

KeepCalling: savršena aplikacija za pozivanje za iPhone, iPad i Android

KeepCalling je savršena aplikacija za pozive za vaše iPhone, iPad i Android. Aplikacija ima izvrsne značajke za istraživanje na vašim uređajima. Puno jeftinije, KeepCalling vam omogućuje brzi pristup vašim međunarodnim kontaktima. Pomaknite se prema dolje da biste saznali više o ovoj prekrasnoj aplikaciji.

Glatko sučelje

Iako je aplikacija stekla popularnost u posljednjih pet godina, još uvijek nije zabilježila više preuzimanja širom svijeta. Korisnici mogu pozivati ​​KeepCalling iz 35 zemalja navedenih na web mjestu ako je dostupna internetska veza.

Nakon preuzimanja i postavljanja aplikacije iznenadit ćete se nježnim glatkim sučeljem i možda zaboraviti neke nedostatke aplikacije. Ono što ne nalazim u Skypeu lijepo je integrirano u KeepCalling: Speed ​​Dial. Na dnu ćete prvo pronaći ovu opciju, a zatim nedavni pozivi, kontakti, tipkovnica i postavke.

Glatko se plovi kroz sve značajke. U Postavkama možete jednostavno upravljati svojim računom, glasovnim kreditom, nadopunom itd. Dvije stvari koje biste trebali zabilježiti; postavite ID pozivatelja i zaradite besplatan kredit. Jednom kada postavite svoj ID pozivatelja, primatelj vas može lako identificirati. Upućujući ovu aplikaciju svojim prijateljima, možete zaraditi besplatan kredit.

Izvanmrežno pozivanje

Iako je ova značajka ograničena na nekoliko geografskih područja, korisnicima daje moć međunarodnih poziva s telefona bez povezivanja s internetom. Korisnici mogu upotrebljavati glasovni kredit KeepCalling s tuđih uređaja.

Ova aplikacija generira PIN za svaki broj; pomoću ovog PIN-a možete koristiti bilo koji telefon, uključujući govornicu. Kada se prijavite i dodate kredit na svoj račun, dobit ćete PIN; unesite PIN dok koristite tuđi telefon i možete razgovarati sa svojim kontaktima koji žive s druge strane granice.

Virtualni broj

KeepCalling vam nudi virtualni broj po povoljnoj cijeni od 9,99 USD mjesečno. Nakon što ovaj virtualni broj date obitelji, oni mogu razgovarati s vama onoliko često koliko žele i po cijeni lokalnih poziva. KeepCalling može proslijediti ovaj virtualni broj na vaš fiksni ili mobilni telefon.

Kako koristiti aplikaciju KeepCalling na iPhoneu ili Androidu

Korak 1. Preuzmite aplikaciju na iPhone ili Android uređaj.

Korak 2. Otvorite račun za isti.

Korak # 3. Dodajte Voice Credit na svoj račun.

Korak # 4. Sinkronizirajte kontakte na uređaju.

Korak # 5. Počnite koristiti aplikaciju za pozivanje i SMS-ove.

Nedostatak

KeepCalling korisnicima ne nudi značajke snimanja i video poziva.

Pročitajte više na web mjestu KeepCalling ...

To je sve narode!

Sumirati…

Ako me pitate za nenadmašnu značajku ove aplikacije, rekao bih da je jeftina stopa bez udaranja okom. S obzirom na kvalitetu i izvrsnu uslugu, KeepCalling je mnogo jeftiniji od ostalih aplikacija za pozivanje. Drugo, najbolja je značajka aplikacija koja vam pomaže da zovete s bilo kojeg uređaja. Sve u svemu, sjajna aplikacija koju imate na svojim iOS uređajima za međunarodne pozive po lokalnim cijenama.

Preuzmi za iPhone | Preuzmi za Android

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolje aplikacije za video chat za iPhone i iPad
  • Najbolje FaceTime alternative

Želite li isprobati KeepCalling na svom iPhoneu ili iPadu? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found