Blog

Najbolji zaštitnici zaslona iPhone 7 u 2021. godini

Još se sjećam kako je zaslon mog iPhone 6 postao žrtva brutalne ogrebotine. Morao sam potrošiti nekoliko dobrih dolara za promjenu zaslona. Nakon što sam na teži način naučio lekciju, kad god poklonim sebi potpuno novi iPhone, ne propuštam kupiti vrhunsku zaštitu zaslona. I ovaj sam put kupio nevjerojatno iPhone 7 zaštitnike zaslona. Pogledajte odmah!

1. IQ štit

Tražite vrhunsku zaštitu zaslona? Pomoću tehnologije protiv blještanja, zaštitnik zaslona IQ Shield dizajniran je da vam omogući udobnu upotrebu iPhonea čak i na osvijetljenim mjestima.

Ovaj zaštitnik zaslona ima vanjski premaz koji sprječava prašinu, prljavštinu i otiske prstiju. Dovoljno je jak da zaštiti zaslon uređaja od ogrebotina, ogrebotina ili udubljenja. Kako je bez mjehurića, nema problema s instalacijom.

USP: Smanjuje odsjaj

Pogledajte na Amazonu

2. Teorija moći

Teorija napajanja pojavila se kao popularna marka na području iPhone opreme. Ova zaštitna maska ​​za staklo napravljena je za iPhone 7. Teorija napajanja koristila je vrhunsko japansko kaljeno staklo Asahi kako bi spriječila da prljavština, ogrebotine i pukotine oštete zaslon vašeg telefona.

Uvijek koristite zaštitnik zaslona Power Theory i ostvarite najbolju vrijednost preprodaje iPhonea čak i nakon dvije-tri godine. Ovaj zaštitnik sadrži značajke poput staklenog štita s ocjenom 9H, ALS-a i senzora blizine te 3D osjetljivosti na dodir.

USP: Ravan dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Ponosni fokus

Ponosni fokus pažljivo je izradio ovaj zaštitnik zaslona za vaš iPhone 7. Njegova preciznost vidi se u činjenici da je na rubu zaslona telefona oko 1/10 inča nepokrivenog prostora kako bi se izbjegli mjehurići i bijeli oreol na rubu.

Ova zaštita zaslona izuzetno je tanka (0,2 mm), a opet može spriječiti ogrebotine i udarce od padova i padova. Veću osjetljivost osjetit ćete kad komunicirate s telefonom putem dodirnog zaslona.

USP: Precizno izrađena

Pogledajte na Amazonu

4. G-boja

Blagoslovljena tvrdoćom od 9H, G-Color može podnijeti bilo kakav vanjski utjecaj. Superiorna struktura omogućuje mu zaštitu od ogrebotina ili abrazije.

Izrađen od kaljenog stakla vrhunske kvalitete, ovaj zaštitnik zaslona izuzetno je izdržljiv. Nudi HD jasnoću što olakšava upotrebu uređaja čak i u svijetlim uvjetima. Nevjerojatno je uglađen i reagira na dodir.

USP: Anti-špijun, Anti-peep

Pogledajte na Amazonu

5. LUVVITT

Ono što mi se sviđa kod zaštitnika zaslona LUVVITT je sposobnost obaranja utjecaja kapi i sprečavanja ogrebotina ili abrazije. Tvrdoća 9H osigurava da zaslon ostane zaštićen od udara slučajnih padova.

Sloj otporan na udarce pojačava njegovu snagu i dugotrajnost. Zaobljeni rubovi omogućuju mu savršenu ugradnju. Štitnik zaslona LUVVITT ne sadrži mjehuriće i ne ostavlja nikakve ostatke.

USP: Japansko kaljeno staklo Asahi

Pogledajte na Amazonu

6. Tehnički oklop

S vrhunskom HD jasnoćom, zaštitnik zaslona Tech Armor ističe se u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Robusna struktura može podnijeti više vanjskih udara poput kapi ili ogrebotina.

Izvrsna točnost dodira čini upotrebu uređaja bez problema. Zakrivljeni rubovi pomažu mu da se lako instalira. Vrlo je otporan na otiske prstiju, ostatke, ulje ili prašinu.

USP: HD balističko staklo

Pogledajte na Amazonu

7. SmartDevil

SmartDevil donosi kaljeno staklo visoke rezolucije koje ima kvalitete poput otiska prsta; osjetljivost na dodir i aplikacija bez mjehurića. Izdržljiva zaštita zaslona prvo će se slomiti prije nego što bi bilo koji slučajni pad mogao oštetiti zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea.

Tvrdoća ovog zaslona 9H štiti vaš uređaj od ogrebotina, ogrebotina ili udubljenja na oštrim šiljastim predmetima poput noža ili ključeva. Također provjerite hidrofobni i oleofobni sloj koji zadržava znoj, mrlje od ulja i otiske prstiju.

USP: Čistoća HD mrežnice

Pogledajte na Amazonu

8. amFilm

amFilm je poznato ime u iPhone zaštitnicima zaslona. Ova izuzetno jasna zaštita HD zaslona nudi 99,9% prozirnosti kako bi vam pružila prirodno iskustvo gledanja. Nećete shvatiti prisutnost tankog sloja između prstiju i zaslona osjetljivog na dodir.

Štitnik zaslona ima oleofobni premaz kako bi se spriječile mrlje ulja i otisci prstiju. Štoviše, njegova tvrdoća od 9H čini štitnik izdržljivijim i može se oduprijeti ogrebotinama. Upotrijebite instalacijski komplet i jednostavno nanesite zaštitnik bez ičije pomoći.

USP: 99,9% prozirnosti

Pogledajte na Amazonu

9. JETech

JETech zaštitnik zaslona obdaren je definirajućom kvalitetom. Ono što ga čini vrhunskom zaštitnicom zaslona je vrhunska jasnoća i sposobnost pružanja nevjerojatne reakcije na dodir.

Tvrdoća 9H omogućuje ovom zaštitniku zaslona da se odupre udarcima bilo kakvih neravnina. Budući da je otporan na ogrebotine, dugo ne gubi svoj šarm. Prašina, mrlje ili ostaci ulja uopće ne utječu na to. Izrađen je bez mjehurića.

USP: Izuzetno velika tvrdoća

Pogledajte na Amazonu

10. Yousave Accessories

Pripremljen s visokokvalitetnim kaljenim staklom, zaštitnik zaslona Yousave Accessories pruža izvrsne rezultate. Razmetajući se oleofobnim premazom, štiti od mrlja, otisaka prstiju, prašine ili ulja. Stoga površina može dugo zadržati kvalitetu.

Velika dodirna struktura ojačana tvrdoćom 9H može optimalno lako srušiti učinak udaraca. Budući da je izuzetno otporan na drobljenje, ima neusporedivu trajnost. Zapanjujuća jasnoća, zajedno s velikom osjetljivošću na dodir, izdvaja se od uobičajenih zaštitnika zaslona.

USP: Točno pristajanje

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Odjava

Izrađeni od kvalitetnog materijala i tvrdoće 9H, ovi zaštitnici zaslona osposobljeni su za zaštitu zaslona vašeg uređaja. Mogu se čak oduprijeti udarcu oštrog noža. Budući da vrlo reagiraju na dodir i nude kristalnu jasnoću, vrijede novca koji ćete možda platiti.

Pa, koji će zaštitnik zaslona koristiti s vašim pametnim telefonom? Javite nam to u komentarima. Ako želite istražiti više, uputite se na najbolje zaštitne zaslone od kaljenog stakla iPhone 7.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found