Blog

Najbolji iPhone 6s Plus jasni slučajevi 2021. godine

Novu godinu započnite s više jasnoće. Pokrijte svoj iPhone 6s Plus kristalno jasnim futrolama. Ovi slučajevi ne samo da će zaštititi vaš iPhone, već će vam omogućiti i prikaz stvarnih boja vašeg telefona. Kvalitetni materijali, jasni slučajevi poznati su među zahtjevnim potrošačima koji su razvili ukus za jednostavne i uredne proizvode. Bez dodavanja mnogih jazzy elemenata na vaš iPhone 6s Plus, ovi se slučajevi razmeću i transparentnošću vaše osobnosti.

1. iXCC

Jasnom kućištu iXCC možda nedostaje sjajni profil, ali vrijedi ga pogledati ako želite jednostavnu i izdržljivu navlaku. Ima snažni odbojnik izrađen od mekog TPU-a i krutu stražnju stranu koja s lakoćom štiti udarce.

Uz prednju usnicu i stražnju zaštitu, kamera i zaslon osjetljiv na dodir ostaju zaštićeni. Zahvaljujući uglavnom mekanim i gumiranim stranama, osigurava potrebno držanje. Kao rezultat toga, manje je šanse da vam ovaj prozirni poklopac ispadne iz ruke.

USP: Mekane strane za poboljšano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

2. JETech

"JETech" je osmislio prozirni poklopac koji udobno može biti omiljen vašem pametnom telefonu. To je jedan od najpopularnijih jasnih slučajeva (gotovo pet zvjezdica od gotovo 7 000 recenzija kupaca).

Postoji nekoliko osobina koje su privukle moju pažnju u ovoj ponudi tvrtke JETech. Prvo i najvažnije, čvrsta građa pokrenuta kombinacijom računala i TPU-a. Stoga bi vaš pametni telefon trebao podnijeti šok.

I drugo, UV otpor koji mu omogućuje dugo zadržavanje jasnoće.

USP: UV otpornost

Pogledajte na Amazonu

3. Kazeologija Skyfall Series

Ovaj prozirni slučaj iz serije Caseology Skyfall toliko je ugodan očima. Upečatljivim tankim dizajnom trenutačno utječe.

Zaobljeni rubovi i mekani premaz nude poboljšano držanje koje vam omogućuje da držite uređaj sa željenom udobnošću. Ovaj jasni slučaj može izdržati manje kapi i odoljeti ogrebotinama.

Osim toga, moći ćete odabrati poklopac serije Skyfall u četiri varijante boja, uključujući zlato, srebro, crni ugljen i ružičasto zlato.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

4. SERIJA SIMMETRIJE OtterBox

OtterBox SYMMETRY SERIES kućišta sportskog dizajna koji apsorbira udarce pružaju beskompromisni štit vašem iPhoneu. Sadrži prozirna leđa i neprozirni robusni okvir.

Zahvaljujući dizajnu prilagođenom džepu, maska ​​se udobno uvlači i izvlači iz džepa. Sa zakošenim rubom, zaslon osjetljiv na dodir ima osnovnu zaštitu protiv ogrebotina.

Što se tiče izreza, oni su prilično ciljani što vam omogućuje lak pristup lukama. Uz to, prozirne navlake SERIJE SYMMETRY pružaju jednogodišnje jamstvo.

USP: Džep-dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Šamo

S 5,97 dolara Shamova je ponuda vjerojatno najjeftiniji prozirni slučaj za iPhone 6s Plus. Dakle, može li se podnijeti zadatku?

Koliko znam, ova je maska ​​dovoljno dobra da se odupre ogrebotinama, ali ne očekujte da će izdržati udarce. Pomalo je na tanjoj strani i savršeno se obavija oko uređaja.

A s glatkom vanjskom stranom u kombinaciji s gumiranim stranama, vaš je dlan jako hvata. Nadalje, Shamo's nudi ovu naslovnicu u sedam očaravajućih boja poput teal, ružičaste, ljubičaste i drugih.

USP: Elegantan profil

Pogledajte na Amazonu

6. Trianij

Trianium donosi tanku futrolu koja je prozirna poput vode. Pogledajte ovaj slučaj i složit ćete se s tom činjenicom. Ovo je kućište savršeno kompatibilno s iPhoneom 6s Plus; pruža vrhunsku zaštitu s dva sloja okvira za amortizaciju i čvrstim tijelom. Oboje štite iPhone od slučajnih padova, ogrebotina i neravnina. Ovim slučajem otkrijte i poboljšajte izvornu boju i dizajn svog iPhonea 6s Plus.

Clear Cushion futrola iz Trianiuma dolazi u šest boja.

USP: Otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

7. Case Army

Torbica Army Army dolazi s toliko značajki: kristalno bistre, prozirne, mekane strane, TPU odbojnik, stražnja strana tvrde ljuske, silikonska futrola i još mnogo toga. Sve strane i gumbi vašeg iPhone 6s Plus prekriveni su TPU rubovima kako bi pružili dodatnu zaštitu vašem uređaju.

Plastična gumena futrola čuva vaš iPhone 6s Plus zaštićenim i zadržava izjavu o stilu vašeg elegantnog uređaja. Korisnici su jamčili za njegovu sposobnost smanjenja šanse za gubitak signala. Divite se Case Army koferu zbog njegove glatke, obrađene gume koja se odupire prljavštini i mrljama.

USP: Mekani TPU odbojnik

Pogledajte na Amazonu

8. Spigen

Spigen vlada krugom dodatne opreme za iPhone i iPad. Ovaj jasan slučaj samo je još jedan primjer Spigenove vrhunske palete proizvoda. Posebno dizajnirano za iPhone 6s Plus, ovo prozirno kućište ima izuzetno tanku kožu, koja zadržava sjajan izgled i izvanredan osjećaj vašeg iPhonea s podignutom usnom oko kamere.

Zbog tankih karakteristika, kućište je zabavno lagano. Budući da je izrađen od čvrstog polipropilena, kućište je polufleksibilno; tehnika smrzavanja čini je izdržljivijom i daje minimalan stil.

USP: Frost finish

Pogledajte na Amazonu

9. Ringke Fusion

Predstavljamo jedan od najprodavanijih jasnih slučajeva na Amazonu. Ringke je na vrhu liste jasnih futrola za iPhone 6s Plus sa svojim istaknutim značajkama. Rafinirano kućište dostupno je s nevidljivom zaštitom zaslona branitelja, što ga čini jedinstvenom kombinacijom zaštite zaslona i tijela.

Izrezi su toliko precizno izrađeni da lako možete pritisnuti sve tipke i kontrole na iPhoneu 6s Plus. Ringke je predstavio inovativan antistatički element koji sprječava lijepljenje prašine i prljavštine na kućištu.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

10. DODATAK Ares

SUPCASE Ares obećava da će ponuditi zaštitu od 360 stupnjeva za vaš pametni telefon. Kućište sadrži fleksibilni odbojnik i prozirnu stražnju stranu, a kućište čvrsto leži na fabletu. S ocjenom 3H, poklopac je u potpunosti sposoban odoljeti ogrebotinama.

Ugrađena zaštita zaslona čuva zaslon osjetljiv na dodir ne dopuštajući mu da dodiruje površinu. Postoji utikač priključka za sprečavanje prašine, dok je glatke tipke ugodno pritisnuti. A s gumiranim stranama, prozirno kućište savršeno leži na dlanu.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava

Koji ste jasni slučaj izabrali da vaš iPhone 6s Plus zablista? Podijelite svoje vrijedne povratne informacije u komentarima i javite nam kvalitetu koja vam se sviđa u ovim transparentnim slučajevima. Ono što mi se sviđa kod ovih slučajeva je trendovski dizajn, visokokvalitetni materijal i sposobnost zaštite vašeg uređaja od nule. Štoviše, izuzetno su lagani i savršeno pristaju na vaš uređaj.

Također biste željeli provjeriti:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus futrole za nosače
  • Najbolji futroli za iPhone 6s Plus Folio