Blog

IPhone aplikacija Dubsmash

Prilično sam siguran da biste nakon prolaska kroz ovaj post željeli dodati ovu aplikaciju na svoj omiljeni popis. Ova aplikacija za iPhone omogućuje vam da sa njom provodite sate i sate, a prijateljima biste željeli pokazati videozapise i dalje se jako smijati sebi.

Pomoću aplikacije Dubsmash za iPhone vrlo je jednostavno stvoriti smiješne videozapise u samo nekoliko sekundi. Nakon što presnimite popularne citate i zvukove za videozapise, pokažite svoje smiješne videozapise prijateljima i voljenima. Ako želite presnimavati svoj jedinstveni zvuk, to možete učiniti slijedeći jednostavne korake.

Dubsmash iPhone App - Dub zvuk, stvorite svoje smiješne videozapise i podijelite ih na društvenim mrežama

Osim stvaranja videozapisa, možete stvoriti i zbirke zvukova s ​​najvećom svjetskom bibliotekom citata ili dodati vlastite zvukove koje će svi moći koristiti.

Kako radi

Istražite svoje omiljene zvukove na Dubsmashu. Nakon što preuzmete ovu aplikaciju, na iPhoneu ili iPadu možete vidjeti tri gumba: U trendu, Otkrij i Moji zvukovi.

Možete odabrati svoje omiljene zvukove u trendu i otkrivanju; a ako želite stvoriti vlastiti zvuk, idite na Moji zvukovi. Iako se morate prijaviti sa svojim ID-om e-pošte prije nego što uspijete stvoriti svoje zvukove. Stotine zvukova kategorizirano je u različite kategorije kao što su nezaboravni oglasi, smiješni, horori / trileri, ljubav, crtić, rep, životinje i još mnogo toga.

Sad Dub svoj zvuk

Ili možete odabrati zvuk s unaprijed instaliranog popisa ili možete odabrati svoj vlastiti jedinstveni zvuk iz Mojih zvukova.

Nakon što na nulu postavite bilo koji zvuk, samo ga dodirnite i počnite presnimavati svoj glas. Oslobodite maštu, napravite neobična lica, pokažite svoje glumačke vještine ili oponašajte svoje omiljene glumce, umjetnike, političare, učitelje ili rodbinu. Po završetku presnimavanja možete dodati filtre ili tekst tako da dodirnete Dodaj efekte.

Dijelim svoj Dub

Sasvim je razumljivo da ovaj novi videozapis ne biste zadržali za sebe. Pokažite svoje vještine prijateljima na društvenim mrežama ili WhatsAppu dijeljenjem ovog dub.

Više…

Možete dodati više zvukova iz iTunesa i galerije. Sve što trebate je dodirnuti Izbornik i dodirnuti Dodaj zvuk. Ovdje možete vidjeti tri mogućnosti: Snimanje zvuka, Dodavanje s iTunesa i Dodavanje iz galerije. Možete dodati glazbu s iTunesa ili dodati zvukove iz galerije. Ili odabirom prve opcije možete snimiti zvuk po svom izboru.

Na kraju, samo želim reći da se na kraju svakog razgovora začuje glasan smijeh - zajamčeno! Koristite Dubsmash i dijelite smiješne videozapise sa grupom svojih prijatelja i obitelji!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found