Blog

Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 11 Pro u 2021. godini

iPhone 11 Pro opremljen je najnaprednijim značajkama. Voljeli biste snimati zapanjujuće fotografije fotoaparatom s trostrukim objektivom. A super retina XDR OLED zaslon pruža vam najbolje iskustvo gledanja. Da biste zadržali ovaj fantastičan zaslon, trebaju vam najbolji štitnici zaslona za vaš iPhone. U tu svrhu pregledavao sam svjetsku mrežu i nabrojao neke od najboljih zaštitnika zaslona za iPhone 11 Pro.

 1. JETech
 2. LK
 3. TORRAS
 4. iCarez
 5. IRSHE
 6. Gesma
 7. Qoosea
 8. Spigen
 9. Čistoća

1. ESR

ESR ostavlja svoje tragove na različitim domenama iPhone opreme. Bilo da jest zaštitne futrole ili zaštitnike zaslona, ​​možete se osloniti na ovu marku. Ova zaštita zaslona od kaljenog stakla pruža potpuno pokrivenost vašeg iPhonea i štiti zaslon osjetljiv na dodir od višestrukih oštećenja. 3D zakrivljeni rubovi ESR zaštitnika zaslona daju dodatnu udobnost i poboljšanu zaštitu rubova. Važno je imati na umu da zaštitnik zaslona možda neće raditi s nekim teškim slučajevima. Međutim, uvijek možete vjerovati ESR slučajevima koji su kompatibilni s ovim štitnikom zaslona.

Za instalaciju bez mjehurića upotrijebite besplatni instalacijski okvir, krpu od mikrovlakana, naljepnice za uklanjanje prašine i maramice. Snažni profil ovog filmskog platna može izdržati do 10 kg sile. Možete brzo registrirati svoj Face ID jer ovaj zaštitnik podržava Apple Face ID.

USP: 3D zakrivljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

2. JETech

JETech je popularna marka koja proizvodi visokokvalitetni iPhone pribor. Ovaj kaljeni stakleni film tvrtke JETech 100% je kompatibilan s vašim 5,8-inčnim iPhoneom Pro. JETech je upotrijebio vrhunsko kaljeno staklo debljine 0,33 mm sa zaobljenim rubovima. Da bi zaštitio zaslon osjetljiv na dodir od oštrih predmeta (poput noža ili ključa), zaštitnik zaslona izrađen je od izuzetno visoke tvrdoće; može odoljeti ogrebotinama do 9H.

Kad nešto utipkate ili dodirnete, dobit ćete brz odgovor; to je zbog visokog odziva i velike prozirnosti ovog zaslona koji čuva vaš iPhone bez prašine, bez otisaka prstiju i bez mjehurića.

USP: Izuzetno velika tvrdoća

Pogledajte na Amazonu

3. LK

LK osigurava da je njegova zaštita zaslona instalirana upravo na najnovijem iPhoneu 11 Pro, stoga marka šalje okvir za poravnanje zajedno s paketom. Pomoću tog okvira možete lako postaviti ovu zaštitnu masku od kaljenog stakla. I neće biti balona koji pluta između ekrana i filma.

Jednom kada film instalirate, možete biti sigurni da je zaslon vašeg iPhonea dugo vremena siguran. LK je upotrijebio vrhunski materijal za zaštitu zaslona vašeg telefona od ogrebotina i rasprsnuća. Posljednje, ali sigurno ne najmanje važno, oleofobni premaz protiv otiska prsta. Ovaj premaz sprječava otiske prstiju koji bi zamastili zaslon.

USP: Čistoća od 99,99%

Pogledajte na Amazonu

4. TORAS

Sa svojim novim iPhoneom željeli biste iskusiti izvorni osjećaj dodira. Iz tog razloga, TORRAS je proizveo zaštitnik zaslona koji se može pohvaliti debljinom od 0,25 mm. Ovaj tanki profil filma omogućuje vam uživanje u onom izvornom osjećaju dodira jer ostavlja malo prostora između prsta i zaslona.

TORRAS ima puno povjerenje u svoj proizvod, stoga tvrtka nudi povrat novca i jamstvo za zamjenu. Međutim, s obzirom na njegovu snagu, nećete trebati zamijeniti štitnik zaslona. Instalirajte film bez ikakvih mjehurića i uživajte u glatkom dodiru čistoće.

USP: Potpuna pokrivenost

Pogledajte na Amazonu

5. iCarez

iCarez je jedna od najstarijih marki koja proizvodi visokokvalitetnu dodatnu opremu za Apple uređaje. Ovaj je zaštitnik zaslona vjerojatno najbolji na ovom popisu. Iako ima veličinu profila 0,2 mm, može se pohvaliti tvrdoćom od 9H koja može podnijeti ogrebotine. iCarez vam šalje dva dijela zaštitnika zaslona s 2,5D zaobljenim rubovima.

Ovaj zaštitni zaslon prilagođen slučaju ima prozirno staklo visoke razlučivosti za maksimalnu razlučivost. Voljet ćete gledati vizualne sadržaje na Retina zaslonu svog najnovijeg iPhonea 11 Pro. Značajna značajka ovog štitnika zaslona je TrueTouch osjetljivost.

USP: TrueTouch osjetljivost

Pogledajte na Amazonu

6. IRSHE

IRSHE-ov zaštitnik zaslona prilagođen je slučaju; možete koristiti bilo koju zaštitnu futrolu za svoj iPhone 11 Pro. Njegova tvrdoća od 9 H osigurava otpornost filma na razbijanje. Štoviše, robusna zaštita zaslona zadržava ogrebotine i druga oštećenja na dohvat ruke. Zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea potpuno je siguran pod jakim slojem IRSHE.

Mjehurići će se automatski izbaciti kada film instalirate na iPhone zaslon. Hidrofobna i oleofobna prevlaka održava slojeve čistima; čak i ako zaslon koristite dulje vrijeme, nećete vidjeti ostatke ulja na otiscima prstiju.

USP: Otisci prstiju

Pogledajte na Amazonu

7. Gesma

Vaša interakcija s iPhoneom 11 Pro započinje dodirom, a ako zaštitnik zaslona ne uspije prenijeti vaše slavine na zaslon osjetljiv na dodir, to vam može pokvariti iskustvo. Srećom, Gesma je izradila zaštitnik zaslona s točnošću zaslona osjetljivog na dodir. Dok tipkate tekstove na telefonu, možete tipkati bez greške ili pogrešnog odabira abecede. To može spasiti vaš odnos jer svaka pogrešno napisana riječ može izazvati nesporazum.

Prozirnost je još jedna važna značajka ovog zaslona. Kada gledate ili čitate sadržaj na iPhoneu, potrebna vam je kristalno jasna slika ili vizija. Gesmin zaštitnik zaslona izuzetno je proziran i čuva prirodu originalnog zaslona iPhonea 11 Pro.

USP: Točnost zaslona osjetljivog na dodir

Pogledajte na Amazonu

8. Qoosea

Qoosea donosi zaštitnu zaštitu od eksplozije za vaš iPhone. Super retina XDR OLED kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea 11 Pro potpuno je siguran pod jakim omotom ovog zaslona. Ovaj zaštitnik zaslona nudi maksimalnu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir vašeg telefona od ogrebotina, ogrebotina i neravnina.

Zahvaljujući oleofobnim i hidrofobnim premazima, zaslon osjetljiv na dodir telefona možete zaštititi od ulja, vode, otisaka prstiju i drugih mrlja. Štoviše, dva sloja olakšavaju čišćenje zaslona. Možete upotrijebiti krpu od mikrovlakana kako biste izbrisali mrlje i mrlje sa zaslona.

USP: Ekranski film otporan na eksploziju

Pogledajte na Amazonu

9. Spigen

Spigen je najpopularnija marka u svijetu iPhone i iPad dodatne opreme. Ovaj inovativni zaštitnik zaslona od kaljenog stakla izrađen je nakon temeljitog istraživanja u Spigenovom laboratoriju. Paket uključuje dva štitnika zaslona s okvirom za automatsko poravnavanje za jednostavnu instalaciju.

Riječ je o zaštitnoj maski zaslona kompatibilnoj s kućištem, stoga možete kupiti bilo koju futrolu za svoj iPhone 11. Oleofobični premaz sprječava otiske prstiju da oštete dodirni zaslon vašeg telefona. Tvrdoća ovog filma 9H štiti zaslon od ogrebotina.

USP: Kvalitetna trajnost

Pogledajte na Amazonu

10. Čistoća

Čistoća predstavlja ultra tanki zaštitnik zaslona koji dodaje malo masi na prekrasan zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea. Uz tanki profil, ovaj štitnik ima kristalno čist hidrofobni i oleofobni premaz zaslona. Zaslon vašeg telefona potpuno je zaštićen od vrhova prstiju, znoja i ostataka ulja.

Tanki profil ne smije se zamijeniti s lomljivošću ovog zaštitnika zaslona. Purity je sagradio ovaj film kako bi pružio konačnu zaštitu zaslonu vašeg uređaja. Zaboravite sve one ogrebotine, neravnine i sitne padove s kojima se svakodnevno suočava vaš telefon.

USP: Izuzetno tanak profil

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Odjava ...

Štitnici i ekrani za zaslon trebali biste biti prva kupnja nakon što vaš iPhone 11 Pro bude u vašoj ruci. Štitnici zaslona bitni su dodaci za iPhone jer štite osjetljivi zaslon osjetljiv na dodir vašeg premium uređaja. Možete odabrati bilo koga ili više s gornjeg popisa vrhunskih zaštitnika zaslona od kaljenog stakla iPhone 11 Pro.

Povezane objave:

 • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 11
 • Najbolji zaštitnici zaslona za privatnost iPhone XR
 • Tekući zaštitnici zaslona za iPhone

Koje zaštitnike zaslona od kaljenog stakla iPhone 11 Pro želite kupiti iz ove kolekcije?