Blog

Najbolje aplikacije za odbrojavanje za iPhone i iPad u 2021. godini

Rođendani, godišnjice, blagdani, koncerti ili sastanci, bez obzira na prigodno planiranje, mogli bi vam pomoći da to učinite posebnim i uspješnim. Međutim, naši zauzeti rasporedi mogli bi staviti važne datume na mozak. Imajući to na umu, nabrojali smo neke od najboljih aplikacija za odbrojavanje za iPhone i iPad. Pogledajmo.

 1. Zvijezda odbrojavanja
 2. Odbrojavanje
 3. DayCount
 4. Odbrojavanje °
 5. Odbrojavanje događaja - aplikacija Kalendar
 6. Odbrojavanje
 7. Aplikacija za odbrojavanje odmora
 8. Odbrojavanje + Kalendar (Lite)
 9. Dani • Odbrojavanje događaja
 10. Odbrojavanje - Pratite događaje

1. Zvijezda odbrojavanja

Prolazeći vrijeme dok događaj ne može biti prilično zabrinut, Countdown Star ga čini malo boljim. Omogućuje vam prilagodbu pozadine događaja s pozadinama ili fotografijama, miješajući zabavu i motivaciju u kombinaciju.

Nadalje, nema ograničenja. S lakoćom dodajte bilo koju vrstu događaja od rođendana na maturalnu večer i prikažite ih na Apple Watchu ili Today Widgetu. Aplikacija također podržava dijeljenje događaja putem poruka, e-pošte ili društvenih mreža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Odbrojavanje

Otmjena aplikacija bilježi sve vaše nadolazeće događaje i pravovremeno šalje podsjetnike, dan ili tjedan unaprijed. Također koristi praktični widget iOS 14 za početni zaslon za prikaz najvažnijih događaja.

Možete stvoriti neograničene događaje i odabrati bilo koju prilagođenu pozadinu za odbrojavanje. Također, podesite ih da ponavljaju godišnje ako je potrebno, pa čak i da broje od prošlih događaja. Lako uočite nadolazeće događaje organiziranjem najbližih najudaljenijih.

Cijena: Besplatno (Widget za odbrojavanje - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. DayCount

Potpuno opremljena aplikacija za odbrojavanje koja sadrži niz lijepih tema koje odgovaraju raspoloženju prilike. Novi widgeti DayCount omogućuju brži pristup vrhunskim događajima i mogu se prilagoditi prema vašem ukusu.

Može pamtiti sve prigode i sastanke i upozoriti vas kad želite i besprijekorno prati vrijeme. Osim toga, možete ga koristiti kao aplikaciju za stvaranje navika za postizanje postavljenih ciljeva i stvaranje pozitivnih navika.

Cijena: Besplatno (DayCount Premier - 8,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Odbrojavanje °

Uz iPad, Apple Watch, macOS i iMessage aplikaciju u svom arsenalu, Countdown ° bez napora drži sve vaše uređaje u vezi. Izvrsna je aplikacija za sve organizacijske fanatike jer možete stvoriti prilagođene kategorije i razvrstati podsjetnike u skladu s tim.

Možete ponavljati cikluse događaja, dobivati ​​dnevna upozorenja, personalizirati podsjetnike i jednostavno uvoziti događaje iz aplikacije iOS kalendar. Ovaj se također može pohvaliti blokadom uzorka ili biometrijskom zaštitom kako bi vaši podaci bili zaštićeni od znatiželjnih pogleda.

Cijena: Besplatno (Pro verzija - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Odbrojavanje događaja - aplikacija Kalendar

Opremljena značajkama koja je ujedno i cool aplikacija za podsjetnike i može brojati gore ili dolje do posljednje sekunde. Štoviše, možete dodavati bilješke i kodirati boje svoje događaje prema njihovoj važnosti.

Jednostavno dijelite važne događaje na Instagramu, Facebooku, WhatsAppu, Twitteru, SMS-u ili e-pošti. Ako imate premium verziju, događaju možete dodijeliti ikonu, od preko 450 zabavnih opcija.

Cijena: Besplatno (Premium godišnja pretplata - 2,49 USD)

preuzimanje datoteka

6. Odbrojavanje

Ponekad nije dovoljno izmjeriti vrijeme u mjesecima ili minutama, trebaju vam otkucaji srca! Točno, uz ponudu niza jedinica odbrojavanja, ova aplikacija također može održavati mjerač vremena u prosječnom otkucaju srca koji će mu trebati.

Prilagođavanje ovdje ne završava. Možete koristiti osobne fotografije, prilagoditi fontove i boje fontova, pa čak i promijeniti glazbu za svako odbrojavanje. Postavite podsjetnik na svoj uređaj ili podijelite odbrojavanje uživo na društvenim mrežama, aplikacija ima sve opcije koje će vam možda trebati.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Aplikacija za odbrojavanje odmora

Kao što je očito iz imena, aplikacija je posebno dizajnirana da pričeka vaš sljedeći godišnji odmor. Prati točan datum i vrijeme dok ne krenete na svoje avanturističko putovanje.

Krenite u utor s prilagođenom pozadinom ili posebnim stilom odbrojavanja sa slatkom ikonom kovčega. Pa čak i iskoristite posebnu ponudu za dnevni odmor koja nadahnjuje vas i vaše prijatelje za putovanje.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Odbrojavanje + Kalendar (Lite)

Upečatljiva značajka ove aplikacije je ugrađeni planer kalendara, koji se izravno sinkronizira i dodaje važne događaje iz iOS i Facebook kalendara. Također vam pomaže u planovima za odmor nabrajanjem državnih praznika iz zemalja širom svijeta.

Kako se i kada se događaj približi, značajka pametnih podsjetnika alarmira vas češće, tako da ga ne zaboravite. Aplikacije također imaju veliku kolekciju slikovnih paketa i filtere slične Instagramu kako bi vaša odbrojavanja postala vizualno privlačnija.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Dani • Odbrojavanje događaja

Dizajniran s najvećom pažnjom i pažnjom, Days je minimalna, jednostavna za upotrebu i intuitivna aplikacija. Omogućuje vam pregledavanje galerije Unsplasha kako biste pronašli savršenu pozadinu za odbrojavanje.

Nadalje, ovu ljepotu možete uvijek iznova promatrati pomoću praktičnog widgeta i događaja na cijelom zaslonu. I ne samo godišnje događaje koji se ponavljaju, možete ih postaviti da se ponavljaju mjesečno ili čak tjedno.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Odbrojavanje - Pratite događaje

Zanimljiva pogodnost ove aplikacije je da dobivate nebrojene mogućnosti konfiguracije. Bilo da se radi o načinu odbrojavanja ili uključivanju / isključivanju pokazivača smjera, sve se može prilagoditi vašem ukusu.

Nadalje, aplikacija vam čak omogućuje postavljanje prilagođenog internog za bilo koje ponavljanje odbrojavanja. Uz widget, aplikacija podržava kompaktni način prikaza i prilagođene obavijesti kako bi stvari bile korisne i jednostavne za korisnike.

Cijena: Besplatno (Pro-Upgrade - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Vrijeme je za licitiranje!

Bez obzira jeste li prezauzeti ili jednostavno ne možete pratiti datume, postoji jednostavno rješenje za sinkronizaciju svih vaših nadolazećih događaja. Bilo koja od ovih aplikacija za odbrojavanje može sve to podnijeti bez štucanja.

Javite nam koji ste odabrali i podijelite svoje iskustvo u odjeljku za komentare u nastavku.

Pročitajte dalje:

 • Aplikacije za putovanja za iPhone i iPad
 • Zdravstvene aplikacije za iPhone
 • Aplikacije za meditaciju za iPhone i iPad