Blog

Aplikacije za iPhone i iPad zamrznute? Evo nekoliko rješenja za rješavanje problema

Aplikacije su sastavni dio bilo kojeg pametnog telefona; bez upotrebe bilo koje aplikacije nećete moći maksimalno iskoristiti svoj pametni uređaj. Aplikacije zapravo ukrašavaju vaše komunikacijske uređaje.

Ako ste ponosni vlasnici naprava poput iPhonea i iPada, sigurno ste položili ruke na razne aplikacije; istodobno ste se sigurno suočavali s problemima poput aplikacija koje se zamrzavaju tijekom preuzimanja vaših omiljenih aplikacija.

Kako popraviti iPhone i iPad Apps zamrznuti

Kad god se aplikacija zamrzne, najnezadovoljniji je trenutak jer na zaslonu postoji nekakva pat pozicija; aplikacija se ne pomiče ni naprijed ni natrag. U ovoj biste situaciji htjeli odmah isključiti iPhone ili iPad. To bi moglo biti vrlo zgodno u tako nezadovoljnom trenutku; ali postoje i druga rješenja.

Dodirnite aplikaciju koju ste preuzimali

Iako postoji mnogo prednosti osjetljivog zaslona osjetljivog na dodir, on također ima i svoje nedostatke; nježni nesvjesni dodir može pokrenuti još jednu akciju. A ako ste slučajno prisluškivali aplikaciju koja se preuzimala na vaš iPhone / iPad, postoji vjerojatnost da aplikacija zastane; to znači da vaš iPhone zaustavlja preuzimanje. To lako možete primijetiti na zaslonu svog telefona, gdje možete vidjeti da se ispod aplikacije pojavljuje "Pauzirano". U ovom slučaju, jednostavno ponovno dodirnite aplikaciju i preuzimanje će se nastaviti.

Jeste li provjerili Wi-Fi vezu?

Korisnici obično koriste Wi-Fi vezu za preuzimanje aplikacije. Ako postoji bilo kakav tehnički problem, preuzimanje će se zaustaviti na nekoliko sekundi. No, ne postoji jamstvo da će se nastaviti nakon što se Wi-Fi veza stabilizira. Stoga ćete možda morati ponovno započeti postupak preuzimanja nakon što se uspostavi internetska veza.

Ponovo pokrenite svoj iDevice

Ovo je jedan lijek za mnoge bolesti. U šali, ponovno pokretanje uređaja može riješiti mnoge veće i manje probleme. Dakle, kad vidite da je aplikacija zamrznuta tijekom postupka preuzimanja, prijeđite na ponovno pokretanje iPhonea ili iPada. Pritisnite i držite istovremeno tipku Početna i tipku za napajanje dok se na zaslonu ne pojavi Appleov logotip. Nakon ponovnog pokretanja provjerite status aplikacije koju ste željeli preuzeti; ako je aplikacija nestala, ponovo je preuzmite iz App Storea. Ako problem nije riješen, idite na sljedeće rješenje.

Izbrišite i ponovo instalirajte aplikaciju

Češće bi vaš iOS podržao ovu akciju. Izbrišite aplikaciju i ponovo je instalirajte. Pritisnite i držite aplikaciju dok se sve aplikacije ne počnu migoljiti; u gornjem lijevom dijelu svih aplikacija možete vidjeti ikonu za brisanje (x). Potvrdite radnju dodirivanjem gumba Delete kada se od vas zatraži da izbrišete aplikaciju. Ako aplikacija nestane s vašeg iPhonea, ponovo je instalirajte.

Preuzmite drugu aplikaciju

Ponekad čudna rješenja djeluju i ovo bi moglo biti jedno od takvih rješenja za vas dok ste suočeni s problemom zamrzavanja aplikacija. Preuzmite drugu aplikaciju iz App Storea i velika je vjerojatnost da će se nastavak pauzirane aplikacije nastaviti.

Odjavite se iz iTunesa i ponovno pokrenite uređaj

Korak 1. Otvorite aplikaciju Postavke na iPhoneu / iPadu → Dodirnite iTunes & App Store.

Korak 2. Dodirnite svoj Apple ID.

Na zaslonu će se pojaviti izbornik s tri opcije: Prikaz Apple ID-a, Odjava i iForgot.

Korak # 3. Dodirnite Odjava.

Korak # 4. Prijavite se u iTunes & App Store s drugim Apple ID-om.

Ako se ne riješe, smrznute aplikacije mogu predstavljati glavobolju za korisnike, pa bi izdane trebalo riješiti što je ranije moguće. Postavljanje ikone aplikacije negdje na zaslon vašeg telefona nije rješenje jer je svaki korisnik nestrpljiv za upotrebu aplikacije.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found