Blog

iPhone zaglavio u načinu zumiranja [Kako riješiti problem]

Najbolja tehnologija uvijek je korisna za sve korisnike; bez obzira jesu li to djeca, mladi, starije osobe ili čak osobe s oštećenjem vida. Ranije smo istražili neke od najboljih funkcija poput Siri-a kako korisnici mogu čitati e-poštu, članke i web stranice na iPhoneu / iPadu i kako mogu dobiti ažuriranja na burzi. Svrha istraživanja Siri funkcija je olakšati život onima koji imaju slab vid. Iako to možda nije primarni razlog zašto je Apple instalirao Siri na iOS uređaje, najbolja tehnologija uvijek nudi takve pozitivne nuspojave.

Tijekom svoje interakcije s iOS uređajima naletio sam na još jednu korisnu opciju u načinu zumiranja, koja može biti korisna mnogim korisnicima s lošim vidom. Značajka treba da primijenite svoja tri prsta - dvaput dodirnite tri zaslona iPhone zaslona da biste aktivirali način zumiranja, a da biste ga deaktivirali, dvaput dodirnite tri prsta.

Ali čekaj! Ova stvar s uvećanjem i umanjivanjem ponekad može biti nezgodna. Primijetio sam da mi se iPhone zaglavio tijekom ovog postupka. Dakle, treba biti oprezan dok koristite ovu značajku na svom iPhoneu.

Prije nego što ovu značajku istražite u praksi, shvatimo kako možemo omogućiti način zumiranja na iPhoneu.

Kako omogućiti način zumiranja na iPhoneu

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija na iPhoneu → Dodirnite Pristupačnost.

Korak 2. Dodirnite Zoom ispod odjeljka VISION.

Korak # 3. UKLJUČITE opciju Zoom.

Omogućit će način zumiranja na vašem iPhoneu. Počnite tapkati s tri prsta da biste doživjeli veći prikaz.

Tijekom česte upotrebe Povećavanja i smanjivanja vaš iPhone može zaglaviti. Nađimo rješenje za ovaj problem.

Kako popraviti problem iPhonea zaglavljenog u načinu zumiranja

Ako su vaš iPhone ili iPad zaglavili u načinu zumiranja, dvaput dodirnite zumirani zaslon s tri prsta.

To bi vjerojatno trebalo riješiti problem; zaslon vašeg iPhonea izgledat će normalno. Ali ako se problem nastavi javljati nakon učestalih pokušaja, vratite se na Postavke i onemogućite način zumiranja. Slijedite korake kroz koje ste uključili ili isključili zum.