Blog

Najbolji držači za grip za Apple Pencil 2 2021. godine

Zahvaljujući ravnom rubu i mat površini, Apple Pencil 2 nudi malo više prijanjanja. Ali opet, možda neće biti dovoljno dobro, pogotovo ako želite imati veću kontrolu ili se prsti jako znoje. I to je ono što nas je uvjerilo da tražimo neke od najslađih držača za drugu generaciju Apple Pencil-a. Iako su neki držači dizajnirani da nude samo poboljšano držanje, drugi su punopravni koferi koji pružaju ne samo udoban osjećaj već i neophodnu zaštitu. Ako želite da se olovka i dalje razmeće svojim izgledom, držač za držanje bi bio pravi put.

Ako želite svojoj digitalnoj olovci ponuditi željenu zaštitu protiv ogrebotina, mudar odabir bio bi cjelovit rukav s glatkom završnom obradom. Pogledajmo koji se od vrhunskih držača može savršeno uklopiti uz vaš Apple Pencil 2018!

# 1. GORNJI NimbleGrip

Prikazujući dizajn mekane teksture, UPPERCASE NimbleGrip je ono što vam treba za poboljšanje brzine bilježenja ili crtanja. Izrađen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, držač za grip čvrsto grli vašu Apple Pencil.

S prilično glatkim završnim slojem nudi potreban udoban osjećaj prstima. Stoga se čini da se vaši prsti ne umaraju ni nakon dugog trajanja kreativnih zadataka.

NimbleGrip sportski specijalni premaz za zaštitu prašine. Dakle, nećete ga morati prečesto čistiti. Uz to, ima rebrasti dizajnerski interijer koji drži prianjanje savršeno na mjestu.

Povrh svega, dolazi u pojedinačnom pakiranju (9,95 USD) i dvostrukom pakiranju (12,95 USD).

USP: Pojačano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

# 2. MoKo

"MoKo" je predstavio držač za držanje koji se uklapa u oblik. Pripremljen s mekanom silikonskom gumom, pruža ergonomsko zadržavanje. Tako ćete ugodno razvrstati svoje misli ili skicirati kreativne slike.

Jedna značajna značajka ovog držača je premaz bez prašine koji osigurava da se lako ne zaprlja. Držač također može poslužiti kao pouzdan štit za vašu digitalnu olovku kako bi je zaštitio od ogrebotina.

I na kraju, MoKo grip dolazi u dvostrukom pakiranju po samo jednoj cijeni (8,99 USD), a vi ćete ga odabrati u više boja.

USP: Ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 3. pzoz

"Pzoz" je punopravni kućište koje također nudi potreban ergonomski prihvat. Ako se igrate s idejom pružanja potpune njege svom Apple Pencilu, ovaj može izvrsno ispuniti vaše zahtjeve.

Zahvaljujući silikonskom materijalu, navlaka je nevjerojatno lagana i poput rukavice škljoca oko digitalne olovke. Mekani dodir završava stvarnu razliku u omogućavanju da prsti prikladno drže olovku.

Iznimno praktičnim štitnikom vrha štiti vršak od nagrizanja. Osim tri varijante boja poput ružičaste, bijele i crne, pzoz dolazi s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

# 4. FRTMA

Ova ponuda tvrtke "FRTMA" prvenstveno je čahura koja ujedno služi i kao lijep držač držača. Vrhunski materijal pojačava trajnost i pomaže mu u otpornosti na ogrebotine. Stoga vaša olovka ostaje zaštićena od ružnih ogrebotina.

Sljedeća značajna značajka ovog rukava je da ne utječe na funkciju dvoklika olovke. Dakle, možete i dalje koristiti digitalnu olovku bez ikakvih problema.

Osim toga, poklopac ne utječe na bežično punjenje. To znači da ga nećete morati uklanjati kad god želite uključiti olovku.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

# 5. Hydream

Pokazujući elegantan izgled, "Hydream" je pristojna koža za olovku. Baš kao i svi njegovi kolege, također je isklesan od izuzetno mekog materijala. Stoga možete očekivati ​​da će pružiti znatno poboljšano držanje.

Budući da je to kompletan rukav, vaš pisač dobiva potrebnu obranu od prljavštine i prljavštine. Ljubaznošću štitnika vrha, vršak je dobio dodatni sloj štita od oštećenja.

Budući da je tako tanak, ne ometa bežično punjenje - što je još jedan plus. Osim zaštitnog dizajna, Hydream je dostupan u nekim vrućim bojama poput ljubičaste, zelene, ružičaste i drugih.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji! Sada je vrijeme da svojim omiljenim stiskom poboljšate svoj rukopis ili elegantno crtate.

Koji je vaš najbolji odabir?

Usput, koji je držač držača spreman za uparivanje s vašom digitalnom olovkom? Je li to onaj koji nudi poboljšano držanje ili onaj koji pruža potrebnu zaštitu vašoj olovci od ogrebotina? Podijelite svoje povratne informacije o najboljem odabiru i stvarima zbog kojih vam je povoljnije!

Željeli biste baciti pogled na donji pregled dodataka:

  • Najbolji držači olovke za jabuku: Prigrlite ergonomski držač
  • Kućišta i navlake za Apple Pencil 2: Neka vaš pisač bude siguran
  • Najbolje aplikacije za bilježenje za iPad Pro i Apple Pencil u 2018
  • Najbolji iPad Pro Stylus