Blog

WWDC aplikacija: Live Stream WWDC 2019 događaj na Apple TV-u i iOS uređaju

Appleova svjetska konferencija razvojnih programera trebala bi se održati od 3. do 7. lipnja 2019. Kao i uvijek uvijek postoji velika znatiželja među milijunima obožavatelja širom svijeta i tehničkim stručnjacima. Nova verzija iOS-a, macOS-a, tvOS-a, watchOS-a spremna je za lansiranje tijekom toliko očekivanog događaja.

Nažalost, prilično je teško dobiti ulaznicu za WWDC 2019 događaj. Ali ako ste spremni uživo gledati veliki događaj na svom iOS uređaju ili Apple TV-u, postoji službena aplikacija koja vam omogućuje ne samo streaming sesija već i preuzimanje videozapisa iz ove i prethodnih godina.

WWDC aplikacija za uživanje u Live Stream 2019 WWDC događaju na Apple TV-u i iOS uređajima

Aplikacija WWDC može se pohvaliti s dosta značajki poput dodavanja propusnice u novčanik za bržu prijavu na WWDC događaj, pregledavanja mjesta s vremenom, označavanja stavki rasporeda kao omiljenih, kao i opisa sesija, laboratorija i posebnih događaja.

Kako bi vas obavještavao o najnovijim događajima vezanima uz događaj, on vam šalje obavijesti i nove fotografije tijekom cijelog događaja. Možete pregledati dostupne karte kako biste se lako snašli u kongresnom centru San Jose McEnery.

Ova vam aplikacija pomaže da neprestano gledate događaj čak i dok mijenjate uređaj. Usred WWDC 2019. možete promijeniti svoj Apple uređaj bez gubljenja važne najave jer možete nastaviti tamo gdje ste stali.

Za razvojnu zajednicu aplikacija im omogućuje pristup resursima, dokumentaciji, uzorku koda i srodnom sadržaju.

Novi dodaci učinili su aplikaciju jednostavnijom nego ikad prije. Siguran sam da bi obožavatelji voljeli to pokušati tijekom nadolazećeg događaja.

Apple će održati svoj glavni događaj i prve dnevne sesije u kongresnom centru McEnery u San Joseu u Kaliforniji. Glavni događaj započet će u 10:00 po PT.

Preuzmite službenu aplikaciju WWDC

Sumirati…

Ovaj put Apple će vjerojatno predstaviti niz svih novih značajki u iOS-u 13. Popis gotovo potvrđenih značajki iOS-a 13 možete provjeriti u zasebnom postu.

Osim toga, očekuje se da će i drugi operativni sustavi poput watchOS i macOS dobiti nekoliko novih dodataka. Stoga, budite u toku s nama kako biste pripazili na sve nove dolaske.

Povezane objave:

  • Savjeti za pripremu iPhonea i iPada za iOS 13
  • Uređaji koji podržavaju iOS 13: Koji iPhone i iPad vjerojatno podržavaju iOS 13?

Javite nam svoje povratne informacije u okviru za komentare.