Blog

Najbolji iPhone Xs Max Clear Case u 2020

Appleov najnoviji pametni pametni telefon "iPhone Xs Max" možda se ne može pohvaliti potpuno novim dizajnom, ali uređaj izgleda dovoljno impresivno da bude u središtu pozornosti. Zato mnogi od vas ne bi željeli njegovu eleganciju skrivati ​​iza kućišta tradicionalnog izgleda. Iskreno govoreći, već sam istražio najfinije jasne slučajeve za iPhone Xs Max i pokupio ih nekoliko za zvijer.

Želite li svom pametnom telefonu pružiti potrebnu slobodu da sjaji u stilu? Transparentan slučaj može vrijediti ozbiljnog razmatranja. Samo u slučaju da mislite da je jasan slučaj krhak, dopustite mi da vam kažem da su mnogi prozirni poklopci dizajnirani da budu izuzetno čvrsti i potpuno sposobni izdržati kapi. Dakle, oni podižu količnik stila bez smanjenja zaštite. Jeste li igra za njih?

Brzi pristup:

 • DODATAK
 • ZHK
 • i-Blason
 • PUSHIMEI
 • Spigen
 • Šamo
 • X-Doria
 • WATCHE
 • TOZO
 • Vproof

# 1. SUPCASE Jednorog Buba Stil

Ako nikada ne želite dati priliku da ogrebotine ili slučajne neravnine oštete vaš skupi iPhone, odaberite SUPCASE Unicorn Beetle Style. Zahvaljujući dvostrukom sloju konstrukcije, ovo prozirno kućište može raspršiti čak i gadne udarce.

Zahvaljujući dizajnu otpornom na udarce, on nudi vojnu zaštitu uređaja. Podignuti rub dizajniran je kao dodatni štit za OLED zaslon.

Tu je i prsten za kameru kako bi strijelac bio zaštićen od ogrebotina. Osim pouzdane obrane, stil jednorožne bube dolazi u tri boje poput crne, plave i ružičaste.

Želite li iskoristiti 10% popusta za ovaj slučaj? Primijeni promotivni kôd: štreber10

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Supcase

#2. ZHK

Prozirna maska ​​ZHK za iPhone Xs Max minimalnog je dizajna, a izrađena je od mekog TPU materijala. Rubovi su podignuti malo više nego što je normalno za dodani sloj zaštite od padova. Debljina kućišta je prilično tanka i teško se osjeća kao bilo koja.

Kućište svakako ima elegantan izgled, a izuzetno mala težina dodatna je prednost. Na kraju, ne postoji izbor izbora boja.

USP: Kristalna bistrina

Pogledajte na Amazonu

# 3. i-Blason Ares

Odaberite ovu robusnu prozirnu futrolu kako biste pružili maksimalnu zaštitu vašem iPhoneu Xs Max i od padova i ogrebotina. Sadrži pozadinsku ploču računala i mekani TPU odbojnik koji sprečava šok. Gumeni okvir također igra vitalnu ulogu u sprečavanju da vam pametni telefon isklizne s dlana.

Povišeni rub djeluje kao pouzdana zaštita zaslona osjetljivog na dodir i sprječava njegovo ogrebotine. Osim toga, kompatibilan je s bežičnim punjenjem kako bi vam omogućio bežično napajanje uređaja.

Sviđaju vam se šareni profili? Pa, Ares prozirno kućište dolazi u četiri opcije boja, uključujući zlatnu, plavu, crnu i žuto ružičastu.

Baš kao i Supcase, iBlason također nudi 10% popusta ako primijenite promotivni kod: štreber10

USP: Zaštitni dizajn

Pogledajte na i-Blasonu

# 4. PUSHIMEI

Ako razmišljate o odabiru vrlo fleksibilne navlake, PUSHIMEI može biti pravi odgovor na vaše potrebe. Izrađen je od visokokvalitetnog TPU-a, nevjerojatno je gladak i čvrsto pristaje na phablet.

Još jedna očita prednost je što nećete imati problema prilikom instaliranja i uklanjanja poklopca. Gumena tekstura nudi poboljšano držanje, dok taktilni gumbi pružaju bolje povratne informacije. I da, izrezi su savršeni osiguravajući vam jednostavan pristup priključku, rešetkama zvučnika i kameri.

USP: Poboljšano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

# 5. Spigen

Ovaj prozirni kofer Spigen izrađen je od tvrde krute leđa zajedno s mekanim zračnim jastukom. Povrh toga, prozirni materijal jako dugo ne postaje žut. Što se tiče zaštite, futrola se može pohvaliti tehnologijom zračnih jastuka srednje klase koja štiti vaš iPhone od udaraca i padova.

Kućište je izuzetno tanko i jedva da daje masu dok ga nosite u džepu. U završnoj napomeni možete odabrati između tri različite boje koje odgovaraju vašem iPhoneu.

USP: Tehnologija zračnih jastuka mil. Stupnja

Pogledajte na Amazonu

# 6. Šamo

Smatram da je Šamoov prozirni slučaj do te mjere. Bez obzira radi li se o kristalnoj jasnoći ili nudi zaštitu od ogrebotina, može se suprotstaviti vašim specifičnim zahtjevima.

TPU okvir ojačava konstrukciju da podnese manje udare, dok plastična leđa dodaje veću izdržljivost. S gumenim odbojnikom imate udobno držanje.

Prednja maska ​​ne daje ogrebotinama priliku da ozlijede zaslon. Nadalje, prsten kamere brani pucača od neželjenih ogrebotina.

USP: Branik koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 7. Jasna serija X-Doria Defense

Predstavite eleganciju svog iPhonea Xs Max bez stavljanja sigurnosti na backburner. Futrole X-Doria Defense Clear Series omogućuju da vaš pametni telefon svijetli u stilu bez žrtvovanja zaštite.

S trostrukim konstrukcijskim slojevima, čvrsti pokrov dizajniran je da nudi vojnu obranu. Kao rezultat, vaš iPhone može s lakoćom preživjeti neravnine.

Tu je i prednja usna koja sprječava klizanje zaslona po ravnoj površini. Osim toga, meke se strane osjećaju prilično udobno i nude potreban zahvat.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

# 8. WATCHE

Ova ponuda tvrtke WATACHE ima prilično elegantan dizajn i neprimjetno se škljoca oko iPhonea Xs Max. Jasnih leđa, vaš iPhone dobiva slobodu da i dalje krade predstavu.

Stražnja strana računala dovoljno je jaka da apsorbira šok, dok TPU bočne stranice nude poboljšano prianjanje. Gumbi odgovaraju kako bi vam osigurali da vam neće biti teško tijekom podešavanja glasnoće ili snimanja selfieja. Što se tiče izreza, oni su precizni onoliko koliko biste željeli.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 9. TOZO

Pazi, kako topo izgleda TOZO! Sa samo 1 mm debljine, on jedva dodaje ikakvu masu vašem pametnom telefonu. I s jasnim profilom za pojačavanje, iPhone nastavlja vladati srcem u velikom stilu.

Vrhunski TPU čini ga vrlo elastičnim, omogućujući vam da na trenutak instalirate poklopac. Ima uzorak mikrotočaka za sprječavanje prljavštine i mrlja.

Također ima 0,2 mm podignutu usnicu za obranu stražnje kamere od abrazije. Kompatibilnost s bežičnim punjenjem čini ga korisnim odijelom za phablet.

USP: Uzorak Microdot

Pogledajte na Amazonu

# 10. Vproof

Jednostavno rečeno, Vproof je pokrio sve osnove kako bi bio vaše omiljeno prozirno odijelo. Govoreći o dizajnu, sve je ostalo izravno kako bi se iPhoneu pružila potrebna licenca kako bi ostao u žarištu svačije pažnje.

Integracija računala i TPU-a igra određenu ulogu u ojačavanju strukture za borbu protiv šoka.

Sva su četiri ugla učvršćena kako bi pružila dodatni štit za phablet. Osim toga, zaslon i kamera dobivaju bitnu zaštitu u obliku podignute usne. Povrh svega, Vproof je anti-žutilo i dugo zadržava sjaj.

USP: Anti-žutilo

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaša najbolja oklada?

Pretpostavljam da ste odabrali savršeno prozirno kućište za vaš iPhone Xs Max. Mogu li znati je li to čvrst slučaj ili onaj prilično mekan i fleksibilan?

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Najbolji slučajevi iPhone novčanika Max Xs
 • Najbolji iPhone Xs Max slučajevi
 • Jasni slučajevi za iPhone 12 Pro Max