Blog

Najbolje aplikacije za učenje japanskog za iPhone i iPad u 2021. godini

Možda se planirate nastaniti u Japanu ili tamo putujete iz uzbudljive poslovne svrhe. Što god vam mogao biti cilj, možda biste htjeli dobro stegnuti Japance da biste se izrazili samouvjereno. I tu se najbolje aplikacije za učenje japanskog za iOS mogu pokazati kao pravovremeno obilježje za vas. Istražimo najbolje aplikacije za učenje japanskog za iPhone i iPad!

1. Duolingo

Duolingo je na prvom mjestu u kategoriji obrazovanja, najuspješnija aplikacija za učenje jezika za iOS. Najbolje u tome je što nudi promišljeno osmišljene lekcije veličine zalogaja koje je lako razumjeti.

Osim podučavanja japanskog jezika, omogućuje vam učenje nekoliko drugih jezika (preko 30), uključujući španjolski, francuski, njemački, talijanski, kineski i druge. Duolingo pametno personalizira vaše lekcije na temelju vašeg cilja. Stoga možete vježbati čitanje, pisanje, govor i slušanje uz pomoć chatbota.

Štoviše, pratit ćete kako učite i također zaraditi obilje nagrada za bolji učinak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Učite jezike s Memriseom

"Memrise" je ono što trebate imati da biste svladali japanski jezik. Nudi više interaktivnih sesija kao što su vještine slušanja, pregled brzine, klasični pregled i teške riječi kako biste naučili sve nijanse jezika i vježbali ih.

Da biste osigurali da možete pravilno govoriti s pravim naglaskom, možete snimiti i usporediti svoj izgovor s lokalnim stanovništvom. Postavite svakodnevne ciljeve pamćenja riječi i vježbanje tijekom čitanja, pisanja i govora.

Izvanmrežni način rada osigurava da vaše učenje nikada ne prekida. Osim toga, da biste pristupili svim tečajevima i značajkama koje Memrise nudi, morat ćete se pretplatiti na premium (8,99 USD mjesečno) verzije aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Rosetta Stone

Kao učenik jezika, zaista bi vam bilo drago što vam stoji na raspolaganju "Rosetta Stone". Razlog zašto ova aplikacija može biti vitalna je jednostavna, ali vrlo učinkovita metoda poučavanja.

Riječi povezuje sa slikama tako da lako možete razumjeti njihovo značenje. Naučit ćete osnovne pozdrave, pitanja i dobro poznate fraze.

Koristite tehnologiju TruAccent kako biste poboljšali svoj naglasak. Štoviše, aplikacija vam pruža trenutne povratne informacije kad naglas čitate priče, tako da znate jeste li na pravom putu ili ne.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. busuu

To je ništa drugo nego dosljedna praksa koja čini stvarnu razliku kada želite nešto usavršiti. Uz busuu dobivate puno bolji trening gramatike i rječnika. Idealno prilagođeni plan studija omogućuje vam ugodno učenje.

Imate mogućnost vježbanja japanskog s izvornim govornicima i postizanja željene tečnosti. Zahvaljujući potrebnim povratnim informacijama, imate bolju ideju o tome koliko ste dobri i što trebate učiniti da biste poboljšali svoju izvedbu.

Iako je busuu besplatan, morat ćete se pretplatiti na premium planove (9,99 USD mjesečno, 44,99 USD mjesečno, 69,99 USD godišnje) da biste otključali sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Kapi

Ako u učenju nema nekih zabavnih elemenata, to nas neće dugo privlačiti. Nakon što sam se dugo okrenuo kapi, mogu reći da nikada ne dopušta da se dosada uvuče u učenje.

Kompatibilan je s više od 32 jezika, uključujući japanski. Pametno uređeni popisi riječi s više od 2600 riječi osiguravaju vam bolji uvid u riječi za svakodnevnu upotrebu. Kako je svaka riječ lako ilustrirana, moći ćete je razumjeti bez ikakvih poteškoća.

Nadalje, Drops pruža svakodnevni napredak s detaljnim izvještajem osiguravajući vam da imate bolju ideju o svom učenju i koja su područja na kojima se trebate više usredotočiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. HelloTalk

HelloTalk dolazi s mnogim pametno izrađenim alatima koji će vam pomoći da učite brže i učinkovitije. Iskoristite značajke poput prijevoda korekcije gramatike, transliteracije, prepoznavanja teksta i prepoznavanja glasa kako biste ojačali sve ključne aspekte poput čitanja, pisanja, slušanja i govora.

Možete razgovarati s izvornim govornicima i pokušati tečno govoriti. Za početak potražite partnere na temelju jezika koji želite naučiti, a zatim započnite dugi zabavan razgovor.

Opcija glasovnih i video poziva omogućuje komunikaciju slobodnim tokom. Štoviše, možete stvoriti grupu s prijateljima kako biste ostali povezani ili se čak pridružiti velikoj grupi kako biste podijelili ideje i stekli potrebnu motivaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Jednostavno naučite japanski od Wan Penga

Ovo učenje čini zanimljivim i prilično jednostavnim. Riječi ćete povezati s njihovim slikama kako biste dobili značenje. A s pravim alatom za izgovor možete naučiti kako pravilno izgovarati svaku riječ.

Postoji super praktičan testni način za utvrđivanje vaše stvarne razine. Pruža pronicljiv sažetak s ocjenom nakon testa.

Na kraju, ova aplikacija za učenje japanskog dostupna je besplatno, ali morat ćete kupiti kupovinu u aplikaciji (0,99 USD) da biste otključali različite tečajeve poput snopa lekcija A. B, C, D i E.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Inovativni 101

Što se tiče svladavanja bilo kojeg jezika, ono što nam zaista dobro dođe je savršeno osmišljen tečaj. A s Inovativnim 101 dobivate tečaj koji je pripremljen da se usredotoči na sve aspekte učenja.

Izaberite između različitih lekcija na temelju vašeg cilja: apsolutni početnik, početnik, srednji i napredni. Upotrijebite stotine audio i video lekcija kako biste poboljšali svoje vještine govora ili pisanja. Također, iskoristite prednost čitanja bilješki kako biste ojačali svoje vještine čitanja.

Nudi vam mogućnost da i tečaj preuzmete kako biste ga mogli vježbati čak i izvan mreže. Štoviše, pripazite koliko dobro učite i smislite načine kako poboljšati svoje vještine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Mango jezici

"Mango jezici" izgledaju potpuno opremljeni kako bi pružili personaliziranije iskustvo učenja. Jedna značajna značajka ove aplikacije je podrška za preko 70 jezika što je čini vrhunskom okladom za učenike.

Sudjelujte u stvarnim razgovorima kako biste savršeno govorili. I maksimalno iskoristite skočne prozore za izgovor da biste pravilno govorili. Osim toga, također vam omogućuje da svoj naglasak uskladite s naglaskom izvornih zvučnika, tako da lako možete otkriti nedostatke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Učite japanski od Howella Peeblesa

Ono što mi se najviše svidjelo u ovoj aplikaciji tvrtke Howell Peebles je interaktivna metoda podučavanja japanskog jezika. Nastava u stilu "Show" i "Quiz" čini učenje zabavnijim i razumljivijim.

Omogućuje razumijevanje lekcija gramatike pomoću rječnika. Dakle, moći ćete svladati oba gramatička pravila i ojačati svoj rječnik.

Štoviše, možete držati karticu svojih prethodno naučenih lekcija i koristiti zvučni izgovor kako biste poboljšali govor.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Izvoli!

Vaša najbolja oklada?

Pretpostavljam da vam učenje japanskog više neće biti velika stvar. S toliko mnogo visoko interaktivnih aplikacija za učenje japanskog za iPhone, započnite odmah od danas i razgovarajte s potrebnom naredbom i štihom.

Željeli biste baciti pogled i na sljedeće postove:

  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Rječnik aplikacija za iPhone i iPad
  • Najbolje vijesti za iPhone i iPad
  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za kodiranje za djecu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found