Blog

Torbica za iPhone 6 od pravog mramora Mikol

Čak i nakon tisuća godina, naš fetiš za mramor izgleda kao da ne blijedi; zapravo, još uvijek volimo biti u tom „dragome kamenom dobu“. Od klasičnog doba do srednjovjekovne ere, mramor je bio sastavni dio naših umjetničkih izvedbi; u moderno doba kamen je ušao u mnoge stvari estetske i funkcionalne vrijednosti.

Ljudska mašta uzela je u obzir sve bizarne stvari i oblike, a ovaj Mikol iPhone 6 mramorni slučaj savršen je primjer čudnih maštarija koje su nam padale na pamet.

U prisutnosti svih proizvoda (kliknite na povezanu frazu gore), pretpostavljam da mobilni kofer ima puno probavljivu ulogu. Ovu prirodnu boju NERO MARQUINA mramornu futrolu za svoj iPhone 6 dobio sam jučer, koja je bila nedjelja. Evo mog iskustva s prvih 30-ak sati s ovom mramornom futrolom za moj iPhone 6.

OblikovatiMramor ima kvalitetu u koju se ne može miješati, pa stoga treba zadržati svoje prirodne elemente tijekom izrade bilo kojeg proizvoda. Mikol je obavio samo posao; zadržane su sve prirodne kvalitete mramora, što proizvod čini jednostavnim i lijepim. Budući da marka koristi prirodni mramor, ne postoje dva slična kućišta. Dakle, znam da je onaj koji posjedujem jedinstven i da nitko drugi nema mobilni kofer sličan mom.

Još jedna stvar koja me se dojmila je ta da za razliku od Native Union CLIC mramorna futrola za iPhone 6, što je bio cjelovit mramorni slučaj, ovaj nije u potpunosti izrađen od mramora. Usporedite dva kućišta i primijetit ćete da je kućište Native Union-a obrubljeno od mramora, dok Mikolovo mramorno kućište ima bočnu zaštitu klasične vanjske strane TPU-a.

Ako ste VIP član i želite boju po svom izboru, Mikol može ponuditi prilagođenu mramornu opciju ili članovi mogu zajedno sa svojim dizajnerskim timom pronaći savršenu boju / uklapanje.

Snaga

Mramorna futrola NERO MARQUINA za iPhone 6 iz Mikola ima stražnju stranu mramora, a stranice su izrađene od klasične vanjske strane TPU-a, što pruža dodatnu zaštitu vašem pametnom telefonu. Ako vam telefon slučajno padne s ruku i padne li ravno na površinu, možda se nećete morati brinuti za svoj telefon. Iako treba paziti da vaš iPhone 6 ne sklizne i ne padne kutovima ili stranama koje prvo dodiruju tlo.

Kad vaš iPhone nije zaskočen na ovoj naslovnici, čini se vrlo nježnim i laganim; u ovom slučaju možete biti bezbrižni jer je dovoljno jak da podnese bilo kakav šok ili pad.

Tehnički podaci

Više je manje! Ovo je mantra koju je Mikol usvojio tijekom proizvodnje svih svojih mramornih kutija za različite proizvode. Budući da marka ima vlastite proizvodne pogone, ne čini kompromise u pogledu etičke proizvodnje. Tehnologija proizvoda rođena je iz filozofije manje rasipanja i korištenja samo onoga što nam treba.

  • Klasična vanjska strana TPU-a
  • Izbrušeni kontrastni obrub
  • Ručno izrezan i brušen

Dimenzije (DxŠxV)

5,7 ″ x 3 ″ x 0,5 ″

Težina: 0,28 lb

Je li to preskupo?

Cijena bi vas mogla spriječiti u kupnji ovog Mikolovog mramornog kućišta za iPhone 6, ali vjerujte mi, momci, vrijedi potrošiti 99 dolara za ovaj slučaj. Dopustite mi da objasnim zašto: kad god kupujete dodatke za svoje uređaje, uzmete u obzir aspekte poput estetike, funkcionalnosti i snage. Ovaj se mobilni kofer može pohvaliti sa sve tri. Izrađen je od prirodnog mramora, koji sam po sebi daje svoju estetsku vrijednost. Dalje, zasigurno biste željeli prisloniti telefon na ovaj kućište jer je izrađen od klasične vanjske strane TPU-a ojačane izoštrenim kontrastnim oblogama i ručno izrezanim i izbrušenim. To ga čini funkcionalnim u svim godišnjim dobima. Štoviše, stranice i rubovi nisu izrađeni od mramora, stoga teško da postoji mogućnost da se vaš mobilni telefon ošteti ako vam padne s ruku.

Mobilna futrola od mramora može biti izvrstan poklon vašim najmilijima. Ako bilo koji od vaših prijatelja ima iPhone 6, možete ga iznenaditi slanjem ovog kućišta koje nudi zaštitu, stil i performanse.

Cijena: $99.00

Kupite ga na MikolMarmi.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found