Blog

Najbolja alternativa Pokémon Gou za iPhone i iPad 2021. godine

Pokémon Go, pokrenut 2016. godine, trenutno je hit i nastavlja privlačiti brojne igrače. Međutim, ako se vaša glad za ulovom Pokémona malo smirila, evo nekoliko najboljih Pokémon Go alternativa za korisnike iPhonea i iPada. Proširena stvarnost je tehnologija koja obećava i koja može donijeti monumentalne promjene u načinu na koji radimo određene stvari.

Na primjer, Google Maps ima ugrađen Live View koji vam pomaže pronaći svoje odredište. Što se tiče industrije igara, igre s proširenom stvarnošću su sljedeća velika stvar, kao što možete vidjeti sa donjeg popisa.

Najbolje alternative za Pokemon Go za iPhone i iPad

1. Zmajevi: Uspon Berka

Ovom divnom igrom dobit ćete priliku otkriti DreamWorks Dragonse iz filmova poput Toothless, Stormfly, Hookfang i Skullcrusher. Postoji 350 različitih vrsta zmajeva, uključujući smrtonosne naddere, čudovišne noćne more i tajfomerange. Morate spasiti, izleći i obučiti zmajeve DreamWorksa koji će vam pomoći da pobijedite u bitkama.

Branite svoje selo od tajanstvenih stranaca koji su vraški nastrojeni da unište mir na Berku. Budućnost vašeg otoka je u vašoj ruci; stoga stavi svu svoju snagu i mudrost da pobijediš strance.

Pohvalite se sjajnim vizualnim i audio efektima s 3D animacijama, Dragons: Rise of Berk izuzetno je zarazna i voljeli biste je igrati. Toplo preporučljivo!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Harry Potter: Čarobnjaci se ujedinjuju

Stvoritelji Pokémon GO sada donose začarani svijet Harryja Pottera na vaše ručne uređaje. Najprije odabirete štapiće, čarobnjake i zanimanje. Ispunjena anegdotama, igra lijepo povezuje stvarni svijet sa čarobnjačkim svijetom.

Prema vašem geolokaciji, karta će vas usmjeriti prema ‘Foundables.’ Upotrijebite čarolije kako biste pobijedili zbunjujuću magiju i sigurno vratili ove predmete natrag u čarobnjački svijet. Slično Pokestopsu, možete se zaustaviti u gostionicama za nadopunjavanje Energije uroka, Staklenicima za prikupljanje sastojaka napitaka. Postoje i Portkeysi koji će vas odvesti do znamenitih čarobnjačkih svjetskih lokacija.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

3. Zombiji, trči!

Više od avanturističke igre proširene stvarnosti, ovo je fitness igra presvučena zabavnom temom zombi apokalipse. Igrači obavijaju lik glavnog junaka, Trkača 5. Predstavljen je niz misija u kojima se morate spasiti od zombija.

Tijekom predstave, zadivljujuća audio drama zahtijeva da trčite i sakupljate predmete koji pomažu u preživljavanju. Pritom lako ispunjavate ili pretjerujete u postizanju svojih dnevnih ciljeva aktivnosti. Jednostavnije rečeno, igra pojačava vaše svakodnevne vožnje i izaziva vas da svaki dan budete bolji.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

4. Neko Atsume

Što je s hvatanjem lijepih mačaka? Neko Atsume bavi se privlačenjem mačaka hranom. Postoji čak 40 vrsta mačaka kao što su crna, bijela, tabby i kaliko.

Iako se ova igra nimalo ne trudi, uživali biste biti šampionski kolekcionar Kitty. Ono što me očaralo u ovoj igri je prava ulična pamet koja je potrebna za zarobljavanje mačaka. Pogađate, zar ne?

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Haypi čudovište: Izgubljeni toranj

Haypi Monster: The Lost Tower fascinantna je EDU igra u stilu crtića u kojoj morate hraniti, uzgajati i trenirati čudovišta. Ima oko 200 različitih čudovišta. Vaš je zadatak prikupiti puno zvijeri i osnažiti ih tako da vam mogu pomoći u pobjedi u epskim bitkama.

Oblikujte najjačeg da izazovete izgubljeni toranj. Kako imate niz razina za osvajanje, morate pametno igrati da biste ostali u lovu i sakupili što više kovanica.

Štoviše, igra podržava više jezika, uključujući engleski, arapski, nizozemski, filipinski, francuski, njemački, indonezijski, talijanski i japanski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Drakonije GO

Draconius GO vrlo je identičan Pokemon Go-u. Također se temelji na proširenoj stvarnosti gdje slobodno lutate u stvarnom svijetu, dok stvarate kolekciju krilatih konja, vampira, jednoroga i drugih čarobnih bića. Sva bića u igri često se razvijaju i mijenjaju, što ih čini pripitomljavanjem težim.

U igri je više od 200 stvorenja, od kojih se svako može poboljšati. Igra je besplatna za igranje, ali postoje dodatne kupnje u aplikaciji za malo brže kretanje.

Cijena: Besplatno uz neobavezne kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

7. Beastie Bay

Tražite li izuzetno izazovnu igru ​​za testiranje vašeg Prowsea? Beastie Bay ima sve što je potrebno da vas gurne do zida i donese najbolje od vas.

Morate se nositi s divljim zvijerima na pustom otoku na kojem je izuzetno teško preživjeti, a kamoli pobijediti trenutke. Međutim, možete upotrijebiti svoju vještinu kako biste otoke pretvorili u željeni raj.

Riječ je o hvatanju bića, trgovanju s prijateljima, pa čak i uvježbavanju da se bore za vas.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Walking Dead: Naš svijet

Walker-ova apokalipsa iz poznate AMC TV serije došla je ravno do vaših telefona. Igrači mogu istražiti ovaj novi i opasni svijet oko sebe. Spasite prošireni svijet oko sebe boreći se protiv zombija. Ne zaboravite ciljati u glavu dok ste u njoj.

Kako bi odgovarali osjećaju predstave, igrači mogu prikupljati i nadograđivati ​​legendarne likove, pištolje i druge predmete. Također možete sudjelovati u tjednim izazovima suradnje s drugim igračima kako biste zaradili značajnije nagrade. Ističe se da je igra nagrađena s tri nagrade Webby u 2019. godini, uključujući nagradu People’s Voice za najbolje korištenje proširene stvarnosti.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

9. Munzee

Munzee kombinira virtualni svijet sa stvarnim svijetom. Za razliku od ostalih igara, ne lovite stvorenja; zapravo skenirate QR kodove na različitim mjestima u stvarnom svijetu. Povremeno lovite i virtualne predmete. Osim toga, dok ste u avanturi možete steći i nove prijatelje. Igra omogućuje razmjenu poruka između igrača u aplikaciji.

Također, postoje Munzee događaji na kojima se igrači širom svijeta okupljaju i dobivaju posebne predmete. Najbolji dio Munzeea je što je potpuno besplatan za igranje i nema opcionalnih kupnji unutar aplikacije. To čini igru ​​poštenom za sve.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Upad

Spasite ovaj svijet od tajanstvene energije koja je puštena da kontrolira razmišljanje ljudi. Izađite iz svoje udobnosti i pokažite svoju hrabrost. Ingress nastoji od vas dovesti pravog heroja.

Upotrijebite svoj iPhone za kretanje kroz stvarni svijet kako biste otkrili mističan izvor opake energije. Zgrabite predmete koji vam mogu pomoći, zauzeti teritorij i što je najvažnije; Udružite se sa svojim prijateljima kako biste postigli cilj.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Uživajte u lovu na čudovišta!

Vrijeme je da mi javite igru ​​koja vam se učinila najzanimljivijom. Također nam recite o značajkama koje cijenite u toj igri.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

  • Najbolje igre obrane tornja
  • Strateške igre za iPhone i iPad
  • Najbolje akcijske igre
  • Što je LiDAR skener i kako ga maksimalno iskoristiti?