Blog

Završite postavljanje iPhonea

Postavljanje iPhonea od nule prilično je gladak i jednostavan postupak. Ali s iOS-om 11 kupio je sa sobom dosadnu stvar. Ako preskočite postavljanje Siri, Apple Paya ili drugih značajki, vidjet ćete "Završite postavljanje iPhonea" upit u aplikaciji Postavke; označena crvenim uskličnikom, što je doduše dosadno.

Najneugodnije je što poruka nije privremena, već ostaje trajno tamo, osim ako ne postavite usluge koje iOS želi da postavite. Kao i za sebe, ne mogu postaviti Apple Pay samo zato što nije dostupan u mojoj zemlji. Srećom, postoji zaobilazno rješenje kako biste se riješili ove dosadne obavijesti i upravo ćemo o tome razgovarati.

Kako se riješiti upita "Dovršite postavljanje iPhonea" u aplikaciji Postavke na iPhoneu

Korak 1. Otvori Aplikacija Postavke i dodirniteZavršite postavljanje iPhonea potaknuti.

Korak 2. Ovisno o značajkama koje ste preskočili tijekom postupka postavljanja, možda ćete vidjeti različite mogućnosti. Kao recimo, Postavite Apple Pay, Postavi Siri, Postavite iMessageitd.

Preskačući više od jedne značajke tijekom postavljanja, na zaslonu će se pojaviti upit s tekstom Završi postavljanje.

Korak # 3. Ako ste preskočili samo jednu opciju, dodirnite upit za postavljanje prikazan na zaslonu.

Korak # 4. Na sljedećem ćete zaslonu vjerojatno imati dvije mogućnosti - "Nastavi" i "Postavi kasnije". DodirniteOpcija Postavi kasnije.

Korak # 5. Ponovite postupke za ostale značajke i riješit ćete se crvenog uskličnika koji traži da dovršite postupak postavljanja.

Jednostavno rečeno, upravo smo započeli postupak postavljanja značajke, a zatim je otkazali. Na taj način uklanja se upit u aplikaciji Postavke.

Bilješka: Ako kasnije ne vidite opciju za postavljanje značajke, morate prisilno zatvoriti aplikaciju Postavke i ponoviti korake.

Završavati

Slijedenje gornjih koraka sigurno će vam pomoći da se riješite upita. Samo u slučaju da ne pomogne, pokušajte omogućiti AirPlane način rada iz aplikacije Postavke. Zatim ga isključite odlaskom na Postavke → Općenito → Ažuriranje softvera. Za to nemojte koristiti Control Center, stvari su se promijenile od iOS-a 11.

Povezani članci:

  • Živcira vas pogreška "Ne mogu dobiti poštu" na iPhoneu / iPadu? Pogledajte rješenja
  • Kako otkazati pretplatu na App Store s iPhonea, iPada, Maca i Apple TV-a
  • Prenesite fotografije u iCloud Photos s iPhonea, iPada i Maca
  • Kako isključiti automatsko osvjetljenje na iPhoneu i iPadu

Znate li još koji trik za uklanjanje upita? Podijelite to s nama u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found