Blog

Najbolji iPhone X slučajevi iz Zizo-a 2021. godine

Pregledavajući neke od najboljih iPhone X slučajeva, naletio sam na najnovije ponude tvrtke Zizo. Dok sam tražio slučajeve koji bi na pametnom telefonu izgledali lijepo i pružali potpunu obranu od udara, odmah su me impresionirali. Stoga sam pomislio, zašto ne napraviti popis najboljih iPhone X slučajeva iz Zizo-a. Osim što su visoko zaštitni, ovi slučajevi imaju i uredan dizajn. Primaju se čvrsto na pametnom telefonu i izrezbareni su, posebno za ljude koji ne žele davati neugodne neravnine bilo kakvoj prilici da naštete svom uređaju.

1. BOLT

Ako vam je pružanje beskompromisne zaštite iPhoneu iPhone X glavni prioritet, odaberite Zizo Bolt Series. Teška futrola ima mišićavo tijelo koje je u potpunosti sposobno izdržati padove i do 12 stopa i udovoljava vojnom stupnju 810.1-G. Iako su toliko zaštitni, kućišta serije Bolt (debljine 0,33 mm) ne dodaju veliku težinu pametnom telefonu.

Zahvaljujući zaštitnom dizajnu, osigurava da vaš pametni telefon ostane zaštićen tijekom vaše bezgranične avanture. Kao rezultat toga, osjećate potpuni duševni mir dok uživate u planinarenju ili planinarenju.

Kombinacija tetra poliuretana koji apsorbira udarce i polikarbonatne ljuske otporne na udarce pojačava njegovu konstrukciju. Kvačica za futrolu ima siguran mehanizam za zaključavanje koji vam omogućuje udobno nošenje uređaja. Također udvostručuje praktični nosač koji vam omogućuje gledanje medija pod željenim kutom. Na izbor imate deset varijacija boja. Zaštita zaslona dolazi s tvrdoćom od 9H kako bi OLED zaslon bio zaštićen od ogrebotina.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Kupite ga od Amazona

2. ION

Ono što “ION” čini dobrom opcijom jest sposobnost pružanja kompletnog štita pametnom telefonu bez oduzimanja njegove ljepote. Kristalno čisto Zizo ION kućište osmišljeno je kako bi naglasilo ionako elegantne značajke vašeg telefona. Sportskih prozirnih leđa, omogućuje sjaj elegancije vašeg skupog uređaja.

Pokretan troslojnim kućištem, pametnom telefonu nudi pouzdanu obranu od udara. Sva su četiri ugla oklopljena kako bi kućište upilo šok. Potvrda vojne razine čini ga pouzdanim suputnikom vašeg uređaja. Budući da je debeo samo 0,33, uopće ne izgleda glomazno.

ION čvrsto leži na uređaju, nudeći besprijekoran pristup kameri, priključku i gumbu. Pokriveni gumbi nude oštre povratne informacije i lakše ih je pritisnuti. Boke nježne teksture pružaju poboljšano prianjanje; sprječavajući da uređaj sklizne iz ruku.

Zaslon osjetljiv na dodir ima pouzdan zaštitnik u obliku podignute usne. Štitnik zaslona ne samo da nudi kristalnu jasnoću, već i otpornost na ogrebotine (tvrdoća od 9 sati). Osim značajki, Zizo ION dolazi u šest kombinacija boja, uključujući teal / bistro, crno / dim.

USP: Trostruki slojevi zaštite

Kupite ga od Amazona

3. STATIČKA

Voljeli biste da imate futrole iz serije STATIC kako bi vaš pametni telefon bio idealno zaštićen dok se istovremeno izvrsno provodite. Izrađen je od tvrdog polikarbonata i mekog TPU-a, čvrste je konstrukcije. Dvostruki slojevi kućišta nude potpunu zaštitu vašeg pametnog telefona protiv padova. Sva su četiri ugla učvršćena kako bi dodatno ojačala strukturu.

Osim zaštite, kućište za teške uvjete rada ima ugrađeni nosač za nadogradnju vašeg hands-free iskustva. Još bolje, postolje omogućuje postavljanje uređaja u vodoravnom i uspravnom načinu rada. Stoga svoje omiljene videozapise i filmove možete gledati pod željenim kutom.

Imate jednostavan pristup kameri, priključku i zvučnicima putem preciznih izreza. Izraženi gumbi napravljeni su da vrlo brzo reagiraju i nude taktilne povratne informacije. Zahvaljujući uglavnom ne tankoj vanjskoj ovojnici, poboljšali ste držanje. Štoviše, kućišta serije STATIC dolaze u sedam atraktivnih kombinacija boja kako biste lako pronašli pravi par za svoj uređaj.

USP: Ugrađeni nosač

Kupite ga od Amazona

4. Serija ATOM

Ako želite pokazati svoj iPhone X bez ugrožavanja njegove zaštite, ATOM serija bila bi izvrsna opcija. Razmetajući se netaknutim bistrim leđima, kućište omogućuje pametnom telefonu da i dalje hvata očne jabučice bez ikakvih ograničenja.

Opremljen čvrstim okvirom, sposoban je pružiti vojnu zaštitu. To znači da ćete ostati bez brige o sigurnosti svog uređaja, čak i ako naiđe na gadne neravnine.

Budući da je prozirno kućište debelo samo 0,33 mm, vaš će uređaj i dalje izgledati tanko. Ugrađena zaštita zaslona može se pohvaliti tvrdoćom od 9H. Stoga, ako se zaslon ikad suoči čak i oštrim nožem, neće biti oštećenja. Podignuti usni i prsten kamere nude svestranu zaštitu. Pored značajki, kućišta serije ATOM dostupna su u šest boja lijepog izgleda, uključujući ružičasto zlato, plavu, crnu, zlatnu, crvenu i srebrnu boju.

USP: Jasan dizajn

Kupite ga od Amazona

Dakle, to zaključuje najbolje iPhone X slučajeve iz Zizo-a!

Vaš odabir?

Koji vam je od ovih slučajeva zapeo za oko? Je li to onaj koji je ultra zaštitni ili onaj koji vam omogućuje da svoj uređaj pokažete sa stilom? Javite nam svoj odabir u komentarima u nastavku.