Blog

PDFelement 6 Pro za Mac

Iako je bio univerzalan i sigurniji, PDF me nije koristio da me oduševi do prije nekoliko godina. A dio razloga zašto bih uvijek pokušavao propustiti ovaj format datoteke bio je zbog malo složene metode uređivanja. No, zahvaljujući dolasku mnogih vrhunskih PDF urednika, danas mi je dizajniranje PDF-a ugodno iskustvo.

Da bih postigao najbolji rezultat, isprobao sam nekoliko vodećih PDF uređivača. Međutim, onaj koji mi je već dugo najdraži je Wondershareov PDFelement. Prije samo nekoliko dana pregledao sam Wondershareovu najnoviju iteraciju PDFelement Express, za koju sam smatrao da je prilično laka za upotrebu i pravovremeno prilagođena osobama koje žele uređivati ​​i bilježiti PDF-ove s malo više praktičnosti. Sve sam spreman dati PDFelement 6 Pro, koji je dizajniran da ponudi cjelovito PDF rješenje, dugo okretanje. Pa, što je novo u ovoj moćnoj jedinici?

Pregled PDFelementa 6 Pro za Mac

Širok raspon alata za uređivanje

Kad izađem kako bih svom dokumentu dao senzacionalan izgled, mrzim kad vidim kako mi ponestaje mogućnosti. Bilo da daje lijepu pozadinu dokumentu, odabire željeni font ili dodaje vodeni žig ili vezu na web stranicu i još mnogo toga, PDFelement ima sve alate kako vaš arsenal nikada neće ostati bez para.

To znači da imate puno mogućnosti za eksperimentiranje i osmišljavanje dokumenta koji na prvi pogled osvaja pohvale.

"Jednostavnost" je dugo bila zaštitni znak Wondershare-ovog PDFelementa. Iako je sve rješenje na jednom mjestu, osiguralo je da se tijekom uređivanja osjećate kao kod kuće.

Dakle, čak i ako niste dobri u uređivanju, nećete trebati trošiti puno vremena da biste bili na vrhu softvera. I ovdje se čini da PDFelement ima jasnu prednost nad drugima.

Jednostavno pretvorite PDF-ove u više drugih formata datoteka

S lakoćom možete pretvoriti PDF-ove u više drugih vrsta datoteka, kao što su HTML, Microsoft Word, Excel, slika i još mnogo toga. Podrška za nekoliko vrsta datoteka osigurava da se ne morate suočiti s problemom nekompatibilnosti.

Tvrdi da istovremeno učinkovito pretvara do 500 PDF datoteka (uključujući one zaštićene lozinkom). Stavio sam njegovu funkcionalnost serijske pretvorbe u test uživo i pronašao softver do oznake. Osim toga, izvrsno se pretvorio i u PDF-ove u više formata slika kao što su JPG, PNG, BMP, GIF i TIFF.

PDFelement također čini jednostavnim pretvaranje obrazaca koji se ne mogu ispuniti dizajniranih u Wordu ili Excelu u uredan PDF obrazac. I da, ako želite ponuditi dodatnu zaštitu za svoje datoteke, možete ih i šifrirati pomoću lozinki.

Postoje slučajevi kada moram kombinirati nekoliko vrsta datoteka u jednu PDF datoteku. Dakle, bio sam znatiželjan vidjeti efikasnost PDFelementa u spajanju više vrsta datoteka. I pogodite što, razumno se dobro suprotstavio mom zahtjevu. Još je bolje što je čitav postupak izgledao suludo lako.

Napredna tehnologija OCR

Mislim da je jedan od najvećih vrhunaca PDFelementa 6 Pro napredna tehnologija OCR (optičko prepoznavanje znakova). Osjećaj kojim ovaj PDF uređivač pretvara skenirani PDF dokument u tekst i slike koji se mogu uređivati ​​izuzetno je primjetan. Štoviše, podrška za više jezika dodatno dodaje bogatstvo svom profilu.

Naravno, njegova OCR tehnologija nije besprijekorna, a ponekad se neki simboli prikazuju pogrešno. Međutim, ako govorite o dosljednosti, to čini puno bolji posao od svojih suparnika.

Još jedna stvar koju sam smatrao prilično dobrom u ovom PDF uređivaču je sposobnost zadržavanja izvornog formata i izgleda datoteke. Kao nekome tko istinski obožava PDF-ove profesionalnog izgleda, ovo mi je jako važno.

Anotirajte PDF-ove s većom fleksibilnošću

Ali ono što dodaje trešnju PDFelementu 6 Pro je sposobnost da anotiranje PDF-ova bude puka zabava. A cjelokupna zasluga trebala bi ići na tone alata za bilješke. Alat za uređivanje za Mac osigurava vam potrebnu kontrolu za uljepšavanje teksta, od dopuštanja dodavanja ljepljivih bilješki, potpisa, pečata za isticanje, precrtavanje ili podvlačenje teksta.

Ako imate sklonosti da svojoj PDF datoteci pružite interaktivniji izgled i dojam, pronašli biste mjesto PDFelement na. Definitivno može dodati krila vašoj kreativnosti i pomoći vam u dizajniranju PDF-ova senzacionalnog izgleda. Čak i ako niste profesionalac, ali uvijek tražite ništa manje od najboljeg rezultata, softver može izvrsno ispuniti vaš zadatak.

Podrška za nekoliko jezika

Jedna od značajki koju uvijek želim imati na raspolaganju tijekom uređivanja PDF-ova je kompatibilnost s nekoliko jezika. Budući da PDFelement podržava mnoge jezike, uključujući engleski, francuski, njemački, španjolski, portugalski, talijanski, japanski, nizozemski i kineski, imam dovoljno fleksibilnosti za dizajn datoteka.

Naravno, volio bih dodati još nekoliko jezika poput hindskog i arapskog, koji su jedan od govornih jezika na svijetu. Međutim, to za mene nije prekid dogovora. U većini slučajeva nećete se suočiti s problemom nekompatibilnosti vezanim uz jezik.

Kompatibilnost sa iOS, Windows, Android i macOS

Kompatibilnost sa svim popularnim operativnim sustavima kao što su iOS, Android, Windows i macOS još je jedna značajna kvaliteta ovog PDF uređivača. Dakle, nije važno kojoj strani toka pripadate, PDFelement se može uklopiti u vaš svijet. Možete u potpunosti iskoristiti njegovu široku kompatibilnost da biste bez problema ostali na vrhu PDF-a na svim uređajima.

Uživajte u popustu od 40% ovdje:

Standardna verzija | Pro verzija

Ne izgovarajući svoje riječi, rekao bih da se čini da je cijena malo visoka. Međutim, ne bih imao ništa protiv cijene, jer ono što dobivam zauzvrat je cjelovit paket koji može ispuniti moje profesionalne zahtjeve.

Ali pričekaj malo. Wondershare je ponudio ravan popust od 40% na PDFelement 6 Pro kao dio kampanje za povratak u školu za naše čitatelje iGeeksBlog. Ako ste voljni nabaviti ovaj vrhunski PDF uređivač, morate unovčiti ovu ograničenu vremensku ponudu.

Donja linija

Što se tiče profesionalnog uređivanja PDF-a, stavio sam četiri stvari na vrh.

  • Pretvorba bez ikakvog gubitka izvornog izgleda
  • Vrhunski alati za uređivanje
  • Napredna tehnologija OCR
  • Više fleksibilnosti prilikom bilježenja PDF-ova

I iskreno govoreći, PDFelement je sve navedeno označio vrlo visokim brojevima. Unatoč tome što je toliko napredan, uređivanje mrtvih čini jednostavnim. Dakle, ne morate trošiti tone vremena da biste savladali alate. Uz intuitivno sučelje i učinkovite performanse, ovaj PDF uređivač uskoro postaje vaše rješenje za sve na jednom mjestu za prelazak na vrh PDF-ova.

Javite mi što mislite o PDFelementu i želite li pokušati ili ne.