Blog

Evernote se ne sinkronizira s iPhoneom ili iPadom?

Što ako bilješke na vašem Evernote aplikacija za iPhone ne sinkronizirati? Dobivate li onu pogrešku ‘Sync Failed’ kad pokušate sinkronizirati bilješke s iPhonea u oblak?

To je vrlo česta greška i preporučuju se razni popravci. Ponekad je prilično odvratno kad imate gomile bilješki koje se ne sinkroniziraju.

Prije nego što pritisnete sustave podrške - koji su, inače, sasvim dobri - morat ćete provjeriti ove brze popravke kako biste se riješili problema sa sinkronizacijom u aplikaciji Evernote iOS.

Evernote se ne sinkronizira s iPhoneom ili iPadom: Savjeti za rješavanje problema

# 1. Zrakoplovni način

Koliko god glupo zvučalo - a možda ste ovo već pokušali - ali UKLJUČITE način rada u zrakoplovu, a zatim ga ponovo ISKLJUČITE da pokušate sinkronizirati. To je često citirani popravak za gotovo svaki problem s sinkronizacijom Evernotea i iznenađujuće, radi za velik broj ljudi.

Nije uspjelo? Nema problema. Pokušajte sa sljedećim.

# 2. Sukobljene bilješke

U velikom broju slučajeva problem je u sukobljenim bilješkama ili bilješkama koje se Evernote osjeća korumpiranima. Ove se bilješke neće sinkronizirati i ako ih gledate, vjerojatno nećete biti sretni.

Ako dobijete pogrešku "Sadržaj je nevažeći", uglavnom gledate pogrešku koja je čista zbog nekoliko oštećenih bilješki.

Uklonite bilješke (ili ih jednostavno kopirajte i zalijepite kao novu bilješku) iz aplikacije, a zatim pokušajte sinkronizirati. Ako se sinkronizacija nastavi bez problema, barem ste primijetili "korumpiranu" napomenu.

# 3. Kamera u aplikaciji naspram iDevice kamere

Ovo je istaknuto pitanje među mnogim korisnicima Evernotea. Ako koristite kameru u aplikaciji za hvatanje računa, računa i drugih dokumenata, velike su šanse da ste naletjeli na neke probleme.

U ovom trenutku zapravo nema brzog rješenja. Problem leži u nekim bugovima unutar Evernotea koje tim pokušava popraviti. Jedino rješenje je korištenje iPhone-ove kamere, a zatim upotreba slike iz role fotoaparata. Nije baš dobro rješenje, ali ako ništa ne uspije, postoji barem ova opcija.

# 4. Ručna sinkronizacija u uređajima

Ovaj se problem često obrezuje. Dodate bilješku na Mac / PC i ona se neće pojaviti na iPhoneu / iPadu. Po svoj prilici, problem leži u činjenici da se sinkronizacija s vašeg Mac / PC-a na web ne događa prečesto.

Ako ste stvarali / uređivali bilješku na web sučelju (putem preglednika), ona se automatski sinkronizira s oblakom. A onda je stvar samo pritisnuti ikonu ‘refresh’ (sinkronizacija) u Evernoteu na vašem iOS uređaju.

Međutim, ako izrađujete / uređujete na klijentu radne površine, prvo biste trebali ručno sinkronizirati bilješke. Zatim otvorite aplikaciju Evernote na iPhoneu i dodirnite ikonu sinkronizacije. Ova ručna sinkronizacija osigurava da se vaše bilješke pravilno sinkroniziraju i odražavaju na svim povezanim uređajima.

# 5. Broj bilješki

Evernote prilično snažno obrađuje nekoliko tisuća bilješki. Povećavanje s 10 na 10 000 i više prilično je glatko i jednostavno. Ali, sa sve većim brojem korisnika i bilješki (i po broju i po veličini bilješki), to može dobiti puno više poreza.

Ako vaš račun sadrži puno bilješki, hrpa, mapa itd., Trebat će vam puno vremena da sinkronizirate hrpu bilješki. Povremeno biste se mogli naći na rubu da izgubite svako strpljenje jer to traje toliko dugo.

Iako vam rješenja poput FastEvera pomažu u bržem stvaranju bilješki u Evernoteu, nema brže sinkronizacije. Sve što možete pokušati je ukloniti stare bilješke koje više ne upotrebljavate - i kladim se da ih ima na tone.

Podrška Evernotea je nekako dobra, ali u problemima poput sinkronizacije nisu uspjeli učiniti puno. Ipak, spustite im crtu ako problemi nastave.

To je sve narode!

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found