Blog

Recenzija: CaseMade Folio futrola za iPad 2018

CaseMade je već dugo jedan od mojih omiljenih proizvođača opreme za iPhone i iPad. Ono čemu se uistinu divim je visokokvalitetni materijal na vrhu kojeg je bogata izrada. Na CaseMadeovu potpuno novom folio futrolu za 9,7-inčni iPad 2018 pisana je klasa. Samo pogledajte naslovnicu i osjećat ćete se kao da ste rasprodani!

Ali osim preslatkog profila, futrola folio puno toga može ponuditi i iPadu. Međutim, može li opravdati velika očekivanja i isporučiti robu u svim aspektima? Morate zaroniti u detalje kako biste otkrili što slučaj čini premium paketom za Appleov tablet 6. generacije.

Vintage izvršni dizajn

Za mene je ono što su naslovi za CaseMade iPad futrolu vintage dizajn profesionalnog izgleda. Izrezan od prave kože od kravlje kože, prikazuje vrhunsku izradu. Vidljivi šavovi dodaju više privlačnosti otmjenom profilu, a istovremeno ojačavaju strukturu.

Voljeli biste ga ponijeti na visokom sastanku i konferenciji. S mekanom kožnom teksturom poboljšali ste prianjanje dok držite futrolu za folije. Poboljšano držanje također smanjuje mogućnost slučajnih padova.

Otvoreni dizajn na boku kućišta nudi nesmetan pristup svim vanjskim značajkama, uključujući kameru, konektor za grom, glasnoću i priključak za slušalice. Stoga ćete tablet moći koristiti za željenu praktičnost.

Oblik i trajna konstrukcija

Kućište se čvrsto zatvara oko iPada. Oblik koji odgovara obliku osigurava da tablet uživa u najboljem iz oba svijeta - maksimalna udobnost i potrebna obrana od udaraca i struganja. Uključivanje mekog polikarbonatnog kalupa dodatno osnažuje trajnost. Možete mu u potpunosti vjerovati da će raspršiti udar i zaštititi vaš uređaj od slučajnih padova.

Budući da su svi toliko zaštitni, slučaj uopće ne izgleda glomazno. Sposobnost postizanja fine ravnoteže između zaštite i vitkosti dodaje još pero svojoj kapi.

Vodoravno postolje za udoban kut gledanja

Pomoću funkcionalnosti postolja možete jednostavno poduprijeti iPad kako bi dobio željeni kut gledanja. Također osigurava da vam je potrebna udobnost tijekom tipkanja.

Ako volite gledati filmove na tabletu, zaista biste cijenili ovaj vodoravni stalak. Zahvaljujući sigurnoj kuki na stražnjoj strani, ostaje stabilna. Dakle, nema zavaravanja tijekom vašeg medijskog vremena.

Kao netko tko voli gledati video zapise na iPadu, smatram da je ovaj ugrađeni stalak vrlo cijenjen. Ono što mi je upadalo u oči je stabilnost koja tablet čini savršeno netaknutim.

Podrška za funkciju spavanja / buđenja kako bi se spriječila nepotrebna potrošnja baterije

Sljedeća značajna značajka ovog futrola za folije je podrška za funkciju spavanja / buđenja. Onog trenutka kada otvorite kućište, zaslon vašeg iPad-a probudit će se. A kada zatvorite poklopac, zaslon će automatski zaspati kako bi se spriječila nepotrebna potrošnja baterije. Kao rezultat, vaš će uređaj izdržati malo duže između punjenja.

Presuda:

Slučaj CaseMade folio dobitnik je sa svih aspekata. Sportskog preslatkog dizajna i vrhunskog materijala, otkucava gotovo sve kutije.

Ako ste očarani klasičnim profilom, slučaj folio odmah bi vas privukao. Što se tiče trajnosti, ima dovoljno snage da vaš iPad zaštiti od slučajnih padova i ružnih struganja.

U početku se čini da je cijena malo visoka, ali ako uzmete u obzir sve kvalitete, ne bi se činilo da ima pretjeranu cijenu. Postoji jedna stvar koju bih volio vidjeti u ovom slučaju - držač olovke za sigurno držanje Apple olovke ili digitalne olovke.

Za bilježenje ili brze podsjetnike volim koristiti olovku. Dostupnošću držača olovke postaje pomalo prikladno držati i nositi olovku. Međutim, to uopće nije prekid dogovora.

Pros:

  • Prava talijanska koža od kravlje kože
  • Vodoravno postolje
  • Funkcija automatskog spavanja / buđenja
  • Vrhunska izrada
  • Dizajn koji odgovara obliku

Protiv:

  • Nema držača za olovke

Cijena: 59,90 USD na Amazon.com

Pogledajte na Amazonu [US] | Pogledajte na Amazonu [UK]

Javite mi što mislite o ovom slučaju i želite li pokušati ili ne na tabletu.