Blog

Kako omogućiti tamni način rada na YouTubeu na iPhoneu ili iPadu

Mračni način napokon je stigao na YouTube za iOS. Verzija ažuriranja za Android vjerojatno će uskoro biti objavljena. S obzirom na to koliko je korisna ova značajka, mnogi od vas htjeli bi je odmah koristiti, zar ne? Omogućavanje mračnog načina rada na YouTubeu na iPhoneu i Androidu povjetarac je!

Tamna tema prilično je jednostavna za oči, a također ih sprječava da izgaraju. Osim toga, poboljšava i trajanje baterije na vašem uređaju. Bez puno dirkanja, krenimo to omogućiti.

Kako uključiti tamni način rada na YouTubeu na iPhoneu ili iPadu

Bilješka: Nakon što Dark tema bude dostupna na YouTubeu za Android, postupak će biti prilično sličan onome u iOS verziji aplikacije.

Korak 1. Obavezno ažurirajte YouTube na najnoviju verziju. Da biste to učinili, otvorite App Store → Ažuriranja → pronađite YouTube i pritisnite gumb Ažuriraj.

Nakon što se aplikacija ažurira, otvorite je na iOS uređaju.

Korak 2. Sada morate dodirnuti svoj Profil u gornjem desnom kutu.

Korak # 3. Dodirnite Postavke.

Korak # 4. Zatim uključite prekidač pored Mračna tema.

Sljedeće dodirnite "X" u gornjem lijevom kutu za izlaz iz postavki.

Pogledajte tamno sučelje. Ne izgleda li impresivno? Vrijeme je da pronađete neke sjajne videozapise i pogledate ih s apsolutnom zabavom!

Sada će obrnuti boje korisničkog sučelja i imat ćete crnu pozadinu. Iako je ova značajka stigla za stol prošle godine, već se neko vrijeme pripremala za mobilnu aplikaciju.

Kako onemogućiti tamni način rada na YouTubeu

Uživali ste gledajući svoj film u mračnom načinu. Ali sada to više ne želite.

Korak 1. Pokrenite YouTube na iOS uređaju → Profil → Postavke.

Korak 2. Sada, isključite prekidač pored Dark Theme.

To je gotovo!

Započni

Zaista volim koristiti YouTube i drago mi je vidjeti Dark Theme u njemu. Ako imate velike sklonosti prema ovoj sjajnoj značajci, preporučio bih vam da pogledate ovaj post kako biste odmah saznali sve iOS i macOS aplikacije koje imaju podršku mračnog načina rada.

Iako je ovaj način rada koristan na svim iOS uređajima, izuzetno je koristan na iPhoneu X zahvaljujući OLED zaslonu. Ako ste vlasnik ovog pametnog telefona, trebali biste u potpunosti iskoristiti ovu značajku da biste poboljšali svoje korisničko iskustvo.

Zavirite i u ove postove:

  • Kako omogućiti ograničeni način rada na YouTubeu na iPhoneu i računalu
  • Kako podijeliti YouTube videozapise pomoću aplikacije iMessage
  • Reproducirajte YouTube videozapise u pozadini na iPhoneu ili iPadu
  • Kako omogućiti tamni način rada u iOS-u