Blog

Kako ukloniti lozinku iz PDF-a na iPhoneu i iPadu

Da bih spriječio neovlašteni pristup, svoje PDF datoteke uglavnom štitim lozinkom. No kad sadržaj dokumenata više ne zahtijeva tajnost, dešifriram datoteke kako bih im mogao brzo pristupiti.

Do sada sam se morao potpuno osloniti na programe trećih strana da uklonim zaštitu lozinkom iz PDF datoteka na iPhoneu. Međutim, ljubaznošću, stvarno pametnim hackom, sada to mogu obaviti i bez njihove upotrebe. Prošećite zajedno sa mnom kako biste otkrili kako funkcionira ovaj trik!

Kako ukloniti zaštitu lozinkom iz PDF datoteke na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pod pretpostavkom da je PDF datoteka zaštićena lozinkom pohranjena u aplikaciji Datoteke na vašem iOS uređaju. Krenite prema mjestu i otvori.

Korak 2. Sad, trebaš unesite lozinku datoteke i pogodak Ići.

Korak # 3. Dalje, prevarit ćemo aplikaciju da povjeruje da ćemo urediti datoteku. Dodirnite Ikona za označavanje u gornjem desnom kutu.

Korak # 4. Dalje upotrijebite ikona olovke ili ostali alati za bilješke napraviti nešto. Zatim dodirnite gumb za poništavanje u gornjem desnom kutu da biste se riješili neželjenih stvari.

Korak # 5. Napokon, dodirnite Gotovo gore lijevo.

To je poprilično to! Uspješno ste spremili PDF datoteku bez lozinke na svoj iOS uređaj. Idući naprijed, moći ćete otvorite dokument bez provjere autentičnosti.

To je to! Pogledajmo sada još jedan pouzdani način.

Kako spremiti PDF datoteku bez lozinke na iPhone ili iPad pomoću aplikacije Scanbot

Kao što je gore spomenuto, postoji nekoliko aplikacija trećih strana koje vam omogućuju da se s lakoćom riješite lozinke iz PDF datoteka na iOS uređaju. Isprobali smo "Scanbot" i pronašao ga do oznake.

Ovu aplikaciju možete koristiti ne samo za dešifriranje, već i za šifriranje PDF-a. Iako je aplikacija dostupna besplatno, morat ćete nadograditi na pro verziju (6,99 USD) ako želite koristiti funkciju šifriranja lozinke.

Korak 1. Prvo preuzmite Scanbot na svoj iOS uređaj. Zatim ga postavite po želji. (Kada se od vas zatraži da kupite profesionalnu verziju, povucite klizač do stavke Besplatno i pritisnite Ne postanite profesionalcem.)

Korak 2. Dalje, otvori Aplikacija Datoteke (ili drugu aplikaciju u kojoj ste pohranili dokument.) i idite na PDF datoteka koja lozinka koju želite ukloniti.

Korak # 3. Sljedeće dodirnite gumb za dijeljenje.

Korak # 4. Dodirnite Kopirajte u Scanbot u list dionica.

Korak # 5. Dodirnite Datoteka. Na sljedećem zaslonu dodirnite Uredi stranice na dnu.

Korak # 6. Sljedeće dodirnite Dešifriraj u skočnom prozoru.

Korak # 7. Konačno, unesite lozinku datoteke i pogodak U REDU.

Ljepljiva napomena: Na kraju dodirnite Otkazati gumb u gornjem lijevom dijelu za povratak.

Ako želite datoteku spremiti na svoje omiljeno mjesto ili je podijeliti s drugima, dodirnite "Pošalji na" kartica u donjem lijevom kutu. Zatim, odaberite željenu opciju u izborniku.

To je poprilično to!

Završavati…

Sad kad znate trik; koristite ga za preuzimanje datoteka. A ako pronađete neki drugi način da to učinite, ne zaboravite podijeliti savjet s nama.

Željeli biste na brzinu pogledati i donje priče:

  • Kako smanjiti veličinu PDF datoteke na Macu bez gubitka kvalitete
  • Kako uređivati ​​i bilježiti PDF-ove na Macu
  • Najbolji PDF uređivači za iPhone i iPad
  • Kako pretvoriti fotografije u PDF na iPhoneu i iPadu
  • Kako spremiti web stranicu kao PDF u Safariju na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found