Blog

Kako koristiti podijeljeni prikaz na iPhoneu: Pristupite dvije aplikacije odjednom!

Ubiti dvije ptice jednim kamenom glavni je aspekt Splitskog pogleda. Možete pogledati svoj Instagram feed dok pregledavate web i uživati ​​u zabavnom YouTube videu dok bilježite. Nažalost, ova izvrsna značajka višezadaćnosti dizajnirana je samo za iPad. Ne bi li bilo lijepo, ako biste mogli koristiti Split View i na svom iPhoneu?

Da, istovremeno koristiti dvije aplikacije na iPhoneu bilo bi stvarno super. Osim što će povećati vašu produktivnost, osvijetlit će način na koji koristite pametni telefon. Iako nije u punopravnom obliku, postoji način da se dio izreže ukloni iz podijeljenog pogleda.

Kako dobiti podijeljeni prikaz na iPhoneu

Dok sam tražio hack za razbijanje okova, nabasao sam na Splitware, prilično jednostavnu aplikaciju za iPhone i iPad. Omogućuje vam istovremeno korištenje dvije aplikacije na iOS uređaju.

Trenutno aplikacija podržava samo nekoliko aplikacija, uključujući Instagram, Twitter, Google, YouTube, eBay, Amazon itd. Dostupna je besplatno i zahtijeva iOS 11.2 ili noviji.

Pa kako funkcionira Splitware? Zaslon vašeg iPhonea vodoravno dijeli na dva dijela, omogućavajući vam istovremeno snimanje dviju aplikacija! Dosta razgovora; otkrijmo kako to djeluje!

Korak 1. Prvo preuzmite Splitware na svoj iPhone. Nakon što instalirate aplikaciju, pokrenite je.

Korak 2. Dalje, trebali biste vidjeti kompatibilne aplikacije na zaslonu. Odaberite bilo koju od dvije aplikacije koje želite istodobno koristiti.

Možete i dodirnuti ikonu “S”, a zatim dodirnuti svaku ikonu aplikacije da biste pregledali i koristili dvije Aplikacije.

Korak # 3. Zatim će zaslon vašeg iPhonea biti podijeljen vodoravno. Iako će se jedna aplikacija pojaviti u gornjem dijelu, druga će se pojaviti u donjem dijelu.

Sada samo naprijed i udobno koristite aplikacije odjednom.

Vrijedno pokušati?

Osobno smatram da je Splitware prilično dobar. Unatoč očitom ograničenju, može vam dobro doći ako želite koristiti multitasking na iPhoneu. Jedina stvar koju bih želio da programer "Bence Abel" doda ovoj aplikaciji je podrška za više aplikacija. Dodavanje više aplikacija učinilo bi ga još korisnijim.

Kakav je vaš stav o ovoj aplikaciji? Želite li ga koristiti na svom iPhoneu? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Kako koristiti fokus na Instagramu na iPhoneu
  • Prilagodite ikone aplikacija na iPhoneu
  • Kako stvoriti prazne ikone aplikacija na iPhoneu
  • Najbolje aplikacije za pozadinu za iPhone za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found