Blog

Wondershare PDFelement 7 za Mac i Windows

Za sigurno dijeljenje profesionalnih datoteka PDF je postao najpoželjniji izbor. I s pravom jer je kompatibilniji i nudi željenu kontrolu. Iako Mac dolazi s ugrađenim PDF uređivačem pod nazivom "Preview", aplikacija je prilično osnovna zbog nekoliko ograničenja poput nemogućnosti izvoza datoteka u druge aplikacije poput Pages i Microsoft Word.

Ovdje ponude treće strane moraju igrati svoju ulogu. A onaj koji je dugo bio vrhunski PDF uređivač za Mac je Wondershare PDFelement. Prepuna niza novih značajki, sedma inačica softvera izgleda prilično obećavajuće.

Ali gdje softver stoji u redoslijedu ključanja? Je li dovoljno za zajamčiti visoku cijenu u naizgled presječenom natjecanju s mnogim značajnim igračima u obračunu?

Posljednjih tjedan dana kopao sam po PDFelementu 7 istražujući sve što nudi PDF editor. Sad je pravo vrijeme da podijelim svoje sitnice o softveru i je li on opravdao moju naplatu ili ne.

WonderShare PDFelement 7 za Mac i Windows pregled

Intuitivno korisničko sučelje za pojednostavljeno iskustvo

Bez obzira koliko je uređivač PDF-a sadržajan, on ne može ponuditi pojednostavljeno iskustvo ako mu nedostaje intuitivno korisničko sučelje. To je vjerojatno glavni razlog zašto Adobe Acrobat nikada nije uspio ispuniti moja očekivanja. Iako je bogat značajkama, softver izgleda toliko glomazno da je za savladavanje alata potrebno puno krivulje učenja. A ako strpljenje nije vaša vrlina, šanse su prilično velike da biste mogli i odustati od toga prilično brzo.

Što se tiče PDFelementa, on je uvijek imao prilično uredno sučelje. A softver 7-ge generacije izgleda u skladu sa naslijeđem. Wondershare se pobrinuo da sučelje ima izgled bez smetnji. Kao rezultat toga, PDF uređivač za Mac i Windows osjeća se poznat očima od trenutka kada zaronite u njega.

Stoga, čak i ako niste profesionalac, aplikaciju možete dobro upoznati bez prolaska kroz dugu krivulju učenja.

Jednostavno uređujte i pretvarajte PDF

Što se tiče uređivanja PDF-a, jedan skup osnovnih alata ne nudi željeni rezultat. Stoga je bolje raspolagati nizom alata za uređivanje kako biste uspješno dizajnirali PDF-ove. Uz vrhunske alate, PDFelement 7 pruža potrebnu fleksibilnost za uređivanje PDF-a. Bez obzira jeste li profesionalac koji se mora nositi s PDF-ovima ili student koji želi prikladan PDF uređivač za uređivanje, stvaranje ili pretvaranje PDF datoteka, softver će ispuniti vaša očekivanja.

Jedna značajna značajka PDFelementa je sposobnost uređivanja PDF dokumenata pomoću programa za obradu teksta poput alata za uređivanje. Kao nekome tko se često mora nositi s PDF-ovima, smatrao sam da je ova značajka vrlo zgodna jer nudi malo veću fleksibilnost za uređivanje dokumenata. Bilo da se radi o reorganizaciji PDF datoteka ili stvaranju novih na stranicama postojećih dokumenata, softver ispunjava sve zahtjeve.

Iako većina PDF uređivača nudi mogućnost pretvaranja PDF-ova u različite formate, vrlo mali broj njih to čini bez gubljenja fontova i dosljednog formatiranja. Ne izgovarajući svoje riječi, rekao bih da PDFelement izvrsno pretvara bilo koji PDF u i iz formata Microsoft Word, Excel, PowerPoint i druge Office. I to bez gubljenja fontova i formatiranja uz maksimalnu dosljednost.

Zgodna je napomena ono što dokument čini ne samo istaknutim već i živopisno postavljenim po točkama. Dakle, PDF mora ponuditi širok raspon alata za bilješke za pružanje profesionalnog izgleda dokumentima. U ovom aspektu, mislim da je PDFelement obuhvatio sve osnove kako bi anotiranje PDF-a bilo ugodno iskustvo.

Stoga možete izvesti oznake pomoću alata za isticanje, podcrtavanje i precrtavanje kako biste stvorili impresivne dokumente. O da, također možete koristiti alat za crtanje od ruke ili iskoristiti ljepljive bilješke kako biste dodali neki osobni pečat svom PDF-u.

Što se tiče optimizacije PDF izlaza, PDFelement je uvijek bio dobar. Ali bilo je to područje u kojem sam smatrao da softver ima prostora za poboljšanje. Međutim, 7. generacija izgleda učinkovitije od svojih prethodnika. I neću se iznenaditi ako iza sebe ostavi zapažene kolege poput iSkysoft i PDF Expert u smislu optimizacije PDF-a.

Vjerojatno najbolji OCR i batch šifriranje

Kako sam isprobao mnogo ponavljanja PDFelementa, mogu jamčiti za izvrstan OCR koji ovaj softver posjeduje. Zahvaljujući vrhunskom OCR-u, papirnate dokumente i skenirane dokumente možete pretvoriti u PDF datoteke koje se mogu u potpunosti uređivati, birati i pretraživati. Ovisno o vašim potrebama, moći ćete stvoriti zaglavlja, podnožja, brojeve stranica, vodene žigove i žigove. A s podrškom za preko 25 jezika, u potpunosti ste pokriveni.

Što se tiče zaštite lozinkom, PDFelement nudi željene kontrole nad ključnim aspektima, omogućujući vam zaštitu dokumenata primjenom ograničenja na ispis, kopiranje ili čak izmjenu. Dakle, vaši se dokumenti drže podalje od znatiželjnih očiju, a također zadržavaju i neovlašteni pristup.

Da bi pojednostavio cijeli postupak, nudi vrlo učinkovitu batch šifriranje. Stoga možete istovremeno šifrirati više PDF dokumenata s zaštitom lozinkom. Štoviše, na svoje dokumente možete primijeniti i digitalni potpis tako da imaju autentičan izgled.

Besprijekorna suradnja

Još jedna značajka koja mi je zapela za oko u posljednjoj iteraciji PDFelementa je nesmetana suradnja. I to je upravo ono što bi vam trebalo za zajednički rad na projektu ili za sinkronizaciju cijelog benda kako bi svi voljeli raditi u tandemu.

Aplikacija ne podržava samo macOS i Windows već i iOS i Android. Dakle, nije važno na kojoj strani spektra živite možete ostati u toku sa svim najnovijim promjenama. Osim što pratite napredak, PDF možete uređivati, pretvarati, komentirati i potpisivati ​​izravno na dohvat ruke. Još bolje, PDFelement na iOS-u i Androidu je besplatan tako da vam neće trebati trošiti dodatna novca za suradnju sa svojim prijateljima. Nadalje, svoje dokumente možete dijeliti e-poštom ili ih prenositi izravno na mnoge usluge kao što su Google pogon, Dropbox, Evernote i još mnogo toga.

Vjerojatno najbolji dio PDFelementa je taj što djeluje učinkovito na različitim platformama. Iako sam smatrao da su verzije softvera za macOS i iOS nešto impresivnije, kolege za Windows i Android ne zaostaju.

Pruža razumnu ponudu cijene i vrijednosti

Postoji vrlo malo PDF uređivača za macOS i Windows koji nude impresivan prijedlog cijene i vrijednosti kao PDFelement 7. Iako aplikacije s relativno niskom cijenom nemaju značajke koje udovoljavaju profesionalnim zahtjevima, one s potpuno značajkama poput Adobe Acrobat Pro DC ima previše visoke cijene.

Wondershare nudi PDFelement u tri varijante: PDFelement standard, PDFelement Pro i PDFelement Business. Dok je standardna verzija namijenjena osobnoj upotrebi za stvaranje, uređivanje i potpisivanje PDF-a, pro varijanta nudi cjelovito PDF rješenje za profesionalce i timove. Što se tiče poslovanja PDFelement, dizajniran je da ponudi sveobuhvatna rješenja za uređivanje PDF-a.

Od sada na PDFelementu možete uštedjeti do 60 dolara. Imajte na umu, ovo je ograničena ponuda. Dakle, ako želite maksimalno iskoristiti ovu ekskluzivnu ponudu, morate malo požuriti. Na ovoj stranici možete provjeriti cijene (pojedinac, tim i obrazovanje).

Cijena PDFelement Pro za Macov timski plan iznosi 109 USD godišnje / 1 korisnik - puno manje od prvotne cijene 129 USD / godišnje / 1 korisnika. Obrazovni plan trenutno nudi nevjerojatnih 50% za PDFelement. Dakle, ako ste student ili fakultet, možete iskoristiti ovu ograničenu ponudu da biste dobili PDF editor po znatno nižoj cijeni.

Presuda

Uzimajući u obzir širok raspon profesionalnih alata i visoku učinkovitost, čini se da je PDFelement 7 ispred krivulje. No, najbolji dio ovog softvera nije ni napredni OCR ni brza batch enkripcija. Čisto korisničko sučelje zajedno s alatima jednostavnim za upotrebu čini ga cjelovitim PDF uređivačem za sve. Da biste saznali više o ovom vrhunskom PDF uređivaču za macOS i Windows, krenite ovdje.

Kakav je vaš stav o PDFelementu 7?

Želite li probati?

Podijelite svoje misli u komentarima dolje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found