Blog

Najbolje futrole za tipkovnice iPad Air 3 u 2021. godini

Iako nije najnoviji, Appleov 10,5-inčni iPad Air 3 (2019) dolazi s mnoštvom privlačnih i pro-level značajki za srednju cijenu. Ako ste kupili ovaj iPad, siguran sam da sigurno tražite načine za povećanje svoje produktivnosti. A što je bolje od nabavke jedne od najboljih futrola za tipkovnicu iPad Air 3 koja vam omogućuje da iPad koristite kao potpuno funkcionalan mini prijenosnik. Pogledajmo naš popis.

 1. Appleova pametna tipkovnica
 2. Logitech
 3. Arteck
 4. Fintie
 5. YEKBEE
 6. CHESONA
 7. ONHI
 8. Vitrina
 9. Levet
 10. ŽIVOTNI ŽIVOT

1. Appleova pametna tipkovnica - Kućište tipkovnice iPad Air 3 bogato značajkama

Apple Smart Keyboard sa 150 dolara doista je kućište s visokom cijenom. Međutim, kad uzmete u obzir njegovu funkcionalnost, bilo bi vam vrijedno ozbiljno pogledati. Vrhunac ove tipkovnice su izuzetno odzivne tipke koje tipkanje čine jednostavnim. Lako se povezuje s iPad Air-om pomoću pametnog konektora.

Tanak faktor oblika zajedno s glatkom završnom obradom čini pravi meč. Štoviše, pametna tipkovnica dovoljno je dobra da se odupre slabom utjecaju i čak drži na oku.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Povezivanje bez napora

Cijena: $149.98

Pogledajte na Amazonu

2. Futrola za tipkovnicu Logitech s trackpadom - Najbolje u produktivnosti

Pomoću ove tipkovnice pretvorite svoj iPad Air u produktivan stroj. Ne samo da pruža sveobuhvatnu zaštitu vašem iPadu, već ga i kruti finiš čini fleksibilnim za svakodnevnu upotrebu i štiti iPad od trošenja i habanja.

Tipkovnica dolazi s ugrađenim trackpadom koji poboljšava iskoristivost uređaja i čini vaše prijenosno računalo prikladnom zamjenom za prijenosno računalo. Najbolji dio, uređaj dolazi s držačem za vaš Apple Pencil.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Apple promovirao, Apple odobrio.

Cijena: 108,99 USD

Pogledajte na Amazonu

3. Arteck ultra tanko Bluetooth kućište tipkovnice - dugotrajna baterija

Ako je proračun prihvatljiv poklopac tipkovnice ono što želite, vrijedi pogledati "Arteck". Kućište je kompaktnog dizajna i dolazi s odvojivom tipkovnicom. Stoga ga možete koristiti i kao samostalni poklopac.

S velikom veličinom tipke dobit ćete potrebne taktilne povratne informacije tijekom tipkanja. Što se tiče trajanja baterije, Arteck tvrdi da kućište tipkovnice može raditi i do 100 sati nakon samo nekoliko sati punjenja. Osim toga, izdržljivo kućište mora biti u stanju podnijeti uobičajene zamke poput manjih udara i nagrizki.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Kompaktan dizajn i pristupačan

Cijena: $32.99

Pogledajte na Amazonu

4. Futrola za tipkovnicu Fintie s držačem olovke - Najbolja u izdržljivosti

Opremljena potpuno podesivim postoljem, tipkovnica Fintie nudi više kutova gledanja. Stoga će i gledanje i tipkanje medija biti malo ugodnije.

Unatoč tankom dizajnu, ovaj poklopac tipkovnice ima dovoljno snage da podnese udarce. I sve je to zahvaljujući kombinaciji polikarbonata, PU kože i gumirane unutrašnjosti.

Budući da se tipkovnica može ukloniti, imate slobodu smanjiti glavninu kada je želite koristiti kao samostalni poklopac. Nadalje, Fintie nudi ovaj slučaj u nizu prekrasnih boja.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Dolazi s držačem za olovke

Cijena: $31.99

Pogledajte na Amazonu

5. YEKBEE futrola za tipkovnicu s držačem olovke Apple - Najbolja brzina tipkanja

Kao i svaki držač futrole za tipkovnicu, YEKBEE torbica dolazi sa svakom značajkom koju želite u vašem iPad Air 3 kućištu tipkovnice. Ali ono što ga čini tako jedinstvenim je njegova glatka tranzicija. Futrola je dizajnirana tako da nećete imati osjećaj da koristite svoj iPad. Stvarne vibracije za laptop!

Jedan od najboljih koje sam pokušao tipkati s iskustvom tipkanja poput prijenosnog računala i apsolutno bez nelagode. Ne zaboravite provjeriti opcije boja pozadinskog osvjetljenja ako uskočite na jednu od njih.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Do 3X brže tipkanje od uobičajene tipkovnice.

Cijena: $59.99

Pogledajte na Amazonu

6. Odvojivi poklopac tipkovnice CHESONA - prskanje boja

Dizajnirani posebno za iPad, futrole CHESONA imaju fleksibilnost izvan razine. Kut protukliznog postolja omogućuje mu podešavanje prema bilo kojem kutu koji želite, dodajući ukupnu udobnost kućišta. Kućište je magnetsko, što olakšava instalaciju i uklanjanje, a također poboljšava instalaciju.

To je slučaj za vas ako ste živopisna osoba. Kućište tipkovnice CHESONA dolazi s 343 boje pozadinskog osvjetljenja s tri različita podešavanja svjetline. Boje izgledaju bolje u tamnom načinu rada. Prilično pristupačne za opcije koje pružaju, razmislite o tome da nabavite jednu od njih.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Šarene opcije pozadinskog osvjetljenja.

Cijena:$52.98

Pogledajte na Amazonu

7. Kućište tipkovnice ONHI osjetljive na dodir - Najbolje u estetici

Jedno od najudobnijih iskustava tipkanja, pa dragi, ONHI-jeve futrole za tipkovnicu više su od lijepog lica. S različitim podesivim kutovima, kućište je dovoljno prikladno da vam pomogne u udobnom funkcioniranju, od pomicanja, uređivanja, tipkanja do strujanja sadržaja na mreži.

S tri načina osvjetljenja i sedam podešavanja brzine disanja, futrola je poslastica za vaše oči. Aranžman je takav da dodaje vizualnu privlačnost vašeg uređaja, istovremeno povećavajući produktivnost tijekom noći. ONHI pruža doživotnu tehničku podršku, tako da ne morate brinuti o bilo kakvoj šteti.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Otporan na ogrebotine i prašinu

Cijena: $49.89

Pogledajte na Amazonu

8. Torbica za tipkovnicu s tipkovnicom s dodirnom pločicom - Najbolje kontrole s više gesta

Navigacija iPada u potpuno drugačije iskustvo s kućištem tipkovnice tvrtke Typecase. Pomoću kontrola s više gesta, Typecase redefinira produktivnost. Sada nevjerojatnom brzinom možete uređivati ​​dokumente, pregledavati web i graditi prezentacije. Kućište se isporučuje s tvrdom ljuskom kako bi vaš iPad zaštitio od oštećenja, a funkcije automatskog buđenja pomažu u uštedi baterije.

Trekpad je gladak. A kućište dolazi s patentiranim 360° zglob za postizanje manjeg u više vremena. Volim opcije boja koje marka nudi. Ne oklijevajte; podivljajte s izborom boja.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Više opcija boja

Cijena: $69.89

Pogledajte na Amazonu

9. Levet rotirajuća futrola za tipkovnicu dodirne podloge - Najbolja u udobnosti

Pretvorite svoj iPad u prijenosno računalo s ovom izuzetno učinkovitom i jednostavnom rotirajućom futrolom! S dobro raspoređenim tipkama, Levetovo kućište djeluje baš poput tipkovnice. Divim se tipkama prečaca i ugrađenoj dodirnoj pločici jer se mogu koristiti za dodatnu povezanost i udobnost upotrebe te povećavaju udobnost.

Precizno oblikovano tvrdo kućište dodaje strukturni integritet za vrhunsku zaštitu. Kućište također dolazi s dva načina pozadinskog osvjetljenja: stabilnim duginim svjetlom i kružnom dugom dušom. Uz tri načina osvjetljenja koja dodaju vizualnu privlačnost, Levet je dodao i više aranžmana za udobnost.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Rotirajuće i vizualno privlačno.

Cijena:$67.97

Pogledajte na Amazonu

10. HOTLIFE magnetska odvojiva tipkovnica - Najkompaktnije kućište

Odvojiv je; punjiva je i kompaktna. Što eventualno možete zatražiti u kućištu iPad tipkovnice? Punjiva litij-ionska baterija održava tipkovnicu 60-80 sati rada i pruža do 120 dana u stanju pripravnosti. Najbolji dio kućišta je taj što je magnetni, što povećava iskoristivost i do deset puta.

Osiguravajući maksimalnu zaštitu vašeg iPada, lako ga je nositi i u torbi. Dizajn protiv klizanja omogućuje vam podešavanje više kutova postolja za tipkanje, čitanje ili gledanje videozapisa. Volim strukturu tipkovnice nalik na saće, koja po mom mišljenju propušta više od 80% topline, što je bolje od većine drugih slučajeva. Dobivač!

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Magnetsko se pričvršćuje i odvaja.

Cijena: $34.99

Pogledajte na Amazonu

Koje je najbolje kućište tipkovnice iPad Air 3 za vas?

Svaki slučaj ima svoju posebnost; meni je najdraže Logitechovo kućište tipkovnice sa trackpadom. Osigurava maksimalnu funkcionalnost i ostaje vjeran minimalnom pristupu; također je zadovoljavajuće i tipkanje s velikim slovima.

Javite mi koji vam najviše odgovara u odjeljku za komentare u nastavku.

Možete pogledati i povezane postove:

 • iPad Air 3 teški koferi
 • iPad Air 3 zaštitnici zaslona
 • iPad zračni stalci
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found