Blog

Kako izvući zvuk iz videa na iPhoneu i iPadu

Dok stvarate video, ponekad ćete možda trebati odvojiti zvuk. Možda želite urediti isječak kao zasebnu datoteku ili koristiti zvuk u drugom videozapisu za poseban efekt. Što god vam mogla biti svrha, izdvajanje zvuka iz videozapisa na računalu ili iOS uređaju nije velika stvar - pod uvjetom da imate učinkovit alat. Preplivajte za početak!

Kako dohvatiti zvuk iz videa na iPhoneu i iPadu

Postoji podosta aplikacija za izvlačenje zvuka za iOS koje mogu prilično dobro obaviti vaš posao. Međutim, onaj koji je opravdao naš test je Audio Extractor - Pretvori mp3. Dostupan je besplatno i pouzdano radi.

Osim toga, omogućuje vam izdvajanje zvuka u više formata kao što su mp3, m4a, m4r, ogg, wav, flac, wma, aiff, aac. Aplikacija je kompatibilna s iPhoneom, iPadom i iPod Touchom sa sustavom iOS 8 ili novijim. Možete ukloniti profesionalnu verziju (0,99 USD) za uklanjanje oglasa.

Korak 1. Prvo preuzmite Audio Extractor - Pretvorite mp3 aplikaciju na svoj iOS uređaj.

Korak 2. Sada otvorite app i osigurati da Odabrana je kartica Original Video na dnu.

Korak # 3. Zatim dodirnite Gumb "+" gore desno i odaberite Uvezi video u izborniku.

Korak # 4. Dalje odaberite video koji audio želite odvojiti i dodirnuti Gotovo.

Korak # 5. Sljedeći dodirnite "Ja" gumb s desne strane videozapisa koji ste upravo uvezli. Zatim odaberite Izdvajanje zvuka u izborniku.

Korak # 6. Sada možete birati između više audio formata poput mp3, m4a i drugih. Idem odabrati mp3. Dodirnite Početak za pokretanje postupka pretvorbe.

Nakon što se audio odvoji, datoteci možete pristupiti na kartici Obrađeno. Onda, možeš Spremi u aplikaciju Datoteke dodirom na Gumb "i" i odabirom Otvori u.

Zatim odaberite Spremi u datoteke i stavite je u željenu mapu.

To je poprilično to!

Završavati…

Sad kad ste se dočepali ovog trika, iskoristite ga za izradu videozapisa koji vole zabavu i podijelite ih s prijateljima. Prije nego što započnete projekt, podijelite svoja razmišljanja o ovoj aplikaciji i biste li je htjeli isprobati.

Možda biste htjeli pogledati i ove vodiče:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za filmaše
  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found