Blog

Spotify lokalne datoteke ne sinkroniziraju se s iPhoneom? Trebali biste probati ovo

Spotify je izvrstan ako ne naletite na neki problem sa sinkronizacijom. Oh, tu je problem s vašim premium računom koji se ne aktivira (ili ne prepoznaje na mobilnom uređaju), ali to je često samo greška na poslužitelju.

Ako se lokalne datoteke s vašeg Maca ili računala ne sinhroniziraju sa Spotifyjem, umjesto toga, Spotify vam prikazuje ‘slične’ pjesme koje umjesto toga možete preuzeti, to će biti jedna velika glavobolja. To se obično događa kada imate glazbene zapise s metapodacima koji su previše slični onima koje Spotify ima na svom poslužitelju.

Zašto se to događa? Problem se pojavljuje uglavnom kada imate verzije popularne pjesme za obožavatelje ili remikseve i druge preinake koje ostavljaju većinu metapodataka netaknutima. To Spotify čini da mislite da pokušavate prenijeti pjesmu koja je već tamo, pa sprječava sinkronizaciju i nudi vam da zgrabite verzije u oblaku.

Šteta, eh. Ali postoji brzo rješenje.

Evo što biste trebali pokušati ako Spotify ne sinkronizira lokalne datoteke s iPhoneom:

(pobrinite se da koristite isti račun na Spotifyu za svoj Mac / PC kao i za svoj iPhone)

Korak 1. Prvo spojite svoje računalo / Mac i iPhone na istu Wi-Fi mrežu.

Korak 2. Sada otvorite iTunes na računalu / Macu i trebali biste pronaći svoj iDevice naveden na kartici Uređaji na bočnoj traci.

3. korak Stvorite novi popis za reprodukciju iz svog sustava (na uređaju) i u njega smjestite jednu od lokalnih datoteka.

4. korak Otvorite Spotify na iPhoneu, a zatim odaberite novostvoreni popis za reprodukciju.

Korak 5. Omogućite "Dostupno izvan mreže".

Korak 6. Ispod napretka sada ćete vidjeti ikonu napretka ispod pjesme koju imate na popisu za reprodukciju. Ovo će pjesmu prenijeti iz oblaka u vašu aplikaciju Spotify.

7. korak To je otprilike to.

Kad na ovaj popis dodate još pjesama, one se sinkroniziraju. Pazite da ne isključite značajku izvanmrežne sinkronizacije.

Napominjemo da postoji ograničenje broja izvanmrežnih pjesama koje možete imati na uređaju (svaka).

To je sve narode!

Slobodno podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found