Blog

iPhone 6 / 6s Live Edge drveni koferi od rezbarenih

William Wordsworth, romantični britanski pjesnik, jednom je rekao: Neka priroda bude vaš učitelj. Malo je znao da će ovaj pjesnički izraz slijediti ljudi iz svijeta gizmoa, koji teško iz prirode potiče bilo kakvu inspiraciju. No, postoje neki manijaci koji se bore za savršenstvo i ugledaju se na prirodne pojave kako bi stvorili remek-djela.

Kad je John, stručnjak za e-trgovinu, razmišljao o ideji izrade drvene futrole za vlastiti iPhone, razgovarao je o tome s Grantom, koji ima smisla za proizvodnju proizvoda. A onda su obojica, nadahnuti prirodom naravno, stvorili prvi magnum opus, koji je pokrenut 9. prosinca 2011. Ideja je krštena kao Izrezbarena.

Tada više nije bilo osvrtanja. Jedan za drugim, tim Carved-a predstavio je briljantne drvene futrole u okviru serije - Live Edge.

Izrezbareni drveni kućišta Live Edge za iPhone 6 / 6s

Već smo pokrili najbolje drvene futrole za iPhone 6 / 6s, ali ovaj je zaista nevjerojatan. Izvor je iz majke zemlje i izrađen u trgovini, a Carved danas stvara Live Edge drvene futrole za iPhone 6 i iPhone 6s. Ovi su drveni koferi jedinstveni ručno izrađeni komadi koji odražavaju umjetnički genij utemeljitelja.

100% drvo

Kad je majka priroda nadahnuće bilo koje kreacije, ona mora biti izvrsna u svim manirama. Svaka drvena futrola Live Edge za iPhone 6 i iPhone 6s izrađena je od pravog drveta; marka odmah otklanja lažno tiskano drvno zrno. Ideja stvaranja drvenog kućišta je prikazati sirovu ljepotu drveta. Svaki slučaj daje dovoljno prostora ljepoti uzoraka zrna za koje nikada niste znali da postoje. Svaki bi se korisnik zapitao kako Live Edge od sirovih trupaca može pretvoriti lijepe futrole za iPhone. Live Edge odabire obnovljeno drvo i srušena stabla za proizvodnju drvenih futrola za iPhone 6 / 6s.

Zaista jedinstveno

Ako vam padne srce od jednog od drvenih kućišta Live Edge iz galerije nevjerojatno izrađenih komada za vaš iPhone 6 / 6s, trebali biste odmah poslati narudžbu za to. Jer nećete pronaći drugi isti slučaj za vas. Razlog je jednostavan - Live Edge stvara jedinstveni slučaj. Postupak proizvodnje Live Edge pedantan je; tim ulaže dodatne napore kako bi na sve proizvode nanio jedinstveni završni sloj. Na taj se način svaka drvena futrola ističe izvan pakiranja jer prikazuje prirodni osjećaj drva i pruža zaštitu vašem iPhoneu.

Live Edge vjeruje da što više radite na procesu dorade, dulji je životni vijek drvenih kućišta. Na svakom drvenom kućištu pronaći ćete prirodan osjećaj, a zasluge pripadaju dvama slojevima završne obrade i pijeska. Povrh toga, Live Edge ispunjava svaki izloženi dio drveta smolom; ovo daje izvanredan osjećaj i završnu obradu slučaja.

Budući da su drvene futrole izrađene od 100% drveta, trebali biste dodatno voditi računa o kućištu. Ako ste leptir, trebali biste držati futrolu kod kuće prije nego što izađete u avanturu. Štoviše, drvo prirodno reagira na drastične uvjete i promjene okoliša; pa ga čuvajte tijekom promjena temperature i vlage.

Neke istaknute značajke drvenih kućišta iPhone iPhone 6 / 6s Live Edge

  • Izrađen od stare ili obnovljene građe i srušenih stabala
  • Jedinstveni uzorak zrna
  • Smola punjena za dodatnu stabilnost
  • Unutrašnjost obložena antilopom
  • Završna obrada od prirodnog drveta

Kompatibilnost: iPhone 6 / 6s

Raspon cijena: $129-189

Kupite ga na Carved.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found