Blog

Kako stvoriti prilagođene uspomene na iPhoneu i iPadu s određenim fotografijama

S vremenom svi kliknemo tisuće slika na iPhoneu i iPadu. Bilo da su životni događaji dobri ili loši, oni zauzimaju posebno mjesto u našim sjećanjima. Zahvaljujući jedinstvenoj značajci kuracije, aplikacija Fotografije automatski stvara Sjećanja na našim fotografijama uz dodir glazbe i malo animacije. Bez obzira koliko pametni Apple algoritmi bili, ali nikada ne mogu pročitati naše osjećaje ili srca. Povremeno se nadamo stvoriti prilagođene uspomene na iPhoneu s određenim fotografijama.

To je itekako moguće, i o tome se radi u ovom postu. Ako vam se bliži poseban dan - poput rođendana vaše supruge ili osamnaestog rođendana vašeg sina, onda je ovo nešto što biste trebali pokušati. Ova prilagođena Sjećanja stvorit će neka nova, ona lijepa. Ne gubimo dalje vrijeme i pogledajte kako to možete učiniti.

Kako stvoriti prilagođene uspomene s određenim fotografijama na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Za stvaranje prilagođenih uspomena prvo će nam trebati novi album. Stvorimo to odlaskom na Aplikacija Fotografije, a zatim dodirnite Album na dnu.

Korak 2. Sada dodirnite “+” znak u gornjem lijevom kutu, a zatim dodirnite Novi album.

Korak # 3. Vrijeme je za ceremoniju imenovanja. Nazovite svoj novi album na takav način da vam postane ugodnije locirati, a zatim dodirnite Uštedjeti.

Korak # 4. Album nije foto album ako mu ne dodate slike. Morat ćete odabrati fotografije za dodavanje u album. Izaberi slike s dugog popisa možda imate na svom uređaju. Nakon što se iscrpite odabirom slika, dodirnite Gotovo u gornjem desnom kutu.

Korak # 5. Sada možete vidjeti novi album s određenim fotografijama.

Korak # 6. Sve što sada trebate je dodirnuti Naziv albuma a zatim dodirnite Prilagođena sjećanja koje ste stvorili.

Sada samo dodirnite Ikona reprodukcije i uživajte u predstavi.

Bonus savjet: Dok uživate u Memories, dodirnite animaciju i vidjet ćete različite mogućnosti prilagodbe. Mijenjajući ih hoće promijeniti glazbu, stil animacije, a također i brzina animacije. Poigrajte se kako biste dobili savršenu.

Odjava

Prilično sam siguran da bi vam ovaj mali vodič pomogao da posebnu prigodu učinite posebnijom. Čak i ako nema prilike, ova će vas sjećanja zaista odvesti u prekrasnu vožnju vremena koje je prošlo. Ostavit ću vas ovdje s vašim uspomenama, dok ću u sljedećem postu tražiti još sjajnih stvari koje bih s vama podijelio.

Povezani članci:

  • Kako pretvoriti fotografije ili videozapise u GIF pomoću prečaca na iPhoneu i iPadu
  • Kako napraviti savršeni selfie sa svojim iPhoneom
  • Upotrijebite Portretni način rada na iPhoneu za snimanje DSLR poput fotografija
  • Kako preuzeti Instagram fotografije i videozapise na iPhone Camera Roll