Blog

Guru Maps - izvanmrežna aplikacija Maps za iPhone i iPad

Turisti se u velikoj mjeri oslanjaju na Google Maps. Ili bilo koja druga varijanta. Jedna od najzgodnijih stvari na Mapama - koja je nedostajala prilično dugo vremena - je mogućnost pregledavanja podataka karte čak i ako ne radi internetska veza.

Izvanmrežne karte krenule su velikim korakom naprijed s mnoštvom aplikacija razvijenih posebno u tu svrhu. Nalazite se u mrljastim područjima pokrivanja? Nema problema: ovdje su svi podaci s karte koji su vam potrebni da biste došli do najbližeg 7-Eleven ili McD-a ili bilo čega drugog.

Guru Maps - izvanmrežna aplikacija Maps za iPhone i iPad

No, provedba je bila pretežno pogrešna ili, recimo, manje nego dovoljna. Korisnicima nije bilo lako razumjeti ili proći kroz krivulju učenja.

Pretpostavljam da tu Guru Maps izvanmrežne ocjene postižu iznimne rezultate. Budući da sam prije koristio samo nekoliko aplikacija za izvanmrežne mape, mislio sam da će mi ovo trebati prije nego što shvatim što nudi. Ali to je više-manje intuitivno i pretpostavljam da bi čak i ako prvi put koristite offline karte, Guru Maps bio vrlo jednostavan i lak za upotrebu.

Programeri izvanmrežnih karata Guru Maps dopuštaju nam da koristimo njihovu aplikaciju sa svim omogućenim značajkama. Evo naše recenzije.

Svrha ovog pregleda nije vam reći da ako tražite izvanmrežnu kartu, Guru Maps je pravi za vas, jer bi to bio običan stari marketing (i vjerojatno protiv FTC smjernica). Ali ako mi se pruži prilika, toplo bih preporučio da je odaberete, pogotovo jer se većina ostalih "pristojnih" offline karata već prodaje za nekoliko dolara.

Evo što aplikaciju čini zaista korisnom:

Sučelje: pojednostavljeno, bez ometanja i jasno

Na App Storeu postoji gomila aplikacija s manje od prosjeka do usranih sučelja. Ključna točka aplikacije Maps je omogućiti vam da navigacijske stvari radite glatko i jednostavno: apsolutno nema smetnji u obliku teksta, značajki, opcija i svih tih stvari. Puno aplikacija to pogrešno shvati, nekoliko ih je pogodilo. Guru Maps spada u drugu kategoriju.

Osim njihovog logotipa - koji je, usput rečeno, poprilično strašan - nema drugih smicalica ili narušavanja dizajna. Imaju ispravno sučelje.

Izvanmrežna podrška: jednostavna, brza i automatska

To je nešto što rade gotovo sve druge pristojne do dobre offline karte. Osnovna premisa aplikacije za izvanmrežne mape je da se krećete po karti i ona postaje predmemorirana za izvanmrežnu upotrebu. Ako puno izviđate na svojoj karti, podaci će biti prilično brzi.

Višestruki izvor karte, prilagodljiv

Podaci karte su ključni. Znate kako je Apple zabrljao podatke karte i u čemu je završio. Pa odakle Guru Maps crpi svoj izvor karte? Postoji mnogo izvora koje možete koristiti i to je sjajna značajka. Guru Maps omogućuje vam crtanje podataka karte iz različitih izvora.

Sad kad imate više izvora, tražite i načine za uvoz vlastitih karata ili drugih izvora. Sjećam se da sam vidio zadani popis i onda krenuo, ‘hej! Zašto ne Google Maps? ’

Izvoz izvanmrežnih karata

Ako idete u Pariz, nema smisla ručno pohranjivati ​​sve te podatke kod kuće prije putovanja. Ili mi čak i šansa za keširanje pločica prije nego što započnete putovanje svaki dan ne zvuči baš zanimljivo. Što kažete na to da u potpunosti uvozite izvanmrežne podatke karte?

Ovo je značajka koja za turiste ima najviše smisla. Motociklistima i putnicima avanturama ovo neće biti posebno privlačno, iako bi ovaj brzi postupak stvari učinio mnogo jednostavnijima. Izvanmrežne karte Guru omogućuju vam preuzimanje i uvoz podataka izvanmrežnih karata za popularne gradove. Karte se često dodaju.

Record + Zbirke

Guru Maps nudi i još jednu značajku: možete snimati svoje GPS kretanje ili navigaciju i pohraniti ih za kasnije preuzimanje. Ovo bi bilo korisno ako oznake upotrebljavate za mjesta koja posjetite na putu ili ako samo želite biti sigurni da se vraćate ispravnom rutom kući. Pa, postoji mnogo mogućnosti. A sve se to može učiniti samo jednim dodirom. U gornjem desnom kutu nalazi se mali gumb za snimanje koji vam u velikoj mjeri daje svu snagu.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found