Blog

Najbolji slučajevi držača prstena za iPhone Xs 2021. godine

Futrola za držač prstena primijetila sam se prošle godine kada sam tražila čaura za iPhone X. Impresionirana protukliznim dizajnom i sposobnošću pružanja fleksibilnijeg iskustva gledanja. Pregledao sam najpopularnije iPhone Xs futrole za prstenje i otkrio da su vrlo korisni iz više razloga. Futrola za držač zvona može biti idealna za ljude koji žele protuklizno držanje i više kutova gledanja kako bi povećali vrijeme videozapisa u odnosu na ono što sam doživio. Većina ovih slučajeva dolazi s ugrađenim magnetima kako bi mogli raditi s magnetskim nosačima automobila. Stoga mogu povećati vaše iskustvo rada bez upotrebe ruku u vožnji. Uskočite pravo kako biste saznali što još imaju sljedeći slučajevi!

 1. ELOVEN
 2. eSamcore
 3. Dairnim
 4. YYSretno
 5. ICONFLANG
 6. Vofolen
 7. Yiketec
 8. DAUPIN
 9. SPHLEAN
 10. Maxdara

1. ELOVEN

Za razliku od ostalih futrola s prstenima, Eloven je izradio izuzetno tanku futrolu s prstenom postavljenim na stražnjoj strani. Futrola precizno stane na kućište vašeg iPhonea Xs, a njegov metalni prsten možete koristiti kao nosač. Dvoslojni protuklizni držač protiv ogrebotina osigurava da vaš iPhone nikada ne padne s ruku.

Budući da je kućište precizno izrezano, na iPhoneu možete brzo pristupiti zvučnicima, kameri i drugim priključcima. Da biste prikazali ovaj kućište prstena, stavite iPhone licem prema dolje i nikada se ne brinite zbog ogrebotina na ekranu; podignuti prednji rubovi podižu zaslon vašeg telefona.

USP: Udobno držanje

Pogledajte na Amazonu

2. eSamcore

eSamcore-ova futrola za prsten može ispuniti sve vaše zahtjeve jake i elegantne futrole. Jedinstveni mramorni uzorak ovog slučaja izdvaja vas iz mnoštva i proglašava vas trendsetericom. Udoban držač prstena omogućuje vam da satima razgovarate s prijateljima, bez osjećaja umora.

Magnetski nosač automobila sigurno drži vaš iPhone dok vozite automobil. Jednom kada instalirate telefon na nosač za automobil, možete se kretati putem i upućivati ​​FaceTime pozive. Tanak dizajn ovog kućišta omogućuje vam da svoj iPhone stavite u džepove.

USP: Luksuzni mramorni uzorak

Pogledajte na Amazonu

3. Dairnim

Kada razmišljate o odabiru preslatkog poklopca za prsten za vaš iPhone Xs, imajte na umu ovu ponudu iz "Dairnim". Ono što sam smatrao zahvalnim u ovom slučaju je tanka, ali izdržljiva konstrukcija. To znači da se vaš pametni telefon i dalje razmeće svojom elegancijom bez žrtvovanja obrane.

Kao da koristite svoj iPhone bez ruku na pogonu? Ovo kućište ima ugrađene magnete na stražnjoj strani koji mu omogućuju rad s magnetnim nosačima automobila. I pored toga, prsten besprijekorno djeluje na ubrzavanje vašeg video vremena. A sa stranama od karbonskih vlakana postižete puno bolje držanje.

USP: Podrška za magnetske nosače automobila

Pogledajte na Amazonu

4. YYSretna

Vrijeme je da vaš iPhone Xs zablista u punom sjaju! Jasnog dizajna, "YYHappy" osigurava da vaš pametni telefon može svijetliti u stilu bez ikakvih smetnji.

Kućište ima leđa koja apsorbiraju udarce i gumirani okvir koji iPhoneu pruža potrebnu zaštitu. Visokokvalitetni materijal znači da će dugo moći zadržati svoju jasnoću.

S magnetskom pločom možete uživati ​​u poboljšanom iskustvu bez ruku postavljanjem iPhonea na magnetni nosač automobila. Osim toga, YYHappy možete odabrati u četiri varijante boja poput crne, plave, crvene i prozirne.

USP: Podignuti rubovi na četiri ugla

Pogledajte na Amazonu

5. ICONFLANG

ICONFLANG-ova futrola za držač prstena precizno stane na vaš iPhone Xs; bilo bi bolje reći da futrola čvrsto grli vaš uređaj. Prsten za prste sprječava pad i sklizanje vašeg dragocjenog uređaja. Štoviše, iPhone jednostavno možete koristiti jednom rukom i upravljati.

Držač prstena također se može koristiti kao postolje za gledanje filmova bez ruku. Ne propustite onu ugrađenu metalnu pločicu koja bi mogla raditi s magnetnim nosačem vašeg automobila. Ovo je kućište izrađeno od TPU materijala koji apsorbiraju udarce i natrag na računalo. Vaš je telefon zaštićen od ogrebotina i mrlja i dugo ostaje nehrđajući.

USP: Dvoslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

6. Vofolen

Ova futrola za držač prstena Vofolen jasan je slučaj, ali s malo dizajna na stražnjoj strani. Prsten možete prilagoditi u više smjerova kako bi odgovarao vašoj udobnosti gledanja. Vaša udobnost nikada neće biti ograničena zbog ograničenja prstena. Osim toga, mekani TPU odbojnik savršeno štiti vaš iPhone XS.

Na stražnjoj strani nalazi se i metalna pločica koja se može koristiti za postavljanje vašeg iPhone XS na nosač za automobil. I na kraju, dostupan je samo u crnoj boji.

USP: Elegantan i moderan izgled

Pogledajte na Amazonu

7. Yiketec

Ako je svom pametnom telefonu ponudio potrebnu licencu da i dalje bude Jabuka svih očiju, "Yiketec" je na visini zadatka. Kućište je vitkog i poluprozirnog dizajna.

Kako bi spriječio slučajne padove da ne naštete iPhoneu, proizvođač je upotrijebio tvrdi PC i mekani TPU materijal. Dvoslojna struktura može pružiti pouzdan štit X-u od padova i abrazije. Osim toga, podignuta usna od 0,4 mm nikada ne dopušta da OLED zaslon klizi po ravnoj površini.

USP: Dodatna zaštita zaslona

Pogledajte na Amazonu

8. DAUPIN

Ako razmišljate o tome da pametnom telefonu predstavite fleksibilnije kućište, "DAUPIN" bi bila jedna od boljih opcija. Pripremljen je s mekanim TPU materijalom. Budući da je izuzetno elastičan, škljoca oko pametnog telefona poput rukavice.

Još jedna značajna prednost fleksibilnog materijala je što vam neće biti teško instalirati i ukloniti poklopac. S površinom glatke teksture, vaš dlan imat će potreban jastuk da uređaj prikladnije drži. Osim toga, DAUPIN također dolazi u nekim varijantama tamne boje poput vruće crvene, ružičastog zlata i još mnogo toga.

USP: Fleksibilan dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. SPHLEAN

Kad želite poboljšati svoj stil ili pustiti iPhone da pokaže svoj poznati dizajn, poželjeli biste slučaj poput "SPHLEAN". Tanka konstrukcija u kombinaciji s prozirnim dizajnom čini ga hladnim kućištem za iPhone Xs.

Najbolja stvar u ovom slučaju je izuzetno fleksibilan materijal. Stoga možete brzo instalirati i ukloniti SPHLEAN sa svog uređaja.

Iako nije zaštitno odijelo, s lakoćom se može boriti protiv ogrebotina. Gumbi su glatki, a čini se da su izrezi savršeni kako bi vaše vrijeme uz pametni telefon ostalo ugodno iskustvo.

USP: Divan jasan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Maxdara

Maxdara je predstavila seriju prstenja za iPhone Xs za žene. Osam je različitih kućišta u različitim nijansama sa svjetlucavima i sjajem. Ovaj luksuzni kofer dodaje bling efekt vašoj osobnosti. Pogledajte one rhinestones koji privlače pažnju lijepih djevojaka i žena.

Ovo moderno kućište ima rotirajući prstenasti nosač za 360 stupnjeva, koji vam omogućuje udobnost pregledavanja sadržaja. Rotirajući rukohvat prikladan je za nošenje dok hodate prepunim ulicama.

USP: Umjetni rhinestones

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Vaša omiljena?

Koji ste od gornjih kućišta za prstenje odabrali za svoj iPhone Xs? Volio bih znati vaš odabir i stvari zbog kojih ste ga morali ozbiljno pogledati.

Možda biste htjeli provjeriti i ove postove:

 • Najbolji slučajevi za iPhone Xs
 • Futrole za novčanik za iPhone Xs
 • iPhone kožne futrole za iPhone Xs
 • Najbolje narukvice za iPhone Xs

Koje slučajeve redovito koristite na pametnom telefonu? Slobodno podijelite svoje misli s nama.