Blog

Najbolje Bluetooth tipkovnice iPhone 6/6 Plus u 2021. godini

Bluetooth tipkovnice imaju svoj specifični program. Oni ne samo da poboljšavaju tipkanje, već ga i čine nevjerojatno jednostavnim. I tu je razlika. U slučaju da lovite elegantno dizajniranu Bluetooth tipkovnicu za vaš iPhone 6 Plus, predstavili smo vam neke od najtraženijih tipkovnica. Svi ste spremni odabrati jednu cool tipkovnicu za svoj iPhone? Evo užeg izbora najboljih Bluetooth tipkovnica iPhone 6/6 Plus.

1. Microsoftova univerzalna mobilna tipkovnica

Ova Microsoftova Bluetooth tipkovnica može se pohvaliti velikim vijekom trajanja baterije. Nakon punog punjenja može trajati gotovo 3 mjeseca, što je velika prednost. Osim toga, tipke su izuzetno meke i s lakoćom mogu osjetiti udarac.

Uz to, tipke su također otporne na prolijevanje, zajedno s površinom tkanine kako bi tipkovnicu zaštitile od udaraca ili padova. Sve u svemu, to je pristojan proizvod s visokokvalitetnim iskustvom tipkanja.

USP: Ključevi otporni na izlijevanje

Pogledajte na Amazonu

2. Logitech K480

Iako je ovo računalna tipkovnica, ona radi i sa pametnim telefonima i tabletima. Tipkovnica vam omogućuje prebacivanje između tri povezana uređaja - jednostavno okrenite točkić za lako prebacivanje i gotovo je. Integrirana kolijevka drži vaš uređaj pod pravim kutom tako da možete čitati dok tipkate.

Izgled tipkovnice olakšava vam tipkanje sa svim potrebnim tipkama i prečacima. Iako to možda nije vaš prvi izbor, jednostavno će savršeno funkcionirati s vašim uređajem.

USP: Tipke s visokim odzivom

Pogledajte na Amazonu

3. ZAGG

Sportskog sklopivog dizajna, ZAGG je dizajniran da bude izuzetno prenosiv. Jednostavno ga možete nositi čak i u malom džepu. Tipke su posebno dizajnirane kako bi poboljšale vaše tipkanje. Izrađene su posebne funkcijske tipke za upravljanje potrebnim značajkama vašeg uređaja izravno sa same tipkovnice.

Ugrađeno postolje omogućuje vam udobniju upotrebu pametnog telefona ili tableta. Štoviše, ova tipkovnica dolazi s vrhunskom punjivom litij-polimer baterijom koja nudi dugo vrijeme rada. Kao rezultat toga, neće vam smetati da prečesto punite tipkovnicu.

USP: Sklopivi dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. iClever BK03

Ako stvarno cijenite dizajn na sklapanje, željeli biste se upoznati s iClever BK03. Tri-sklopiva tipkovnica lako može ući u vaš džep. Izrađena je od visokokvalitetne aluminijske legure, vrlo je izdržljiva.

Tipke se osjećaju brzo i tipkanje čine bezbolnim iskustvom. Funkcionalnošću automatskog isključivanja ne dopušta nepotrebnu potrošnju baterije. Osim toga, imate dvije opcije boja poput crne i bijele. Povrh svega, tipkovnica BK03 podržava 18 mjeseci jamstva.

USP: Visoko kvalitetna aluminijska legura

Pogledajte na Amazonu

5. Arteck HB030B

Pronašao sam Arteck HB030B do svih aspekata. Prvo što me privuklo na ovoj tipkovnici je pozadinsko osvjetljenje u sedam boja, što čini malo prikladnijim za tipkanje čak i u slabo osvijetljenim okruženjima.

Još jedna značajna značajka su taktičke povratne informacije koje nude tipke. To znači da ćete uživati ​​u tipkanju. O da, pruža bateriju do 6 mjeseci. Štoviše, HB030B pokreće jamstvo od 24 mjeseca.

USP: 7-boja LED pozadinsko osvjetljenje

Pogledajte na Amazonu

6. OMOTON

Ako želite punopravno iskustvo tipkanja, OMOTON vrijedi pogledati. QWERTY raspored s internetskim tipkama omogućuje vam tipkanje željenom fleksibilnošću. Osim toga, tipke se osjećaju hrskavo i lako ih je pritisnuti.

Do 30 dana trajanja baterije pristojno je, a pomoću automatskog načina mirovanja osigurava nepotrebnu potrošnju energije. Lagan i tanak dizajn omogućuju vam nošenje s lakoćom. Štoviše, OMOTON dolazi u dvije lijepe boje: crnoj i bijeloj.

USP: QWERTY izgled

Pogledajte na Amazonu

7. MOTONG

MOTONG ima elegantan dizajn. Nudi 700 sati trajanja baterije kako biste osigurali da se vaš rad gotovo ne prekida. Tu je i automatski način mirovanja koji sprječava nepotrebnu potrošnju baterije.

Uz postolje, ostaje stabilan, omogućujući vam da upišete gornju brzinu. Što se tiče tipki, oni vrlo brzo reagiraju i nude taktilne povratne informacije. Nadalje, MOTONG ima doživotno jamstvo.

USP: 700 sati rada

Pogledajte na Amazonu

8. Joyzy

Joyzy idealno može ispuniti vaše potrebe ako tražite ultra laganu i prijenosnu tipkovnicu za vaš iPhone. Možete ga brzo preklopiti i nositi čak i u malom džepu. Osim kompaktnog dizajna, tipke nude i bolje povratne informacije, omogućujući vam da bez problema upišete e-poštu ili poruku.

40 sati rada čini je pristojnom Bluetooth tipkovnicom. Uz dobru izgrađenost, Joyzy ima dovoljno snage da bude dugotrajni pratilac vašeg iOS uređaja.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. Sounwill

Sounwill tipkovnica dizajnirana je za minimaliste. Ima sklopivi dizajn koji ga čini praktičnijim za nošenje. Vrlo odzivne tipke čine tipkanje glatkom plovidbom. Uz to, također dolazi s odvojenim postoljem za vaš iPhone 6/6 Plus, koje možete prilagoditi prema svom zahtjevu.

Sa 180 dana stanja čekanja i 40 sati rada, to je prikladan alat za tipkanje. Tipkovnica je kompatibilna s više OS-a i s njima se možete povezati pomoću funkcijske tipke. Na kraju, postoje i dva izbora boja - crna i bijela.

USP: Vrijeme čekanja 180 dana

Pogledajte na Amazonu

10. Češalj od želea

Tipkovnica Jelly Comb dizajnirana je za minimaliste. Ima sklopivi dizajn koji ga čini praktičnijim za nošenje. Vrlo odzivne tipke čine tipkanje glatkom plovidbom.

S 18 dana u stanju čekanja, prikladan je alat za tipkanje. Dolazi s kabelom za punjenje koji vam omogućuje sigurno napajanje baterije. Osim toga, imate na raspolaganju četiri fascinantne opcije boja.

USP: Izuzetno prenosiv

Pogledajte na Amazonu

11. iWerkz

iWerkz tipkovnica dizajnirana je za minimaliste. Ima sklopivi dizajn koji ga čini praktičnijim za nošenje. Vrlo odzivne tipke čine tipkanje glatkom plovidbom.

S 30 dana čekanja i 44 sata rada, to je zgodan alat za tipkanje. Dolazi s kabelom za punjenje koji vam omogućuje sigurno napajanje baterije. Osim toga, imate na raspolaganju pet fascinantnih opcija boja.

USP: Izuzetno prenosiv

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaš odabir?

Sada kada ste istražili najbolje iPhone 6/6 Plus Bluetooth tipkovnice. Javite nam koji se čini obećavajućim za uparivanje s vašim iOS uređajem? Je li to ono koje nudi punopravno tipkanje? Bilo bi lijepo znati svog odabira.

Ne propustite:

  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 6 Plus
  • Najbolje banke moći za iPhone
  • Punjači za automobil za iPhone 6/6 Plus
  • Najbolji nosači za automobil za iPhone 6 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found