Blog

Pristupite i koristite različite tonove kože emojija na Macu i iPhoneu

Isti ton kože za emotikon nikada neće odgovarati u svim situacijama. Apple nudi različite tonove kože za različite znakove emojija u iOS-u i OS X. S obzirom na to, možda biste željeli znati kako pristupiti i koristiti razne varijacije tona kože emojija.

Naravno, ne morate uvijek mijenjati boju kože i kose emojija, ali kad god želite, na raspolaganju je šest različitih opcija: zadana duboko bogata žuta, svijetli ton kože, srednje svijetli ton kože, srednji ton kože, srednje taman ton kože i opcija tamnog tona kože. Pa zašto danas ne biste svom prijatelju poslali emoji koji izgleda točno poput njega / nje?

Skup znakova dostupan je na Macu od OS X 10.10.3 nadalje, a od iOS 8.3 nadalje na iPhoneu i iPadu. Dakle, ovdje imamo korake koje ćete morati poduzeti kako biste pristupili i koristili različite tonove kože emojija na Macu i vašem iOS uređaju.

Kako pristupiti i koristiti različite tonove kože emotikona na Macu

Na Macu, OS X omogućuje vrlo jednostavan i izravan pristup prema različitim tonovima kože emojija; međutim, imajte na umu da nemaju svi emojiji podesive tonove kože. Apple nastavlja poboljšavati stvari, tako da ovdje nema razloga za brigu. Koraci idu u donjem opisu.

Korak 1. Dođite do standardne kože znakova OS X emoji znakova (upotrijebite kombinaciju tipki Command i Control tipki praćene razmaknicom.)

Korak 2. Kliknite emoji po vašem izboru i zadržite trenutak da se pojave opcije tona kože emojija.

Korisnici s dodirnim podlogama Force Touch za iste mogu koristiti sekundarni jači dodir. To je to, odaberite nijansu kože emojija koju želite koristiti i ona će biti postavljena kao zadana za taj određeni znak emojija.

Emojiji za obiteljske i grupne ljude trenutno imaju samo tamno žutu nijansu, ali o tome možemo očekivati ​​u bliskoj budućnosti. Osobno smatram da bi se trebao ponuditi odabir boja, ali i ovih šest tonova kože bi bilo dobro.

Kako pristupiti i koristiti različite tonove kože emotikona na iPhoneu i iPadu

Korisnici koji žele istu funkciju na svom iOS uređaju mogu to učiniti. Trik je u osnovi isti, ali prije nego što pristupite tim novim nijansama boja emoji znakova, morate provjeriti je li tipkovnica za emoji emocije omogućena na vašem iOS uređaju. Ako je već gotovo, spremni ste za polazak.

Korak 1. Dođite do bilo kojeg područja za unos teksta i dodirnite ikonu emoji tipkovnice.

Korak 2. Baš kao i na Macu, dodirnite i zadržite ikonu emojija da biste pristupili različitim varijacijama tona kože te određene ikone emojija.Korak # 3. Odaberite novu boju i ovo će umetnuti emojije na tipkovnicu.

Korak # 4. Nova boja sada će biti zadana za ikonu tog znaka emojija.

Ako ne želite da vaš prijatelj vidi ikonu vanzemaljca neobičnog izgleda umjesto emojija koje ste poslali, provjerite koristi li najnoviju verziju iOS-a ili OS X. Promjena iz žute boje u stvarnu boju kože je čudan i neugodan; opcija za promjenu svih emojija u bilo koju novu boju bila bi samo dobra ideja. Nadam se da će Apple ovo uskoro dobiti.

Pročitajte više: Kako koristiti emojije na Macu?

Copyright calisportfest.com 2021