Blog

Kako očistiti Twitter predmemoriju na iPhoneu i iPadu

Kao što svi znamo, Twitter je platforma koja svakog pojedinca povezuje sa svojim idolima. Na prvom mjestu, kao neovisno ljudsko biće, svoje stavove o bilo kojem određenom pitanju stavljamo slobodno ili se duboko bavimo tekućim zbivanjima koja uključuju Bollywood, politiku ili bilo koju drugu temu koja nas zanima. Ali svi znamo da će Twitter kao aplikacija ostaviti veliku količinu podataka na vašem iOS uređaju. Sada će aplikacija omogućiti korisniku uklanjanje predmemorije, omogućujući vam da oslobodite malo pohrane na uređaju. Naučimo kako možemo očistiti Twitter predmemoriju na iPhoneu i iPadu!

Kako očistiti predmemoriju na Twitteru za iPhone i iPad

 1. Otvori Twitter aplikacija na vašem iPhoneu.
 2. Dodirnite Ikona hamburgera (tri vodoravne crte).
 3. Izaberi Postavke i privatnost .
 4. U Općenito , dodirnite Korištenje podataka .
 5. Pod Storage, dobit ćete Pohrana medija i Web pohrana .
 6. Tapkajući dalje Očistite medijsku pohranu uklonit će sve fotografije i GIF podatke. Sada, u slučaju da želite pregledati bilo koji od njih, morat ćete ga ponovo preuzeti.
 7. Ako dodirnete Web pohrana , vidjet ćete Očistite pohranu web stranica i Očistite svu web pohranu Pohrana web stranica zahtijevat će da vaš uređaj preuzme podatke kako bi ih pregledao te će Clear all web storage ukloniti sve, uključujući kolačiće i prijave.

To je to

Iskrcavanje aplikacije umjesto brisanja čini se boljom opcijom kad god želite osloboditi prostor na iPhoneu. Zadržat će vaše dokumente i podatke, uključujući vaše korisničko ime i lozinke, povijest pretraživanja i spremljene videozapise ili fotografije. Pročitajte naš post na isti način da će vas voditi kroz iskrcavanje aplikacija na vašem iPhoneu.

Otvori Postavke aplikacija → Općenito →  Pohrana za iPhone → Odaberite Twitter → Isključi aplikaciju.

Ovih dana najvažnija je nevolja upravljanje aplikacijama koje smo već preuzeli na naš iOS uređaj. Ove aplikacije zauzimaju puno slobodnog prostora na vašem uređaju! Kao korisnici iOS-a često se suočavamo s problemima povezanim s prostorom za pohranu. I koliko znam, iskrcavanje aplikacije je daleko najbolja opcija za oslobađanje prostora bez potrebe za istim brisanjem.

Koju biste opciju radije oslobodili pohranu? Podijelite svoje stavove u odjeljku za komentare u nastavku! Uživat ćemo u vašim uređajima s našim uzbudljivim člancima !! Do tada istražujte i budite nadograđivani !!

Možete pogledati i povezane postove:

 • Kako preuzeti Twitter video zapise s iPhonea i Androida
 • Kako popraviti da Twitter aplikacija ne radi na iPhoneu
 • Najbolje Twitter aplikacije za iPhone i iPad
 • Kako koristiti TweetDeck za upravljanje višestrukim Twitter računima

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found