Blog

Kako zaustaviti pristup aplikacija iPhone mikrofonu

Appleovi proizvodi uvijek su bili hvaljeni zbog svojih postavki privatnosti; bez obzira radi li se o Apple Watchu, iPhoneu ili iPadu - privatnost je nešto za što će svaki korisnik jamčiti. Ako provjerite njegove postavke privatnosti, pronaći ćete mnoge aplikacije kao što su Usluge lokacije, Kontakti, Kalendari, Fotografije, Kamera, Mikrofon i druge; možete kontrolirati privatnost ovih aplikacija.

Mikrofon je važna aplikacija koja je integrirana s mnogim drugim aplikacijama kao što su Facebook Messenger, Hangouts, Skype, WhatsApp i još mnogo toga. Ako želite upravljati svojim mikrofonom, evo kako možete pronaći koje aplikacije imaju pristup mikrofonu.

Jednom kada pronađete aplikacije koje uživaju pristup mikrofonu, možete ga isključiti ili uključiti.

Kako spriječiti aplikacije da pristupe mikrofonu vašeg iPhonea ili iPada

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija → Dodirnite Privatnost.

Korak 2. Dodirnite Mikrofon.

Korak # 3. Sad, jedan po jedan isključiti prekidač pored svake aplikacije.

Ove aplikacije mogu koristiti aplikaciju Mikrofon jer aplikacije imaju značajke koje zahtijevaju mikrofon. Na primjer, možete ostaviti glasovnu poruku putem WhatsAppa, pa stoga trebate integrirati mikrofon s WhatsAppom. Možete prebacivati ​​prekidače aplikacija da biste ih kontrolirali.

Uglavnom vam je potrebno uključiti prekidače da biste koristili mikrofon da biste u potpunosti koristili aplikaciju. Međutim, iz sigurnosnih razloga možete isključiti prekidač ako ne upotrebljavate mikrofon.

Apple se uvijek pobrine da sve aplikacije u App Storeu pružaju najveću sigurnost korisnicima, pa stoga marka ne želi riskirati; u suprotnom, nema ništa veliko u sigurnosnom smislu.

To je sve, prijatelju!

Čitaj više:

  • iPhone mikrofon ne radi? Evo popravka!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found