Blog

Patchworks ITG Level iPhone 7 Plus futrola 2021. godine (recenzirano)

Jedini slučaj koji uglavnom krasi moj iPhone je tanak. S obzirom na to koliko je tanko kućište osjetljivo, i dalje sam pomalo zabrinut zbog zaštite svog pametnog telefona. Dok sam bio u potrazi za kućištem koji može biti dovoljno minimalan da uređaj pokaže svoju klasu i dovoljno jak da se zaštiti od udara i ogrebotina, naletio sam na Patchworks ITG Level futrolu za iPhone 7 Plus.

Slučaj je pokazao puno obećanja tijekom kratke interakcije. Nakon što sam gotovo tjedan dana koristio ovaj robusni slučaj i dao mu priličnu količinu pokretanja, spreman sam predstaviti pregled. Je li to izdržalo moju visoku razinu - sa svih aspekata? Čitajte dalje da biste to znali.

1. Vojna zaštita od pada

Za mene je najveći naglasak ovog slučaja sposobnost pružanja vojne zaštite vašem iPhoneu. Unatoč tako solidnom profilu, relativno je manje glomazan od ostalih odijela vojnog razreda za iPhone. Stoga će se vaš pametni telefon i dalje razmetati minimalnim izgledom; bez ičega ugrožavanja zaštite od slučajnih udara

Dakle, ako vam telefon ikad isklizne iz ruku ili slučajno padne, maska ​​neće dopustiti da se ozlijedi. U potpunosti možete vjerovati ovom otmjenom odijelu da će izdržati udarce i srušiti ogrebotine s elanom.

Dok kupujem futrole za moj iPhone, dvije stvari nikad ne propustim provjeriti - zaštita i minimalistički dizajn. Oni koji nude veću zaštitu od kapi uglavnom izgledaju glomazno i ​​ne igraju se lijepo sa pametnim telefonom. A oni koji su vitki, jadno ne uspijevaju obraniti telefon od udaraca i prerano izaći s radara.

Doista, uravnotežiti tankoću i čvrstoću nikad nije lako. Ali, ITG Level je to ispravno shvatio da se ne možete diviti njegovoj izradi.

2. Dvoslojno kućište

ITG Level izrađen je od visokokvalitetnog polikarbonata i TPU materijala. Dvoslojno kućište izgleda lijepo smjestilo se na vašem pametnom telefonu. Mekana unutrašnjost sprječava ogrebotine da naštete šarmu vašeg uređaja.

Dizajn zračnog džepa koji apsorbira udarce dodaje više mišića u njegovu oružnicu. Precizni izrezi za kameru, priključke i zvučnike poboljšavaju njezin faktor oblika. Podignuta maska ​​za kameru i zaslon dodatno štiti vaš uređaj od slučajnih oštećenja.

3. Mat površina

Prekriven mat površinom, kućište ima ugodan izgled koji privlači oči. Sjajna vanjska strana prilično je glatka na dodir. S ugrađenim dizajnom, kućište idealno pristaje phabletu.

Slučaj protiv prašine i otisaka prstiju, i dalje dugo izgleda impresivno. Pokriveni gumbi za glasnoću i ON / OFF napajanje imaju bolji klik.

4. Poboljšano prianjanje

Sljedeći važan aspekt ovog slučaja je znatno poboljšano držanje koje pruža. Zahvaljujući mikro utisnutim teksturama, osjeća se nevjerojatno ugodno u rukama. Glatka površina odgovara svim konturama dlana; pružajući željenu pogodnost za nošenje pametnog telefona.

Budući da je vrlo lagan, kućište omogućuje uređaju da ostane minimalistički. To je jedna od ključnih značajki ovog slučaja.

5. Dostupno u tri boje

ITG Level dolazi u tri varijante boja - crvenoj, crnoj i bijeloj. Dakle, ako svoj pametni telefon želite upariti s tamnom bojom, imate mogućnost i to učiniti.

Pros

  • Vojna zaštita od pada
  • Mat površina
  • Pojačano prianjanje
  • Vazdušni džep koji apsorbira udarce
  • Kvalitetni PC i TPU materijal
  • Kompaktan dizajn

Protiv

Zaista je teško pronaći kontra u tako dobrom slučaju. Ali ovo su neke stvari na koje se može istaknuti:

  • Ponekad je pomalo nezgodno kliknuti na izražene gumbe
  • Malo je teško instalirati i ukloniti
  • Pomalo glomazan (premda je prilično tanji od većine slučajeva testiranih na vojnom padu.)

Presuda

Patchworks ITG Level apsolutna je zvijer što se tiče kvalitete. Očaravajuće je opravdao moja očekivanja sa svih aspekata. Od elegantnog izgleda do nužnog štita od padova, futrola je spakirana svim osobinama koje biste željeli od tankog kućišta. To je idealan spoj zaštite i sofisticiranosti.

Trenutno slučaj košta samo 14,95 USD, što ga čini pametnom kupnjom. Bilo koji dan mogu s veseljem platiti oko 20 dolara za to. A ti?

Kupite ga od Amazona

Podijelite svoje vrijedne povratne informacije u komentarima u nastavku. Ostanite u kontaktu s nama putem Facebooka, Twittera i Google Plusa kako bismo pročitali još takvih recenzija dodatne opreme za iPhone.