Blog

Najbolje aplikacije za održavanje automobila za iPhone u 2021. godini

Uz naše zauzete rasporede lako je previdjeti trepćuću lampicu za provjeru motora ili propustiti zamjenu ulja. Ali što ako nas netko ima redovito podsjećati na održavanje automobila? Pa, najbolje aplikacije za održavanje automobila za iPhone dolaze u pomoć!

Možete naučiti puno o tome na kojim dijelovima trebate redovito paziti, kakvu brigu trebate da bi automobil bez problema tekao bez problema i kako biste pratili svoje financije. Evo kolekcije nekih od najboljih aplikacija za održavanje automobila iPhone za vas.

 1. CARFAX Njega automobila
 2. Praćenje održavanja vozila
 3. Jednostavno Auto
 4. Drivvo
 5. AUTOsist
 6. Openbay
 7. Monitor goriva Pro

1. CARFAX njega automobila - više automobila, jedna aplikacija!

Koja aplikacija omogućuje istodobno praćenje servisa i popravka do 8 automobila? CARFAX Car Care je ime, prijatelju. Aplikacija vas podsjeća na rasporede održavanja automobila, od podmazivanja, guma i kočnica do pregleda i filtara. Idealna je aplikacija ako imate širu obitelj ili imate mali vozni park.

Koristeći CARFAX Car Care, također možete saznati lokalna mjesta za popravak automobila i procijeniti troškove popravka. Što je više? Aplikacija će vas neprestano podsjećati da svoje zadatke završite na vrijeme, što će vam gotovo teško zaboraviti raspored usluga!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Tragač za održavanje vozila - recite ne fizičkim dokumentima!

Jednostavna, ali korisna uslužna aplikacija, Vehicle Maintenance Tracker učinkovito vodi evidenciju povijesnog održavanja svih vaših vozila. Ažurirajte aplikaciju s trivijalnim, ali bitnim informacijama kao što su VIN, registarska oznaka, godina, marka, model, veličina gume, vrsta filtra za ulje, trenutni brojač kilometara, ukupni godišnji troškovi održavanja za svako vozilo itd.

Najbolja značajka programa za praćenje održavanja vozila omogućuje vam postavljanje / pregled / poništavanje datuma dospijeća na vozilu ili njegovim različitim dijelovima koji trebaju održavanje. Ne zaboravite redovno ažurirati potvrdu o održavanju s podacima o automobilu. Dugoročno, volio bih vidjeti opciju brzog pretraživanja kako bih brže pronašao svoje podatke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Jednostavno automatski: kilometraža - pomaže vašem automobilu dugo trajati!

Pouzdano od tisuća korisnika širom svijeta, Simply Auto aplikacija je za upravljanje vozilima za automobile, motocikle, kamione i vozne parkove. Aplikacija pomaže u praćenju upravljanja gorivom, obavještava vas o predstojećem održavanju, kao i u praćenju ostalih troškova vašeg vozila, poput vaše porezne odbitke ili nadoknadive kilometraže. Da, to može!

I ne samo to, svoje podatke možete osigurati i sigurnosnom kopijom na Cloudu i po potrebi ih vratiti. Štoviše, možete zakazati tjedna ili mjesečna izvješća, kao i izvesti datoteke dnevnika kao CSV na svoj uređaj ili Google pogon. Praćenje goriva je dovoljno, ali što je s vlasnicima električnih automobila? Bez brige, održavanje vozila možete pratiti u kilovat-satu.

Najbolja stvar ove aplikacije je što podržava glasovni unos. Sve što morate učiniti je govoriti i aplikacija će unijeti vrijednosti za popunu.

Cijena: Besplatno. Kupnje u aplikaciji počinju od 1,49 USD.

preuzimanje datoteka

4. Drivvo: Upravljanje automobilom - aplikacija za svaki automobil!

Drivvo je jedinstvena aplikacija za održavanje automobila za iPhone. Pruža potpunu kontrolu i upravljanje tako što vam omogućuje da na jednom mjestu spremite sve podatke o vozilu, od registracije poreza, osiguranja, novčanih kazni i financiranja, da biste pregledali troškove punjenja goriva, troškove usluga poput zamjene ulja i još mnogo toga. Napravite sigurnosnu kopiju svih podataka u oblaku i vratite ih prema svojoj potrebi.

Aplikacija neometano radi s vašim automobilom, već i s motociklom, autobusom ili kamionom. Pomoću Drivva možete besprijekorno upravljati troškovima potrošnje goriva ili troškovima usluga. Dobivate i detaljne troškove kao što su trošak / udaljenost, trošak / godina, trošak / mjesec, trošak / dan u redovitim intervalima i sinkronizacija podataka na različitim uređajima. Štoviše, nudi iskustvo bez oglasa!

Cijena: Besplatno. Kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD

preuzimanje datoteka

5. AUTOsist - Sve detaljne informacije u vašem džepu!

Aplikacija s neograničenim brojem automobila, AUTOsist, omogućuje vam nadzor bilo kojeg broja vozila koji želite. Podsjetite se na svoje održavanje (postavljanjem datuma ili kilometraže) i vrlo jednostavno održavajte zapise s AUTOsistom.

Uz dnevnik popravaka, tragač za gorivom i zapisnik plina za svako vozilo nudi vam potrebnu kontrolu. Možete održavati cjelovitu povijest usluge i dijeliti je u obliku PDF-a. I da, prilagođeni podsjetnici upozoravaju vas na vaše ključne zadatke. Također možete izvesti podatke putem Excela i sigurnosno kopirati ih putem web portala na autosist.com/portal.

Što je više? Aplikacija nudi prilagođene popise za učinkovit pregled voznog parka radi osiguranja kvalitete. Uredan!

Cijena: Besplatno. Kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD

preuzimanje datoteka

6. Openbay - najbolje za teška vozila!

Openbay je tržišni lider u vašim mrežnim izvorima popravaka i usluga automobila, kamiona, SUV-a, pa čak i MiniVans vozila. Aplikacija se koristi za rezerviranje i plaćanje usluga održavanja u pouzdanim automobilskim servisnim centrima širom zemlje.

Unesite zahtjev za uslugu i dobit ćete višestruke procjene konkurentnih usluga. Odaberite onu koja odgovara vašem asortimanu, području i proračunu i odlučite se za njihove usluge. Openbay sada također podržava Apple Pay, što dodatno poboljšava vašu udobnost. Pa, osim što nudite jednostavnost rezervacije vozila, zarađujete i Openbay nagrade koje se u konačnici mogu iskoristiti za besplatnu uslugu. Dovoljno primamljivo?

Cijena: Besplatno.

preuzimanje datoteka

7. Fuel Monitor Pro - vaš osobni virtualni pomoćnik u automobilu!

Oduvijek sam želio pomoćnika koji će se baviti servisiranjem mojih automobila i drugim trivijalnim stvarima. A Fuel Monitor Pro je moj pomoćni prijatelj za praćenje troškova koji se odnose na moj automobil. Od izračuna troškova automobila kao što su gorivo, punjenje, usluge, popravci, do ostalih naknada poput parkiranja, pranja ili osiguranja, aplikacija brine o svemu.

Izračunajte troškove goriva i pratite i potrošnju električnog automobila; s aplikacijom upravljajte ne samo automobilom, već i financijama. Podesite usluge u različitim intervalima i inteligentno navedite datum dospijeća ili brojač kilometara koji će vam pomoći uštedjeti vrijeme i novac.

I ne samo to, svoje podatke možete osigurati i sigurnosnom kopijom na iCloud ili Dropbox i vratiti ih po potrebi, čak i kada prelazite na novi telefon. Osim toga, omogućuje vam i uvoz podataka vašeg vozila u .pdf, .csv i HTML formatu.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

Koju ste aplikaciju za održavanje automobila iPhone odabrali?

Odan sam korisnik Openbay već prilično dugo. Sučelje je prejednostavno za upotrebu i izuzetno mi dobro funkcionira. Također, podsjetnici su, savršeni. Koja vam aplikacija pomaže da glatko vozite zvijer? Javite mi u odjeljku za komentare u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i:

 • Najbolje kupovine automobila za iPhone
 • Najbolje putničke aplikacije za iPhone i iPad
 • Najbolji iPhone dodaci za automobil
 • Vrhunske vinske aplikacije za iPhone