Blog

Shuttercase: iPhone X, Xs i 8 Plus futrola za kameru s gumbom okidača

Apple svake godine pokreće Shot on iPhone Challenge - iPhone fotografsko natjecanje - i svi oni ljubitelji fotografije šalju najbolje klikove kako bi osvojili prvu poziciju. Kao pametni fotografi, Apple je počeo razvijati visokotehnološke uređaje koji sadrže izvrsnu aplikaciju za kameru. Iako pametni telefon nikada ne može zamijeniti DSRL kamere, iPhone fotografija se pojavila kao raširen fenomen.

To je rodilo potrebu za kućištem za bateriju jer često klikanje može potrošiti bateriju vašeg iPhonea. Kako bi ispunio ovaj prostor, Shuttercase je smislio najbolje rješenje - kućište fotoaparata s jedinstvenim gumbom okidača i ugrađenom baterijom.

Pretvorite svoj iPhone X, XS, 7 Plus i 8 Plus u DSLR s Shuttercaseom

Sposobnost pametnog telefona da zadrži mobitel stvorila je potpuno novo poslovanje s dodatkom. Postoje zaštitne futrole, zaštitnici zaslona, ​​futrole za bežično punjenje i još mnogo toga. Među svim tim, dodaci za fotoaparate izdvajaju se jer snimanje slika zahtijeva određenu vještinu. iPhone leće pomažu vam u snimanju slika na različite načine; štitnik za leće štiti leću vašeg telefona, a selfie štap daje vam slike bez podrhtavanja. Umjesto da nosite tri dodatna pribora odvojeno, zašto ne biste uzeli Shuttercase.

Shuttercase: Objektiv fotoaparata i štitnik za leće ... sve se skupilo u jedno

Jedna od najboljih stvari kod Shuttercasea je tri-u-jedno kućište baterije. Proizvod uklanja potrebu za nošenjem selfie štapića, leće kamere i zaštitnog prstena za leću.

Za iPhone fotografiju presudno je da vlasnik brzo uhvati događaje koji prolaze i ljude. Kad ste usred nečega, nemate cijelo vrijeme da instalirate telefon u selfie stick ili objektiv fotoaparata.

Kad primite paket, u kratkom vremenu možete instalirati Shuttercase, a zatim uživajte u klikanju za taj dan.

Profesionalna fotografija: iPhone držite poput DSLR-a

Onog trenutka kad otpakirate Shuttercase, shvatit ćete njegovu vrijednost. Paket sadrži futrolu za kameru, uklonjivu ručku kamere, ugrađenu bateriju od 3000 mAh, gumbe za palac, vezicu i kabel za punjenje. Instaliranje kućišta lak je zadatak; također možete slijediti njegov korisnički priručnik koji dolazi s paketom.

Jednom kada instalirate futrolu i držite iPhone, doživjet ćete čvrsto, ali ugodno držanje vašeg uređaja. To je zbog gumba okidača i palca na kućištu. Poput DSLR fotoaparata, i vi ćete imati zadovoljstvo pritiskati okidač da biste kliknuli fotografije. Radi vaše udobnosti, ovaj Shuttercase ima gumb za palac koji pruža ugodno držanje.

Svaki put kad kliknete fotografiju, dobit ćete sliku bez podrhtavanja. Baš poput DSLR fotoaparata, i iPhone možete držati u dvije ruke za veću podršku. Osigurajte daljnju zaštitu svog kućišta korištenjem vezice. Provucite zglob u žici i istražite mnoge predmete za svoju fotografiju.

Jedinstveno kućište baterije: punjenje baterije u pokretu

Ovaj kućište dolazi s izmjenjivom baterijom od 3000mAh. Kad god vaš iPhone pokazuje stanje slabe baterije, instalirajte ručku kamere, koja je izmjenjiva baterija. To znači da možete dugo nastaviti s fotografiranjem na iPhoneu kada ste izvan svog doma.

Imajte na umu da se uklonjiva ručka fotoaparata mora puniti kad se baterija isprazni. Bateriju možete napuniti mikro USB / USB-A kabelom. Uobičajeno je potrebno gotovo šest sati da se baterija napuni iz praznog u prazno. Kad punite ručku kamere, crvena LED lampica neprekidno će treptati; kad se potpuno napuni, LED postaje stabilna.

Ručka kamere pruža snažno uporište kada želite snimiti predmet ili osobu iz različitih kutova. Sa svoja četiri prsta možete držati ručku i držati palac na gumbu okidača ili palcu. Želite kliknuti fotografiju? U ovom slučaju možete koristiti palac ili prvi prst, što je blizu gumba okidača.

Ostalo bitno

Čak i slijepac ne može ne primijetiti dvije značajne značajke ovog kućišta: djeluje kao kućište za nosače i ne zahtijeva Bluetooth za povezivanje.

Fotografije možete kliknuti pomoću Shuttercasea bez upotrebe Bluetooth značajke na telefonu. Gumb okidača u ovom je kućištu povezan s naglašenim gumbom na tipki za smanjivanje glasnoće vašeg iPhonea. Dakle, kada pritisnete tipku okidača na kućištu, tipka za stišavanje zvuka vašeg iPhonea automatski se pritisne i vaš telefon klikne na metak.

Postolje je prirodno produženje jer držač baterije automatski pretvara ovaj jednostavni slučaj u kućište postolja. Iako je položaj vertikalnog postolja teško postići, voljeli biste svoj iPhone postaviti u vodoravni položaj.

Riječ opreza

Teško je instalirati i ukloniti futrolu na vašem iPhoneu. Kad pričvrstite držač za bateriju, vaše se kućište otežava, ali tada čvrst kućište može lako podnijeti taj teret. Budući da se kućište može pohvaliti robusnim profilom, vaš iPhone štiti od oštećenja. Kućište nije kompatibilno s iPhoneom 6 i 6s Plus.

Cijena: 59 USD [Primjena koda kupona: JIGNP81 ostvariti 10% popusta]

Kupite ga od ShutterCase

To je to!

Klikanje ...

Izgledan poput klasičnog 135-godišnjeg fotoaparata, Shuttercase je vaš vrhunski zahtjev za postizanje neusporedive stabilnosti tijekom snimanja. Ugrađeni držač za bateriju omogućuje vam uživanje u fotografiji bez brige o bateriji telefona. Obavezan pribor za iPhone fotografe širom svijeta.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolji zaštitnici leća za iPhone 8 Plus
  • iPhone fotografije
  • Najbolje aplikacije za iPhone kamere
  • Najbolji dodaci za iPhone X kamere

Mislite li da biste novac trebali potrošiti na ovaj iPhone dodatak? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found