Blog

BESPLATNE aplikacije za praćenje Djeda Mraza za iPhone, iPad ili Mac (2020)

Gdje je trenutno Djed Božićnjak? Dođi Božić i djeca počinju postavljati ovo pitanje očekujući darove. Lijep način da ih zaokupite i zabavite je praćenje Svetog Nicka i njegovih saonica. Zahvaljujući tim aplikacijama i web lokacijama možete pratiti putovanje Djeda Mraza sa sjevernog pola na iPhoneu, iPadu i Macu.

1. Pratite Djeda Mraza s Googleom

Googleov Santa Tracker ne samo da prati putovanje već dijeli i udaljenost između vašeg mjesta i Djeda Mraza. I ne samo 24., web stranica sadrži aktivnosti i sadržaj koji će vašu djecu zaokupiti tijekom prosinca.

Može se pohvaliti edukativnim igrama za najmlađe, od kodiranja, Elf Makera do kviza o blagdanskim tradicijama. Štoviše, web mjesto je dobro optimizirano, tako da besprijekorno radi i na iPhoneu.

Web stranica Google Tracker Santa

2. NORAD Prati Djeda Mraza

65. godinu zaredom Sjevernoameričko zapovjedništvo za zračnu i svemirsku obranu pomoći će djeci i odraslima u praćenju Djedovog božićnog putovanja. Sve što morate učiniti je posjetiti Nordovu web stranicu ili aplikaciju 24. prosinca.

NORAD vam omogućuje da vidite gdje je Djed Božićnjak, njegovo sljedeće odredište, mjesta koja je do sada posjetio, koliko će brzo stići i koliko je poklona dostavio.

Ako želite, možete posjetiti ranije i istražiti čitav niz posebno pripremljenih igara s temom za odmor, filmova, glazbe i još mnogo toga za djecu.

Što je više?

Također možete uživo gledati Google / NORAD Santa Tracking od 24. prosinca navečer na YouTubeu; samo postavite podsjetnik za ovaj video.

Web stranica NORAD-a | Preuzmite aplikaciju NORAD

3. Poruka Djeda Mraza!

Božićna aplikacija koju moraju probati svi roditelji.

Uz praćenje napretka Djeda Mraza, možete čuti imena sobova, provjeriti vremensku prognozu Sjevernog pola i odbrojavati do Božića.

Uz to, djeca mogu poslati Djedu Mrazu govornu poštu ili SMS i primiti povratni poziv. U personaliziranom pozivu ili video poruci, gospodin Claus će znati dječja imena, hobije, interese i jesu li ove godine bili zločesti ili dragi. Prilično je uvjerljivo!

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

Bonus: Iako nam je poruka Djeda Mraza bila privlačnija, također možete isprobati aplikaciju Govori Djedu Mrazu da biste pratili i primili poziv od Djeda Mraza.

4. Pratilac Djeda Mraza - Prati Djeda Mraza

Posebna aplikacija za praćenje Djeda Mraza za malu djecu sa slatkom grafikom i sučeljem jednostavnim za upotrebu. Djeca ne samo da mogu provjeriti Božićnikovu rutu na Badnjak, već i vidjeti što sve Sveti Nick smjera u svakom trenutku.

Bez obzira kupuje li božićne poklone ili provjerava sobove, oni mogu pratiti svaki njegov pokret. Osim toga, kako bi osiguralo dolazak Djeda Mraza, dijete može vidjeti i točno ucrtati svoju kuću na karti.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

5. Djed Božićnjak i provjera statusa

Ako su vaša djeca ljubitelji znanstveno-fantastičnih ili špijunskih filmova ili emisija, ovo će biti savršena aplikacija za njih. Za praćenje gospodina Clausa potreban je zelenkasti pristup.

Također pokazuje dnevni režim Djeda Mraza, koliko je keksa, mlijeka i kalorija konzumirao. Posebno uživam u Countdown-u koji broji preostali san do Božića.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

Sretan Božić!!

Iako su sve mogućnosti sjajne, posebno uživam na Googleu i Noradinoj web stranici za praćenje Djeda Mraza. Kao prvo, pružaju više zabavnih aktivnosti kako bi djetetovo uzbuđenje i duh bili visoki.

Kojim još igrama ili aktivnostima planirate za blagdane zaokupiti vaše dijete? Podijelite svoj odabir s nama u odjeljku za komentare!

Također, pogledajte ove fantastične blagdanske posebne postove za vrlo sretan Božić:

  • 15 najboljih tehnoloških poklona ispod 50 dolara za Božić? 2020
  • 13 najboljih pametnih lampica za božićne ukrase u 2020. godini
  • Najbolje božićne pozadine za iPhone i iPad [izdanje 2020]
  • Najbolja božićna Apple Watch lica u 2020