Blog

Kako promijeniti jezik glasovnog pretraživanja na Google kartama na iPhoneu

Prema zadanim postavkama američki engleski jezik postavljen je kao zadani jezik glasovnog pretraživanja na Google kartama. Ali što ako svoj materinji jezik želite postaviti kao zadani jezik za glasovno pretraživanje jer vam se engleski ne čini dovoljno prikladnim?

Srećom, možete promijeniti zadani jezik glasovnog pretraživanja u Google kartama na svom iPhoneu. Aplikacija podržava brojne jezike kao što su engleski, arapski, katalonski, kineski (Hong Kong), hrvatski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, grčki, hebrejski, hindski, mađarski, indonezijski, talijanski, japanski, korejski, Malajski, norveški bokmal, poljski, portugalski, rumunjski, ruski, pojednostavljeni kineski, slovački, španjolski, švedski, tajlandski, tradicionalni kineski, turski, ukrajinski, vijetnamski itd. Dopustite mi da vam pokažem kako to funkcionira!

Kako promijeniti zadani jezik glasovnog pretraživanja na Google kartama na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pokrenite Google Maps na iPhoneu ili iPadu.

Korak 2. Zatim morate dodirnuti gumb izbornika u gornjem lijevom kutu zaslona.

Korak # 3. Sada dodirnite Postavke.

Korak # 4. Dalje, morate dodirnuti Glasovno pretraživanje. Sada morate odabrati željeni jezik.

U ovom testu odabrat ću engleski Australija.

To je to!

Kasnije, ako se želite vratiti na engleski (Sjedinjene Države), jednostavno slijedite navedene korake i na kraju ga odaberite.

Odjava

Opcija promjene zadanog jezika glasovnog pretraživanja vrlo je korisna - s gledišta korisnika. Omogućuje precizno pretraživanje bilo kojeg mjesta na vašem željenom jeziku.

Google Maps uskoro će vam omogućiti da podijelite svoju lokaciju u stvarnom vremenu i napredak putovanja sa svojim prijateljima. Kad ova dugo očekivana značajka postane dostupna, vaši će prijatelji moći vidjeti vašu lokaciju u stvarnom vremenu na karti.

Kako govorimo o Google kartama, htjeli biste pogledati neke jednako cool postove poput Kako koristiti Siri s Google kartama na iPhoneu i kako pronaći područja od interesa u Google kartama na iPhoneu ili iPadu itd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found