Blog

Najbolje FPS igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Igre na iPhoneu evoluirale su u vlastitu potkulturu kojoj su pomogle uzastopne verzije telefona koje postaju moćnije no ikad. Zapravo, prijenosno igranje na cesti na vašem iPhoneu sada je ozbiljno poslovanje i predstavlja čitav niz uzbudljivih, sofisticiranih žanrova i opcija.

Kao što bi rekao svaki igrač vrijedan njegove soli, igre Pucačina od prve osobe (FPS) jedan su od najvažnijih žanrova igara. Ovaj žanr ispunjen akcijama velike brzine pruža neprestano uzbuđenje i proždire vašu pažnju svakog trenutka sviranja. Ne razlikuje se od iOS platforme. IPhone sada ima nekoliko izvrsnih opcija FPS igara koje vam pružaju izvrsno igranje s nevjerojatnom grafikom. S toliko izbora FPS igara, pametno je znati među njima sljedeće najbolje prije nego što izađete i kupite.

1. Snajper 3D

Kao netko tko ima ogromnu sklonost pucanju igara, divno sam se proveo uz Sniper 3D. Igra pucanja osnažuje svu dozvolu za uništavanje neprijatelja.

Obuhvaćena obiljem misija, igra je sposobna zadržati svoju nepredvidljivost tijekom cijelog vremena. Kad se svako malo dodaju nove misije, uvijek ćete moći isprobati nešto izvan okvira. Dakle, odaberite oružje i podignite strahovitu sesiju pucanja.

Izvrsna kombinacija prekrasne 3D grafike i animacija u nju unosi više života. Ali za mene prava ljepota ove igre leži u njenom neurednom konceptu koji vas čini doista ovisnima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Moderna borba 5: Zatamnjenje

Modern Combat 5 klasična je pucačka igra u prvom licu s vrhunskom grafikom. Nudi opsežni način rada za jednog igrača koji se temelji na pričama i ugodan način za više igrača. U opciji za više igrača, momčadi igrača igraju jedni protiv drugih u borbi.

Postoji više stilova igre poput napada, teškog, izviđanja, snajpera, podrške, lovca na nagrade i odabira. Način za jednog igrača uključuje različita okruženja, kinematografske vratolomije, pucanje iz helikoptera i još mnogo toga, dok mod za više igrača ima bitke u ekipama, globalni chat i chat četova, ploče s rezultatima i tako dalje. Ima neko oružje koje vam omogućuje uklanjanje neprijatelja. Još bolje, možete prilagoditi i oružje da desetkuje zlikovce.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Lovac na jelene

Uzbuđuje li vas puno lov? Ako je odgovor da, pronaći ćete “Lovca na jelene” čudesnim. Ovom FPS igrom dobivate priliku otići u divljinu i loviti po cijelom svijetu. Uđite u trag životinjama i strijeljajte ih prije nego što pobjegnu.

Ubijte te opasne grabežljivce na vrijeme jer će vas loviti. Savršeno poredajte svoje znamenitosti i pucajte; imajući na umu, svaki vaš udarac igra presudnu ulogu. Ne zaboravite prikupiti i prilagoditi svoje vatreno oružje opsezima, časopisima, cijevima i zalihama tako da možete najbolje iskoristiti svaku priliku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Jasna vizija 3

Jasna vizija 3 priča je o čovjeku zvanom "Tyler" koji je donedavno uživao u sjajnom životu. Ali netko je vraški upropašten u obitelj koja ga voli. Nema drugu mogućnost, ali uzima pištolj i sve ih upuca.

Igra ima 55 misija koje su strateški ženske i nudi brojne izazove. Pruža dobar broj modernih oružja koja su u potpunosti prilagodljiva.

Besplatna verzija Clear Vision 3 ima određena ograničenja, ali možete je uključiti putem kupnji u aplikaciji da biste nastavili igrati igru ​​sa željenim intenzitetom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Blitz Brigade - internetska akcija za više igrača za pucanje

Ako tražite vrhunsko FPS igračko iskustvo za više igrača, Blitz Brigade bi bila izvrsna opcija. Igra ima dvije momčadi; dok jedno predstavlja vraga, drugo predstavlja dobro. Svaka se ekipa sastoji od likova s ​​jedinstvenim sposobnostima.

Likovi su vojnik, špijun, medicinar, mitraljezac ili snajperist. Morate odabrati i biti jedan od ovih likova za svoj tim. Koristeći posebne vještine ovih likova, morate pobijediti svoje protivnike. Najviše 12 ljudi može se povezati na mreži i igrati igru. Također možete prilagoditi svoju vještinu da bude dominantnija. Postoji izvanmrežni način rada s mnogim misijama kako biste usavršili svoje vještine za igranje igre. Štoviše, postoji više od 100 opasnih za odabir.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Snajperska bijes

Pričvrstite remen i osnažite svoj vojni arsenal da krenete u smrtonosnu vožnju kad vas čekaju uzbrdo. Opremljen s preko 130 misija ispuštanja vilice, Snajperska bijes nikada vam neće pružiti priliku da se odmorite na prošlim lovorikama. Dok ste suočeni s masovnim izazovom, morate biti u svojoj istinskoj mjeri da biste dokazali svoju herojstvo.

Iako vas 3D grafika koja oduzima dah šarmira do srži, pješčane oluje, mećave, kišne oluje i nekoliko drugih atmosferskih efekata čine ovu FPS igru ​​vrućim začinom. I da, postoje i bullet efekti koji nude realno iskustvo. Osim efekata i grafike, možete se pridružiti i posebnim događajima kako biste osvojili puno nagrada.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. MRTVI TRIGGER 2

Dead Trigger 2 prepun je puno izazova i izuzetno je brz. Morate preživjeti i zaštititi ljudsko postojanje od oceana zombija koji pokušavaju ukinuti ljude. Način za više igrača osmišljen je tako da iskoristi najviše od vas.

Postoji 600 scenarija igranja, uključujući Solo Campaign, Global Mission i Side Quests koji su zaista uzbudljivi. Na raspolaganju imate 50 vrsta oštrog i snažnog oružja, velikog čekića, motora za čamce i mačeta. Uništite zombije i sakupite puno novčića da biste se popeli kroz redove da biste bili vrhunski igrač!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Kill Shot Bravo

Ono što me najviše privuklo u “Kill Shot Bravo” je prikupljanje preko 2400 misija. Kako svaka misija ima svoj niz izazova, imate punog vremena tijekom snimanja.

Vi ste obučeni vojnik specijalnih snaga koji je započeo tajne misije širom svijeta kako bi iskorijenio terorističke organizacije kako bi obnovio mir u svijetu. Kako biste osigurali da budete ispred svojih neprijatelja, igra vas naoružava snajperskim oružjem, puškama, mitraljezima i najnovijom vojnom opremom.

Od izviđačkih misija na mediteranskim otocima do gerilske borbe u planinskim lancima džungle, igra vam nikada neće dopustiti da udahnete. Pazite se smrtonosnog neprijateljskog napada u jurišnim misijama za više igrača! Igrajte pametno kako biste nadmudrili protivnike.

Dovršite sve borbe protiv vojnika u odijelima, mehaničara, teških topnika, neprijateljskih RPG-ova, snajperskih strelaca, strelaca i bombardera komandosa kako biste ubili njihov gadan dizajn. Želite li testirati svoju vještinu? Uđite u PVP način da biste zaključali rogove s drugim igračima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Pretjerano umijeće

Ono što Overkill 3 čini vrućom opcijom jest 60 izuzetno rigoroznih bojišta podijeljenih u 8 različitih okruženja. Postoje četiri načina igre, a svi su pripremljeni tako da iz vas izvuku ono najbolje.

Igra vam nudi da odaberete između 30 pušaka. Možete nadograditi i prilagoditi svoje oružje kako biste uklonili neprijatelje. Pridružite se rukama ostalim igračima i zajedno dominirajte ljestvicama.

Postoji šesnaest karata, uključujući poticajne dvije mape za postavljanje mitraljeza. Sudjelujte u posebnim događajima, pokažite svoje umijeće i osvojite mnogo nagrada.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. République

République je sofisticirana igra koja vam predstavlja visokokvalitetno skriveno igranje igre. Koristeći pametne i neobične tehnike, morate manevrirati telefonima, fotoaparatima i drugim uređajima da biste protagonista usmjerili dalje od opasnosti koje čekaju. Zatim morate upasti u sigurnosne sustave, pribaviti predmete kao i informacije. Smješten u pametno dizajniranom distopijskom svijetu, Republique ima poprilično uvjerljivu priču, nevjerojatne vizuale i živopisan prikaz futurističkog svijeta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to!

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, koju ste od ovih igara odabrali za prekrasno igranje? Bilo bi sjajno znati njegovo ime.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Igre iPhone i iPad Tower Defense
  • Utrke automobila za iPhone i iPad
  • Svemirska pucačina iPhone i iPad igre
  • Strateške igre za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found