Blog

Najbolje Nintendo DS igre za iPhone i iPad u 2020

Appleova iOS platforma nedavno je dodala nekoliko potpuno novih igara koje dolaze s različitih mjesta, uključujući Xbox Live Arcade, PlayStation 1 i 2, pa čak i računalo; to je prilično sjajno, pogotovo sada jer svi korisnici iPada i iPoda mogu uživati ​​u svim svojim omiljenim igrama na istom mjestu.

Nadalje, otkad je uvezeno toliko igara, na iPadu, kao i na iPhoneu, stvorena je prava biblioteka koja sadrži gotovo bilo koju vrstu igre za koju bi svatko mogao poželjeti, uključujući zabavne igre s popustom od 99 centi i Klasika od 16 dolara koja je objavljena prije dvadeset godina. Također, zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju koristi platforma, sve igre sadrže nevjerojatnu grafiku, čiste zvučne zapise i mnoge druge značajke koje će igračima pružiti zadovoljavajuće igračko iskustvo. Ipak, postoji nekoliko igara koje su se uspjele uspraviti, i eto ih.

# 1. Remix za skriptare

Sljedeći je na redu Scribblenauts Remix - rangiran na prvom mjestu u kategoriji slagalica. To je doista izvanredna igra koja će testirati vaš mozak i vaše intelektualne kapacitete, izazivajući vas da pronađete rješenja za razne zagonetke.

Tijekom igre kontrolirat ćete Maxwellove postupke, koji je glavni lik, i borit ćete se za pronalaženje pravih rješenja za te zamršene zagonetke. Također, igra će vam dati brojne mudre ideje o slagalicama, a morat ćete upotrijebiti svoju kreativnost i maštu kako biste pronašli različite tragove i pronašli nove načine za napredak u igri!

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 2. Grand Theft Auto

Ako se želite upustiti u akcijsku igru ​​s vilicama, ne tražite dalje od Grand Theft Auto. Nakon nesretne smrti očeva ubojstva, Huang Lee pred sobom ima veliki zadatak - ponuditi drevni mač svom ujaku Kennyu kako bi osigurao da njegova obitelj zadrži kontrolu nad trijadskim bandama Liberty Cityja.

Huang je opljačkan i ostavljen da umre. Može li on moći povratiti svoju čast i bogatstvo u najopasnijem i bankrotiranom gradu? Osim igara, Grand Theft Auto dostupan je na više jezika poput engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, španjolskog itd.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

# 3. Mario Kart Tour

Pogledajte jednu od najpopularnijih Nintendovih igara ikad i utrkujte se oko tečajeva nadahnutih stvarnim gradovima. Možete se utrkivati ​​s do sedam drugih igrača koji mogu biti bilo gdje na svijetu. Samo jednim prstom možete usmjeravati prema naprijed i stavljati predmete u potragu za zlatom.

Imat ćete eksploziju u uzbudljivim utrkama s arsenalom moćnih predmeta koji mogu pomiješati stvari na trkalištu. Dodatna zabava postiže se kroz način bijesa koji traje u kratkim rafalima i uzrokuje pustoš.

Cijena: Besplatno (nudi kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

# 4. Slomljeni mač 1

Volite zavjere za pucanje? Ako je odgovor da, ne biste trebali propustiti Broken Sword 1. Nakon barbarskog ubojstva u Palais Royaleu, Nico Collard odlazi na intervju državnika Pierrea Carchona. Tu osjeti zastrašujuću urotu.

Započnite dugu avanturu i istražite fascinantna mjesta. Usput ćete se susresti s drevnim misterijama, koje će testirati i vašu vještinu i strpljenje kao igrača. Gurajte se snažnije da biste otkrili mračnu zavjeru koja stoji iza istina vitezova templara.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

# 5. Svijet završava s vama: Solo Remix

Svijet završava s vama: Solo Remix je moćna i jedna od najfinijih igara za igranje uloga za iOS. Ono što ovu igru ​​čini tako uzbudljivom za borbu je ovisnički borbeni sustav koji nikad ne dopušta da se dosadni trenutak uvuče.

Dječak po imenu "Neku" prima SMS poruku koja mu govori da očisti određenu misiju ili se pripremi za smrt. On nema druge mogućnosti, već se zalaže za rješavanje brojnih zagonetki. Može li otkriti tajne i preživjeti masovni izazov?

Da biste osigurali da imate dovoljno streljiva za uništavanje neprijatelja, naoružajte se svime što vas može dovesti korak ispred neprijatelja. Ne brinite, postoji čak 60 nevjerojatnih pjesama koje će vas držati pod naponom i neće dopustiti da vam dosada pokvari radost!

Cijena: $30.99

preuzimanje datoteka

To je to!

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, koja će od gore navedenih igara potaknuti vaše vrijeme igranja? Je li to onaj koji lupa u akciji ili onaj koji je pun misterija? Bilo bi stvarno lijepo znati njegovo ime u komentarima.

Ne propustite:

  • Najbolji RPG za iPhone i iPad
  • Najbolje trkačke igre za iPhone i iPad
  • Svemirske pucačke igre za iPhone i iPad
  • Kako igrati Xbox igre na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found