Blog

Najbolji novčanici za Apple Card u 2021. godini

Apple Card izrađena je od titana, pa to može spriječiti vaš iPhone da prima bežično punjenje ako koristite futrolu novčanika. To jasno ukazuje na to da će korisnici koji instaliraju svoje iPhone uređaje u futrole novčanika možda morati pronaći druge mogućnosti. Pa gdje držati Apple karticu? Pa, nabrojali smo nekoliko novčanike s karticama koje možete koristiti za pohranu Apple kartice.

 1. Easyoulife
 2. Travelambo
 3. Clifton
 4. Prstohvat
 5. FurArt
 6. Buffway
 7. Školjka-D
 8. Ševrov
 9. Zhoma
 10. Da

# 1. Easyoulife

Easyoulife vam predstavlja novčanik s patentnim zatvaračem od prave kože. Ova kutija za kartice ima 26 utora za pohranu svih vaših kreditnih / debitnih kartica, osim Apple kartice. Ima dovoljno mjesta za vašu vozačku dozvolu, socijalne iskaznice, poklon kartice, kartice s popustom i još mnogo toga. Mala je veličina ovog kućišta savršeno da stane u džepove, fanny pakete, putne torbe, torbe za prijenosnike i druge torbe.

Ovaj novčanik s patentnim zatvaračem možete nekome pokloniti. Dostupna u više od 15 nijansi, ova futrola za Apple Card štiti vaš ID od bežične krađe. Njegovi visokokvalitetni utora za PVC kartice štite vašu titan karticu od oštećenja.

USP: RFID blokiranje

Pogledajte na Amazonu

# 2. Travelambo

Travelambo je osmislio 100% ručno izrađen novčanik za žene umjerenog ukusa. To je vaše RFID blokirajuće dvostruko kućište za više kartica s džepom na patentni zatvarač. Najbolja stvar u ovom slučaju je što iPhone možete držati u njemu. Postoji šesnaest mjesta za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica i drugih osobnih iskaznica.

Travelambo koristi visokokvalitetnu sintetičku kožu kako bi je učinio jeftinim, a opet izvanrednim novčanikom za žene. Ova mekana i izdržljiva futrola ima dva utora s patentnim zatvaračem za gotovinu i mobitel. Možete preuzeti bilo kojeg vlasnika kartice iz impresivnog raspona od četrdeset i pet nijansi.

USP: Mekan i izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

# 3. Clifton

Cliftonove kožne novčanice za muškarce i žene minimalističkog su dizajna. RFID tehnologija blokiranja osigurava vaš virtualni novac od pljačkaša. Ovaj kompaktni i tanki držač kartice ima pet utora za kartice, jedan utor za osobnu iskaznicu, pretinac za gotovinu i pretinac za dokumente.

Clifton je upotrijebio 100% prave kravlje kože, što ga čini žilavim protiv bilo kakvih ozljeda ili oštećenja. Ovaj pametni novčanik vaš je pouzdani partner u bilo koje godišnje doba. Torbica je savršen poklon za muškarce koji cijene eleganciju, praktičnost i dovoljno prostora.

USP: Kompaktan i tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. Prstohvat

Pinch je ručno izrađena torbica za novčanik za vašu Apple Card. Da bi pružili potpunu zaštitu vašoj titanovoj kartici, profesionalni zanatlije teško su spojili ovaj slučaj koji s godinama postaje sve bolji. Pinch je koristio brezinu kožu kako bi ovom novčaniku dao pravi karakter i naslijeđe.

Ovaj slučaj s certifikatom TUV ima RFID štit za zaštitu od curenja podataka. Svi su vaši digitalni dokumenti zaštićeni u ovom novčaniku. To je jedan od najotmjenijih slučajeva koji ima funkcionalnost u jednakoj mjeri.

USP: Jaki šavovi

Pogledajte na Amazonu

# 5. FurArt

FurArt je napravio minimalnu futrolu za novčanik za Apple Card. Sa svojih osam kartica možete lako upravljati, uključujući osobne iskaznice i vozačku dozvolu. Najbolja stvar kod ovog držača kartice je što zadržava tanak profil čak i nakon umetanja kartica. Iz istog razloga željeli biste držati ovu karticu u prednjem ili stražnjem džepu.

Marka vam nudi zbunjujući raspon boja; možete odabrati svoju omiljenu između 45 različitih nijansi. Dvije značajne značajke su uklonjivi D-okov za vezicu ili privjesak za ključeve i utor za prste za jednostavno izbacivanje karata.

USP: Super minimalistički novčanik

Pogledajte na Amazonu

# 6. Buffway

Buffway je još jedna marka koja izrađuje tanak i minimalan prednji džep za pohranu Apple kartice. Kožni novčanik namijenjen je muškarcima i ženama koji žive stilski. Tanka i diskretna futrola za karticu vaš je moderni izgled za držanje vašeg plastičnog novca. Minimalistički novčanik lako stane u džep, torbicu, privjesak ili putnu torbu.

Napredna tehnologija blokiranja RFID učinkovito blokira elektroničke signale kako bi zaštitila vaš identitet dok putujete, kupujete ili istražujete zemlju. Buffway je koristio pravu kožu za izradu ovog luksuznog novčanika, koji je popularan među muškarcima i ženama zbog svog elegantnog dizajna i glatke kožne konstrukcije.

USP: Za muškarce i žene

Pogledajte na Amazonu

# 7. Školjka-D

Žene bi zasigurno cijenile šarene uzorke i motive na Shell-D-ovom novčaniku. Međutim, postoje dva-tri dizajna i za muškarce. Ako ste poslovni čovjek ili žena koji putujete intenzivno, ovaj premium zaštitnik kartice može dugo zadržati sjaj vaše Apple kartice. Kućište je lagano, ali čvrsto za udobnost; možete kliknuti na taj zasun da biste laganim pritiskom zatvorili i otvorili kućište.

Pogledajte zaobljene kutove zbog kojih vam je udobno nositi novčanik ispred ili stražnjim džepom. Držač je izrađen od ABS plastike kako bi zaštitio vaše kartice od ogrebotina.

USP: Zaobljeni kutovi

Pogledajte na Amazonu

# 8. Ševrov

Shevrov vam daje izuzetno robusnu futrolu za kreditne kartice izrađenu od aluminija. Ovaj novčanik s kopčama od ugljičnih vlakana kompaktan je i najbolja alternativa vašim ispupčenim novčanicima. U ovaj držač kartice možete pohraniti do 12 kreditnih kartica i devet računa. Ševrov ga čini izdržljivim i protiv ogrebotina korištenjem ugljika i aluminija.

Ovaj novčanik možete kupiti za darivanje svojih najmilijih. Ovu kompaktnu futrolu lako je nositi u džepovima; izgleda cool u vašim rukama jer se razmeće ultra tankim dizajnom.

USP: Izuzetno kompaktan

Pogledajte na Amazonu

# 9. Zhoma

Zhoma je ovu futrolu za kreditne kartice izradio od visokokvalitetne prave kože s podstavom od tkanine i mekim hardverom. RFID blokiranje sigurnosnog putničkog novčanika sprječava lopove da skeniraju vaše kreditne / debitne kartice, bankovne podatke i druge digitalne dokumente. Omogućuje vam mir kad ste na dugom odmoru i okruženi strancima u zračnim lukama, prepunim ulicama i trgovačkim centrima.

Ovo kućište dolazi s dovoljnim kapacitetom za pohranu od 11 utora za kartice; štoviše, novčanice, novčanice ili račune možete držati u novčaniku. Kad otvorite kućište, izgleda kao harmonika; zakopčajte futrolu kako biste zaštitili svoje kartice i novac.

USP: Dizajn harmonike

Pogledajte na Amazonu

# 10. Da

Yeeasy je ovaj novčanik izradio od 100% prave kravlje kože. Možete primijetiti mekanu i glatku teksturu profinjenog izgleda. Ovo je izdržljiv slučaj koji se može pohvaliti s 25 utora za kartice za stavljanje svih vaših kreditnih / debitnih kartica i socijalne iskaznice te vozačke dozvole. Držite sve svoje vrijedne dokumente na jednom mjestu.

Novčanik je dovoljno mali da ga možete staviti u torbice ili fanny pakete. Džep sa patentnim zatvaračem možete koristiti za spremanje kovanica i novčanica. Budući da novčanik ima RFID tehnologiju blokiranja, vaši su dokumenti i kartice zaštićeni od krađe podataka.

USP: Mali i funkcionalan

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Završavati…

Futrola za vlasnike kartica bitan je pribor za vlasnike kreditnih kartica. Apple kartica unutar futrole za iPhone novčanik sprečava bežično punjenje uređaja. Iz tog se razloga ljudi moraju oslanjati na zasebne novčanike za pohranu Apple kartice.

Povezane objave

 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone Xs
 • Najbolji slučajevi iPhone novčanika Max Xs