Blog

Kako pretvoriti fotografije uživo u GIF-ove na iPhoneu i iPadu

Baš kao što možete pretvoriti Live Photos u video, vrlo je jednostavno pretvoriti ih u GIF-ove. Jednom kada to učinite, postaje moguće dijeliti ove animirane slike bez napora na svim platformama. Počevši od najlakšeg, dopustiću vam da vam pokažem tri načina za pretvorite Fotografije uživo u GIF-ove na iPhoneu i iPadu.

 • Kako pretvoriti Live Photo u GIF pomoću aplikacije Photos
 • Kako pretvoriti Live Photo u GIF pomoću prečaca
 • Kako pretvoriti živu fotografiju u GIF pomoću aplikacija trećih strana

Kako pretvoriti Live Photo u GIF pomoću aplikacije Photos

 1. Otvori Fotografije aplikaciju i dodirnite Albumi od dna. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Fotografije uživo.
 2. Dodirnite Live Fotografija.
 3. Prijeđite prstom prema gore. U odjeljku Učinci vidjet ćete četiri mogućnosti - Live, Loop, Bounce i Long Exposure. Izaberi Petlja ili Odskakivati.
  • U petlji se isječak reproducira, nakon toga slijedi animacija otapanja, a zatim se reproducira od početka. Ovo se ponavlja.
  • U Bounceu, isječak djeluje poput Instagram Bumeranga. Odnosno, igra se, a zatim igra unatrag. Taj se postupak neprestano ponavlja.

Sada Live Photo djeluje kao GIF. Dodirnite ikonu Dijeli da biste je jednostavno poslali putem aplikacija za chat.

Kako pretvoriti Live Photo u GIF pomoću prečaca

 1. Otvori Prečaci aplikaciju i dodirnite Galerija.
 2. U okvir za pretraživanje na vrhu upišite GIF. U nastavku ćete vidjeti nekoliko prijedloga. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Pretvori fotografije u GIF. Zatim dodirnite Dodaj prečac.
 3. Dodirnite Moji prečaci od dolje lijevo.
 4. Zatim dodirnite Pretvori fotografije u GIF prečac. Tražit će vaše dopuštenje za pristup fotografijama. Dodirnite u redu.
 5. Dodirnite Fotografije uživo. Na sljedećem zaslonu dodirnite jedan, a zatim dodirnite Gotovo. Prečac će pokrenuti i pretvoriti Live Photo u GIF.
 6. Dodirnite ikonu Dijeli. Zatim dodirnite Spremiti sliku. Možete koristiti i jednu od dostupnih opcija dijeljenja za slanje GIF-a izravno putem iMessage, WhatsApp i drugih takvih aplikacija.

Bilješka: Možete koristiti i prečac treće strane da biste pretvorili Live Photo u GIF. Jedna dobra opcija je pretvoriti Live u GIF. No, prije nego što to učinite, svakako dopustite nepouzdane prečace na iPhoneu ili iPadu.

Kako pretvoriti živu fotografiju u GIF pomoću aplikacija trećih strana

 1. Besplatno preuzmite GIPHY s App Storea. Pokrenite aplikaciju i prijavite se. Možete koristiti i brzo i sigurno Prijavite se s Appleom.
 2. Dodirnite Stvori +Slažem seu redu. Zatim dodirnite ikona fotografije i tapnite u redu.
 3. Dodirnite fotografiju uživo. U donjem desnom dijelu imat će uobičajenu kružnu ikonu Live Photo.
 4. Ako želite, dodajte tekst, naljepnice itd. Nakon toga dodirnite ikona strelice.
 5. Na sljedećem zaslonu dodirnite Podijelite GIFSpremi GIF da biste ga lokalno spremili u aplikaciju Fotografije.

Je li ovo bilo uzbudljivo za vas? Siguran sam da je bilo! Zatim, pogledajte naš popis najboljih aplikacija za izradu GIF-ova za iPhone. Isprobajte nekoliko i pogledajte koji vam najbolje odgovara.

Odjava ...

Ovo su neki od najjednostavnijih načina za pretvaranje fotografije uživo u GIF. Koja vas metoda najviše oduševljava? Meni se čini da su aplikacija Photos i metoda Prečaci najbrži. Ali ako želite urediti GIF-ove i dodati mu neke dodatne elemente, onda je GIPHY izvrstan izbor.

Možda biste voljeli pročitati:

 • Najbolje Mac aplikacije za stvaranje GIF-a
 • Preuzmite GIF-ove s Twittera na iPhone, Android
 • Pretražite i pošaljite GIF-ove u WhatsApp na iPhoneu
 • Kako pregledati žive fotografije u porukama na Macu