Blog

Kako dodati pet otisaka prstiju na iPhone 5s TouchID

Jednostavna rupa u TouchID-u iPhone 5s omogućuje vam dodavanje više od pet otisaka prstiju u sustav. Zapravo je toliko pametno / glupo da možete dodati svih pet prstiju u samo jedan unos otiska prsta. A kad je vrijeme da otiskom prsta otključate iPhone 5s pomoću otiska prsta, svi prsti koje ste dodali rade sasvim u redu.

Kako dodati više od pet otisaka prstiju na iPhone 5s Touch ID

Apple nije izdao nikakvo priznanje za ovu "značajku", ali o njoj se ionako vrti puno komentara.

Ako vas zanimaju ovakve stvari, evo što trebate učiniti:

Postupak dodavanja otiska prsta na TouchID jednostavan je. Krenete prema Postavke → Općenito → Zaporka i otisak prsta → Otisci prstiju i dodirnite Dodaj otisak ...

Uobičajena metoda je upotreba jednog prsta, više puta dodirnite gumb za početnu stranicu (lagano prilagođavajući položaj) dok vaš iPhone 5s ne zabilježi sve dijelove otiska prsta.

Ali za tapkanje rupe koja postoji u sustavu TouchID, koristite onoliko prstiju koliko želite da završite skeniranje otiska prsta.

To znači da jednom pritisnete palac, zatim indeks, možda sljedeći ružičasti i tako dalje.

Jedan razuman komentar na iMore-u ide otprilike poput: „Zar ne bi imalo smisla dodavati 2 prsta po utoru; na ovaj način indeksirate sve svoje prste ”- to rezultira time da svoj iPhone 5s možete provjeriti bilo kojim prstom!

Riječ o točnosti

Koliko sam vidio i čuo, kada jednom unosu dodate više otisaka prstiju, točnost je još uvijek netaknuta. Ne pitajte me kako, ali pomalo je suludo da Appleov TouchID radi čak i s više otisaka prstiju u jednom utoru. Možda je to zbog razlučivosti koju imaju TouchID senzori.

Ipak, postavljanje bi moglo potrajati. Kad završite, ako stvari nisu toliko precizne, možete se vratiti u normalu da imate pet otisaka prstiju u pet unosa. Jednostavan.

To je sve za sada!

Sviđa vam se ovaj post? Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found