Blog

Prizmo 5 aplikacija za skeniranje za iPhone i iPad

Prizmo 5 vjerojatno je najnaprednija aplikacija za skeniranje za iPhone i iPad. Kad sam čitao o ovoj aplikaciji na drugim medijima, htio sam im se suprotstaviti: aplikacija Notes i Files već nudi značajku za skeniranje dokumenata. Pa zašto bi bilo koji iOS korisnik trebao platiti Prizmo 5? Ali onda sam istražio značajke Prizma i bio uvjeren da postoji nešto što korisnici neće pronaći u zadanim iOS aplikacijama.

Nastojim ne uspoređivati ​​Prizmo s drugim aplikacijama ili značajkama dionica koje Apple nudi. U Prizmu postoji neka jedinstvenost koju korisnici brzo primijete. Brži je od Bilješki i Datoteka; Bolje rezultate dobivam kada sam skenirao posjetnicu i dokument. A tu je i značajka čitanja teksta koja može čitati i izgovarati tekst koji napišete ili zalijepite u aplikaciju. Provjerite ovaj detaljni pregled Prizma 5 i donesite svoje mišljenje.

Aplikacija za skeniranje za iPhone i iPad

Brzo skeniranje

Iako se aplikacije Notes i Files mogu pohvaliti ovom značajkom skeniranja, nisu brze kao Prizmo. Aplikacija odmah prepoznaje objekt koji leži na vašem stolu; za zabavu možete pokušati skenirati kreditnu ili debitnu karticu. To nećete moći skenirati jer Prizmo prepoznaje vaš plastični novac.

Ako niste zadovoljni rezultatima skeniranja, možete ići na ponovno snimanje. Čitav postupak skeniranja traje samo tri koraka. Prizmo je postigao ovaj podvig u svojoj petoj verziji; ranije je Creaceed pokušavao dodati poboljšanja u postupak skeniranja. Čini se da je programer postigao uspjeh u smanjenju vremena za skeniranje dokumenata.

Što želite učiniti sa skeniranom kopijom?

Prizmo vam pruža impresivan niz alata za uređivanje. Osim uobičajenog obrezivanja, skeniranu kopiju možete izvesti kao PDF i DOCX. To vam omogućuje kasnije pretraživanje skeniranih dokumenata kada u aplikaciji imate hrpu kopija.

Među ostalim značajnim alatima su spljoštene prilagodbe, format i drugi. Kopiju možete postaviti onako kako želite. Prilagodbe su ugodan alat jer mogu ukloniti bljeskove svjetla ili prirodnog svjetla s kopije. Nakon što uredite skeniranu kopiju, možete je izvesti kao Tekst, PDF, Doc itd.

Kako je bolje od iPhoneova skeniranja bilješki i datoteka?

Karakteristična karakteristika Prizma je brzina; za razliku od aplikacije Notes, kojoj je potrebno vrijeme za mjerenje dimenzija objekta, Prizmo to radi brže. Dalje, Prizmo vam omogućuje više alata za uređivanje skeniranih dokumenata. Značajka prilagodbe u Prizmu nesumnjivo je bolja od aplikacija Notes i Files.

Formati su podijeljeni u dva odjeljka: DOKUMENT I SLIKA. Skeniranu kopiju možete izvesti kao vCard, PDF, Word dokument, Tekstualni dokument i Prizmo dokument. Štoviše, skeniranu kopiju možete izvesti i kao JPEG i PNG sliku.

Ako ste skenirali posjetnicu, pomoću Akcije možete uputiti poziv i poslati e-poštu izravno. Prizmo automatski prepoznaje brojeve telefona i adrese e-pošte otisnute na kartici; kada dodirnete Akcije, zapravo dolazite na zaslon Pametnih radnji odakle možete poslati e-poštu ili nazvati osobu. Ova se značajka obično nalazi u svim aplikacijama čitača posjetnica; Prizmo je integrirao ovu značajku u svoju aplikaciju za skeniranje.

Optičko prepoznavanje znakova (OCR)

Pretposljednja značajka u ovom pregledu je optičko prepoznavanje znakova (OCR.) Nakon što skenirate dokument, možete kopirati cijeli tekst i zalijepiti ga negdje drugdje. Otvorite skenirani dokument i dodirnite gumb Tekst s vrha. Zatim dodirnite gumb Prepoznaj tekst; aplikacija će prikazati cijeli tekst ispod slike, tj. skeniranu kopiju.

Iz OCRed teksta možete ga odabrati i zalijepiti bilo gdje na iOS uređaju. Korak dalje, možete slušati tekst dodirivanjem opcije Reader na donjem izborniku.

Prizmo podržava 28 jezika; pokretana strojnim učenjem, aplikacija skenera može čitati vaše otkucane tekstove na nekoliko jezika. Za engleski jezik, strojno učenje također može identificirati rukom napisane dokumente.

Čitač teksta

Na prvom zaslonu ove aplikacije pronaći ćete opciju ČITAČ TEKSTA. Dodirnite opciju i možete zalijepiti ili upisati tekst, a zatim pritisnuti gumb za reprodukciju; aplikacija će pročitati vaš tekst. Možete kontrolirati brzinu govora i također mijenjati glasove. Ako vam pada ideja da pomoću Prizma napravite audioknjigu, dopustite mi da vam kažem: aplikacija ne sprema snimke.

Što je više?

To je aplikacija bogata značajkama! Istražite ga i ne možete a da ne cijenite Prizmo 5. Dobivate visokokvalitetne skenirane slike dokumenata koje kasnije možete ispisati. Spremite svoje podatke na iCloud i pristupite im s bilo kojeg mjesta. Prizmo je vaš džepni skener koji vam omogućuje skeniranje dokumenata bilo gdje.

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolje aplikacije za skeniranje crtičnog koda i QR koda za iPhone
  • IPhone aplikacije za čitanje posjetnica
  • Najbolje aplikacije za ispis za iPhone

Koliko ocjenjujete ovu aplikaciju? Ostavite svoje ocjene u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found