Blog

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPhone 7 Plus u 2020

Iako je iPhone 7 Plus prilično robustan, phabletu je potrebno zaštitno odijelo za borbu protiv ogrebotina ili apsorbiranja udara. Stoga je telefon sposoban pružiti osnovnu obranu telefona. Najskuplji pametni telefon zaslužuje potrebnu njegu, zar ne? (Pogledajte: Najbolje zaštitne zaslone od kaljenog stakla iPhone 8 Plus)

Imajući na umu vašu želju da ugrabite ultra veliki phablet od 5,5 inča, već smo stvorili sveobuhvatan popis najboljih iPhone 7 Plus slučajeva. I pogodi što? Pripremili smo ovu ekskluzivnu liniju najfinijih zaštitnika zaslona za iPhone 7 Plus. Kako bi bilo da ih bacite pogled!

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPhone 7 Plus u 2020

# 1. Spigen

Ovaj zaštitnik zaslona tvrtke Spigen ojačan je industrijskom standardnom tvrdoćom. Izrađen je od vrhunskog kaljenog stakla, izuzetno je izdržljiv. Ljubaznošću tvrdoće od 0,4 mm, pruža neuporedivu zaštitu od ogrebotina.

Štitnik zaslona nudi kristalnu jasnoću koja poboljšava vaše iskustvo gledanja. Izrezano je kako bi bio manji od veličine zaslona kako bi se osiguralo da je u potpunosti kompatibilan sa slučajevima. Oleofobni premaz dodatno osnažuje njegovu strukturu. Ovaj zaštitni zaslon otporan na udarce dolazi u dva pakiranja.

USP: Dizajn prilagođen kućištu

Pogledajte na Amazonu

# 2. AILUN

Ailun je jedna od vodećih marki koja proizvodi visokokvalitetnu zaštitnu masku od kaljenog stakla za iPhone. Ovaj stakleni štitnik zaslona od 0,33 mm nudi maksimalnu zaštitu od ogrebotina, ogrebotina i neravnina. Kako bi zaštita bila kompatibilna s većinom slučajeva, Ailun zadržava zaobljene rubove.

Uživat ćete u 99,99% preciznosti zaslona osjetljivog na dodir uz HD jasnoću zaštitnika. Hidrofobni i oleofobni premaz osiguravaju da je zaslon osjetljiv na dodir na vašem telefonu zaštićen od znoja i ostataka ulja i otisaka prstiju.

USP: 2.5D zaobljeni rub

Pogledajte na Amazonu

# 3. JETech

JETech zaštitnik zaslona dolazi sa zaobljenim rubom koji se savršeno uklapa u zaslon; nudeći potpunu zaštitu od ogrebotina. Vrhunska konstrukcija od kaljenog stakla stvorena je da ne samo da funkcionira kao fini štit zaslona osjetljivog na dodir već i dugo traje.

Debeo je 0,33 mm, a ima tvrdoću da osigura ravnomjerno brutalno struganje. Visoka transparentnost i osjetljivost nude izvrsno korisničko iskustvo. To je protiv prašine i otiska prsta. I na kraju, zaštitnik zaslona dostupan je u dvije boje poput crne i prozirne.

Štoviše, dobit ćete komade zaštitnika zaslona po samo jednoj cijeni!

USP: Vrlo brzo reagira

Pogledajte na Amazonu

# 4. OMOTON

Izgrađen od najfinijeg kaljenog stakla, zaštitnik zaslona OMOTON lako može biti vrhunski izbor. Štitnik ima tvrdoću 9H koja štiti od udara ili abrazije.

Hidrofobni, oleofobni premaz zaslona sprječava otiske znoja i ulja s otisaka prstiju; omogućujući odgovor osjetljivosti na dodir. Ljepilo bez mjehurića omogućuje vam lako postavljanje zaštitnika zaslona.

Još bolje, zaštitnik zaslona OMOTON dolazi u dva pakiranja po samo jednoj cijeni.

USP: Visoka prozirnost

Pogledajte na Amazonu

# 5. G-boja

Izrađen od vrhunskog kaljenog stakla, zaštita zaslona G-boje ima definirajuću kvalitetu. Ekstremna tvrdoća 9H dovoljno je robusna da nožem ili ključevima zaštiti ogrebotine.

Jasnoća visoke razlučivosti čini korištenje vašeg iPhone-a radošću. Izuzetno je otporan na otiske prstiju i ostatke ulja, vrlo je osjetljiv na dodir. Budući da ne sadrži mjehuriće, na svoj uređaj bez napora možete instalirati G-boju.

Nadalje, G-boja je također dostupna u dva paketa.

USP: Jasnoća visoke definicije

Pogledajte na Amazonu

# 6. Gospodine Shield

Gospodin Shield donosi HD prozirno balističko staklo koje je izuzetno čvrsto protiv ogrebotina i jakih udara. Pogledajte ovo precizno kaljeno staklo rezano laserom koje se razmeće poliranim i zaobljenim rubovima. HD jasnoća i 99,99% preciznosti zaslona osjetljivog na dodir čine ovaj zaštitnik staklom poželjnijim.

Štitnici zaslona tvrtke Mr. Shield ne prekrivaju zakrivljene rubove vašeg iPhone 7 Plus; tako nećete dobiti 100% pokrivenost. Štitnik zaslona pruža potpunu zaštitu i jednostavnost instalacije.

USP: HD prozirno balističko staklo

Pogledajte na Amazonu

# 7. TheCoos

TheCoos predstavlja staklenu zaštitu za zaslon koja štedi zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona od oštrih predmeta. Ovaj štitnik zaslona izrađen je od kemijski obrađenog stakla i stoga može spriječiti učinke ogrebotina i slučajnih padova.

Njegov premaz protiv ulja izbjegava mrlje i smanjuje otiske prstiju. Vrhunska površina od 9H + otporna na ogrebotine osigurava maksimalnu zaštitu od svih mogućih opasnosti.

USP: Vrhunski otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

# 8. Supershieldz

Izrezbaren visokokvalitetnim kaljenim staklom, zaštita zaslona Supershieldz zaslužuje da se na nju puca. Uz ljepila bez mjehurića koja čine instalaciju bez problema i bez ostataka nakon uklanjanja, ovaj štitnik pripremljen je da bude i čvrst i da odgovara vašem iPhoneu.

Bogata jasnoća u kombinaciji s velikom osjetljivošću na dodir izdvaja ga od ostalih. Štoviše, tvrdoća 9H pruža joj prijeko potrebnu zaštitu od bilo kakvih ružnih ogrebotina.

Štitnik zaslona Supershieldz dolazi u dva pakiranja.

USP: Osjetljiv na dodir

Pogledajte na Amazonu

# 9. IQ štit

Zahvaljujući LIQuidSkin ljepilu prilično je jednostavno instalirati zaštitnik zaslona IQ Shield. Budući da izuzetno apsorbira udarce, ovaj štitnik nikada ne iznevjerava vaš zaslon.

Visoka prozirnost omogućuje vam udobnu upotrebu iPhonea. IQ Shield nevjerojatno reagira na dodir.

USP: Zaobljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

# 10. Skinomi Tech staklo

Temeljen visokokvalitetnim kaljenim staklomSkinomi Tech staklo”Vrijedi pokušati. Oleofobna i elektro presvučena površina pametno je dizajnirana da spreči znoj i ostatke ulja.

Prvorazredna transparentnost povećava korisničko iskustvo. Budući da ste ultra osjetljivi na dodir, volite to pokušavati.

USP: Oleofobna obložena površina

Pogledajte na Amazonu

BONUS

amFilm

Štitnik zaslona tako izdržljiv kao "amFilm" zaslužuje da se uključi u ovaj pregled. Zahvaljujući preciznim izrezima, besprijekorno se instalira na zaslon. Osim toga, nećete se morati nositi s mjehurićima tijekom instaliranja zaštite zaslona.

Debljina 0,3 mm prekrivena tvrdoćom 9H čini ga izuzetno snažnim za otpornost struganju. Sljedeća značajna značajka ovog zaštitnika je oleofobni premaz koji ne dopušta nakupljanje otisaka prstiju i znoja. Kao rezultat toga, sposoban je dugo održavati visoku jasnoću i odziv. Nadalje, amFilm je dostupan u dva pakiranja.

USP: Debljine 0,3 mm

Pogledajte na Amazonu

Završavati

Tri su važne osobine zaštitnika zaslona od kaljenog stakla - visoka jasnoća i osjetljivost, tvrdoća 9H i otisak prsta. Ovi štitnici za zaslon mogu se pohvaliti svim ovim kvalitetama. Osim toga, vrlo su izdržljivi i nude instalaciju bez mjehurića.

Koja je kvaliteta koju ne želite ugroziti ni na jednom zaštitniku zaslona? Podijelite svoje stavove u komentarima u nastavku.

Morali biste na brzinu pogledati ove postove:

  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 7 Plus
  • Branični kućišta za iPhone 7 Plus
  • Najbolji iPhone 7 Plus jasni slučajevi
  • iPhone 7 Plus tanki kućišta