Blog

Najbolje Sudoku igre za iPhone i iPad 2021. godine

Slagalice su sjajan način izoštravanja mozga. A ako volite malo matematike, Sudoku može poboljšati vaš cjelokupni intelekt i logičku moć. Nadalje, to je prilično produktivan način za provođenje vremena. Bez obzira jeste li početnik ili profesionalac, naš skup najboljih Sudoku igara za iPhone i iPad pomoći će svima da pronađu prikladno podudaranje.

 1. Sudoku.com - Igre mozga
 2. ▻Sudoku
 3. ⋆Sudoku
 4. Sudoku ▦
 5. Sudoku :)
 6. Sudoku ′
 7. Sudoku ◆
 8. Sudoku Master Edition: Logika
 9. Sudoku Quest Soduku igra u boji
 10. Ubojica Sudoku!

1. Sudoku.com - Igre mozga

To je jedna od najomiljenijih Sudoku igara, uglavnom zbog svoje jednostavnosti. Iako je klasični osjećaj dobro održavan, značajke, poteškoće i količnik zabave nisu ugroženi.

Gotovo sve što vam može zatrebati, od različitih razina težine do opcija savjeta, automatske provjere i duplikata istaknutih dijelova, pakirano je unutar aplikacije. Nadalje, možete se natjecati u svakodnevnim izazovima i sezonskim događajima za jedinstvene pehare i medalje.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. ▻Sudoku

Ova društvena igra kombinira kaljenje bodovnog sustava, trčanja i mrežne ploče s najboljim rezultatima u klasičnoj igri. Nadalje, koristi izvrsnu grafiku i animacije kako bi održao jednostavnost upotrebe.

Integracija Game Center pomaže u održavanju neke zdrave konkurencije, zarađivanju bodova, postizanju ranga i uspoređivanju Sudoku rezultata i postignuća s drugim igračima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ⋆Sudoku

Ako ste početnik ili želite poboljšati svoje vještine, ova bi trebala biti vaš odabir. Uz intenzivnu raznolikost razina težine, možete koristiti i cjeloviti sustav učenja Sudokua.

Kada koristite "Savjet", nećete dobiti samo odgovore, već i obrazloženje. Uputa koristi korisne animacije kako bi vam pomogla da bolje razumijete, dok vas podučava trikovima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Sudoku ▦

Tripledot Studios u svoju je verziju aplikacije Sudoku uvrstio hrpu značajki. Za početak, 4 savršeno izrađene razine težine, način olovke, istaknuti duplikate, gumica, automatsko spremanje, savjeti i automatska provjera pogrešaka.

Štoviše, igrači mogu postaviti vlastita ograničenja pogrešaka od nule do neograničeno, ovisno o njihovom stilu igre. Tu je i neograničena značajka poništavanja, tako da možete ispraviti pogrešku bez ikakvih gnjavaža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Sudoku :)

Uzimajući inspiraciju iz klasične igre, ova zadržava izravni, vintage izgled sa sivo-bijelim čekovima. Jednostavno korisničko sučelje omogućuje vam da se koncentrirate na igru, isključujući nepotrebne smetnje.

Unatoč tome, igra održava značajke na razini svojih konkurenata. Popis uključuje 4 različite postavke poteškoća, neograničene tipke za poništavanje / ponavljanje, automatsko spremanje, podršku za Game Center i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (onemogućite oglase - 24,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Sudoku ′

Bez obzira jeste li početnik ili majstor, naletjet ćete na ovu Sudoku igru. Sve zahvaljujući prilagodljivim postavkama unosa i zaslona kako bi začinili igračko iskustvo.

Možete postaviti čak 10 istodobnih mreža kako biste zakomplicirali stvar. Ili ih upotrijebite automatskim i ručnim bilješkama kako biste ih pojednostavili. Nadalje, sustav za isticanje sukoba i pogrešaka pomaže vam u pametnom potezu.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Sudoku ◆

Impresivna grafika, živopisne boje i uzbudljive zagonetke snaga su ove igre. Štoviše, možete ga učiniti potpuno svojim, s više od 90 različitih kombinacija boja na vaš zahtjev.

Ako ste novi, uživat ćete u jednostavnim kontrolama i značajkama poput savjeta, bilješki, automatskog dovršavanja i prijedloga za premještanje. A ako želite osporiti svoje vještine, brzi način može biti vaš bae.

Cijena: Besplatno (Sudoku Premium - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Sudoku Master Edition: Logika

Zapravo glavno izdanje, ova igra koristi mnoštvo mogućnosti prilagodbe kako bi zadovoljila sve vaše potrebe. Može se pohvaliti s nekoliko zanimljivih načina reprodukcije poput munje, zen, klasika, brzo i pogreška.

Štoviše, paletu boja, fontove, stil mreže, pa čak i ikonu aplikacije možete promijeniti prema vašem raspoloženju. A ako volite dijeliti naša postignuća s naljepnicama iMessage, igra to također uključuje.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Sudoku potraga u boji Soduku igre

Sudoku Quest donosi avanturistički i intrigantni preokret u klasičnu igru. Način igre uključuje zanimljivu priču, živopisne likove, glazbu i osam maštarijskih svjetova.

S 11 neobičnih varijacija i preko 2000 razina, uvijek ćete imati nešto novo za istražiti i riješiti. Bez obzira jeste li početnik ili stručnjak, ovi će izazovi sigurno poboljšati vašu igru.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Ubojica Sudoku!

Dizajniran za tvrde ljubitelje Sudokua, ovaj u kombinaciju donosi ubojite varijacije. Morat ćete osigurati da svaka naznačena regija zbroji do određene vrijednosti uz poštivanje tradicionalnih pravila sudokua.

Zanimljivo je da je mreža u početku prazna. A kad slijedite ta nova pravila, savjeti će vam početi automatski dolaziti. Možda će biti nezgodno, ali zasigurno je jako zabavno.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Idemo krekirati

Kao što je ranije obećano, imamo prikladne Sudoku igre za iPhone. Koji vam je dio bio najzanimljiviji? Podijelite svoj izbor i svoje iskustvo u odjeljku za komentare u nastavku.

Ako volite istraživati ​​nove i popularne igre, za vas ćemo pripremiti nešto posebno; pogledajte ovo:

 • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad
 • Zombi igre za iPhone i iPad
 • Utrke automobila za iPhone i iPad
 • Detektivske igre za iPhone i iPad