Blog

App Store e-pošta na iPhoneu

Profilne slike vladaju posvuda. Imate slike na profilu ne samo na Facebooku i Whatsappu već i na Macu i PC-ima. To je uglavnom kozmetička značajka, ali pomaže ljudima da personaliziraju svoj Mac OS.

Vaš Mac omogućuje vam postavljanje slike profila kad je prvi put konfigurirate. Mnogi ljudi obično odaberu jednu od zadanih slika koje OS X nudi. Neki preskaču ovaj dio (jer je neobavezan i kasnije ga možete promijeniti). Ako ste novi na Macu i želite postaviti / promijeniti sliku profila, evo kako to učiniti.

Kako promijeniti sliku profila na Macu:

Korak 1: Klikni na Izbornik Apple, pa dalje Postavke sustava.

Korak 2: Kliknite na Korisnici i grupe

Korak # 3: Pored opcije "Promijeni lozinku" nalazi se ikona slike. Kliknite tu ikonu.

Korak # 4: Ovo otvara mnoštvo opcija i slika za odabir. Zadane vrijednosti su slike sustava. Također možete odabrati slike iz iClouda, Lica (iPhoto) ili kliknuti sliku trenutno pomoću opcije Kamera.

Korak # 5: Pritisnite "Gotovo" kada završite s odabirom nove slike profila.

Ali što ako želite odabrati sliku iz neke druge mape? Ako želite postaviti potpuno prilagođenu sliku kao svoju profilnu sliku, i to možete učiniti. Gotovo jednako lako.

1. i 2. korak: Isto kao i oni gore.

3. korak: Kada vidite prozor Korisnici i grupe, povucite sliku koju želite imati kao profilnu sliku na mali kvadrat gdje je prikazana trenutna slika profila.

Korak # 4: Kliknite Gotovo i spremni ste.