Blog

Najbolje aplikacije za praćenje razdoblja za iPhone i iPad u 2021. godini

Praćenje razdoblja više ne mora biti stresan zadatak. Ako i dalje slijedite prastari način držanja tabulatora na menstrualnom ciklusu, vrijeme je da nađete pametnijeg pomoćnika koji će vam posao učiniti ugodnije. Govoreći o stručnom asistentu koji vam može pomoći u praćenju menstrualnog ciklusa, a također će vas uputiti kako se idealno nositi s bolom koji za sobom povlači, neke od najboljih aplikacija za praćenje razdoblja iPhonea mogu biti izuzetno ključne. Pa, kako funkcioniraju ove aplikacije i kakve smjernice mogu ponuditi ženama?

Pa, oni ne samo da prate i predviđaju vaše razdoblje, već nude i informacije o plodnom prozoru i potencijalnom datumu ovulacije. Štoviše, takve aplikacije možete koristiti za bilježenje nekoliko drugih značajnih simptoma kao što su težina, kontrola rađanja, cervikalna sluz i još mnogo toga. Čitajte dalje kako biste otkrili što još najpopularniji uređaji za praćenje razdoblja za iOS mogu učiniti za vas!

1. Flo Period i praćenje ovulacije

"Flo" se ističe kao najbolje razdoblje i alat za praćenje ovulacije za iOS. Upotrijebite ovu aplikaciju za ugodnije praćenje ciklusa, razdoblja i PMS-a (predmenstrualni sindrom). Postoji kalendar plodnosti koji vam pomaže slijediti dane koji su povoljni za začeće.

Aplikacija nudi prognoze za nadolazeća razdoblja, ovulaciju i plodnost. Iskoristite grafikone za analizu nekoliko ključnih podataka kao što su trajanje ciklusa i razdoblja, promjene težine i još mnogo toga.

A kalkulatorom trudnoće možete provjeriti odbrojavanje do rođenja djeteta. Štoviše, pročitajte povezane članke i također dobivajte svakodnevne zdravstvene uvide prema vašim podacima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Praćenje razdoblja tragova, ovulacija

"Clue" je visoko ocijenjeni tracker razdoblja. Od razdoblja, kontrole rađanja do raspoloženja, aplikacija izuzetno dobro pomaže u praćenju svih vitalnih aspekata. Osim toga, možete ga u potpunosti prilagoditi prema svojim zahtjevima kako biste dobili željeni rezultat.

Aplikacija održava vašu povijest ciklusa savršeno organiziranom, osiguravajući vam da ćete joj moći pristupiti bez ikakvih muka. Stoga ćete podatke lako podijeliti sa svojim liječnikom ili ginekologom.

Još bolje, možete omogućiti da personalizirani podsjetnici budu upozoravani na vaše sljedeće razdoblje, PMS, ovulaciju i plodan prozor.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Eva

Kao jedan od najpopularnijih pratilaca razdoblja, "Eve" ima puno toga za ponuditi. Vrhunac ove aplikacije je precizna dnevna prognoza koja vas obavještava o onome što dolazi. Tako ćete lako saznati kada je sljedeća mjesečnica i koje su šanse za trudnoću.

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je ta što nudi dnevne kvizove koje možete riješiti kako biste ne samo poboljšali svoje znanje već i napustili stres. Zahvaljujući prekrasnim kartama, imat ćete detaljan uvid u svoje zdravstvene podatke.

Još je važnije da Eve ima veliku zajednicu u kojoj možete komunicirati s istomišljenicima, a također pružati svoje smjernice drugim ženama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Period Tracker Period Calendar

Što se tiče preciznog praćenja i predviđanja razdoblja, ova je aplikacija u rangu s najboljima. Osim praćenja menstrualnog ciklusa, omogućuje vam i da pripazite na ovulaciju i plodni prozor.

Aplikacija svakodnevno prikazuje šanse za trudnoću i bilježi važne simptome poput intimnosti i BBT-a. Dakle, bez obzira pokušavate li zatrudnjeti ili kontrolirati porod, ova bi aplikacija bila od velike pomoći.

Štoviše, podsjetnik na tablete osigurava da nikada nećete propustiti lijekove i lijekove ili dodatke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Sjaj

"Glow" dolazi s naprednim kalkulatorom ovulacije koji olakšava praćenje ciklusa. Jedna značajna značajka ove aplikacije je sposobnost praćenja do 40 različitih zdravstvenih signala u rasponu od razdoblja do BBT (bazalna tjelesna temperatura).

Aplikacija nudi izuzetno korisne savjete u vezi s reproduktivnim zdravljem kako biste postali svjesniji i razumjeli kako prevladati izazove s kojima se svaka žena mora susresti. Možete uhvatiti sve potrebne aspekte poput fizičkih simptoma i svakodnevnog raspoloženja koji bi mogli povećati vaše šanse za trudnoću.

Glow ima ogromnu biblioteku u kojoj možete pristupiti detaljnim člancima koji se odnose na cjelokupno menstrualno zdravlje. Povrh svega, pridružit ćete se velikoj zajednici od preko 10 milijuna ljudi da podijelite svoje misli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Praćenje razdoblja od GP Apps

Ovaj ima sve osobine da bude vaš osobni asistent. Razlog zašto to kažem jer sam to pronašao do te mjere.

Ima jednostavnu vremensku liniju u kojoj ćete vidjeti važne informacije poput plodnih dana, raspoloženja, težine, temperature i još mnogo toga. Mjesečni prikaz znatno vam olakšava praćenje vitalnih podataka.

Sadrži učinkovit alat za praćenje trudnoće koji aktivira odbrojavanje do termina djeteta. Nadalje, nudi detaljne članke koji će vam pomoći da pratite razvoj vašeg djeteta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Dnevnik razdoblja

Ono što "Dnevnik razdoblja" čini dobro tempiranim alatom je prilagodljivije sučelje zajedno s opcijom praćenja broja stvari. Ovu aplikaciju možete koristiti za praćenje preko 30 simptoma i više od 20 raspoloženja.

Sinkronizirajte svoje podatke s osnovnom aplikacijom Kalendar da nikada ne zaboravite potrebne stvari. Razdoblje, kao i plodne obavijesti, redovito vas ažuriraju.

Također, bilježite tako da vam ništa ne izlazi iz glave. Još bolje, Period Diary ima podršku za mnoge jezike, uključujući engleski, hrvatski, nizozemski, francuski, njemački, talijanski, japanski, portugalski, španjolski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Ciklusi

"Ciklusi" se malo razlikuju od svojih kolega. Aplikacija funkcionira tako što prati vaše tjelesne signale i u skladu s tim nudi točne podatke. Sadrži lijepo osmišljen prikaz ciklusa koji vam omogućuje da u mjesečnom kalendaru pronađete svoje nadolazeće cikluse.

Samo jednim pogledom otkrit ćete sve plodne dane i dane ovulacije. Stoga svoje putovanje i večeru možete savršeno isplanirati. Zahvaljujući uglavnom pravovremenim obavijestima, osigurava da ne zaboravite popiti tabletu na vrijeme.

Štoviše, aplikacija vam također omogućuje da informacije povezane s ciklusom podijelite sa svojim prijateljem, tako da je i on potpuno svjestan i ponudi potrebne smjernice.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Period Tracker Plus

Može se vjerovati da „Period Tracker Plus“ daje pouzdanija predviđanja. Osim što pažljivo pratite mjesečni ciklus, možete pratiti i nekoliko drugih stvari kao što su obrasci spavanja, promjene težine, vježbanje, intimnost i još mnogo toga.

Pregledajte gomilu članaka da biste dobili korisne informacije i poboljšali svoje znanje. Aplikacija sadrži neke stvarno cool teme u boji koje su dizajnirane da dodaju neki zabavan element.

Da vam ne bi bilo dosadno, aplikacija nudi neku zabavnu igru. Dakle, igrajte je u slobodno vrijeme kako biste ubili stres i ostali sretni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Moj kalendar

"Moj kalendar" čini ciklus praćenja nevjerojatno jednostavnim. Aplikacija ima uredno sučelje koje igra glavnu ulogu u pomaganju da pazite na mnoge bitne stvari, uključujući ovulaciju, plodnost i razdoblja, kontrolu rađanja itd. Osim toga, možete je prilagoditi u skladu sa svojim potrebama tako da imaju željeni ishod.

Često zaboravite na bitne stvari? Obavezno zabilježite kako biste se prisjetili važnih stvari. Možete izraditi sigurnosnu kopiju cijelog dnevnika i postavki ciklusa i moći ćete ih lako vratiti.

Još bolje, aplikaciju ćete zaštititi i snažnom lozinkom tako da svi vaši osobni podaci ostanu daleko od znatiželjnih očiju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Izvoli! Dakle, ovo su daleko najcjenjenije aplikacije za praćenje menstrualnog ciklusa za iOS.

Vaš odabir?

Sad kad ste dobili savršenog asistenta, dobro pratite menstruaciju. A također dobiti i idealne savjete kako se riješiti stresa i uživati ​​u svom životu kao nikada prije.

Možda ti se također svidi:

  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za žene
  • Aplikacije za crtanje za iPad Pro
  • Najbolje prezentacijske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolji iPhone Xs Max dizajnerski slučajevi
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found